Facultate Deggendorf - Aici gasesti specializari la Facultate in Deggendorf

Facultate Deggendorf - Cauta aici specializari la Facultate in Deggendorf

Citește mai multe despre studii în Germania
Nivel Licenţă

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

O diplomă de licență 's este un grad academic obținut pentru studiul de o mare sau un curs de absolvent. Durata de gradul variază în funcție de disciplină, angajamentul de student și modul în care studentul soldurile studiile sale cu alte angajamente viață. Cele mai multe grade au lungimi între patru și șase ani de studiu.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Fiind o așezare care merge înapoi 8000 ani, orașul Deggendorf este capitala districtului Deggendorf în Germania. Acesta este acasa, la mai mult de 30, 000 de oameni care sunt de credința creștină catolică.

Facultate Deggendorf - Găseşte informaţii despre diferite specializări la nivel de Facultate. Contactează universitatea din Deggendorf direct de aici!


Citiți mai mult în limba engleză: Nivel Licenţă -->

1 Rezultate din Nivel Licenţă, Deggendorf

×
Germania
×
Bavaria

×
Deggendorf

Ba La Nivel Internaţional În Managementul

Campus Germania Deggendorf
martie 2015

Nostru de învăţat limba engleză-Internaţional program de management BA îndeplineşte cerinţele de studenţi care caută o perspectivă globală pe o cariera de management. [+]

Specializari Facultate Deggendorf - Facultate. BA în Management Internaţional

Nostru de învăţat limba engleză-Internaţional program de management BA îndeplineşte cerinţele de studenţi care caută o perspectivă globală pe o cariera de management.

Dacă sunteţi în căutarea pentru un grad de afaceri pe deplin acreditat, care integreaza standarde ridicate academice cu experienţă internaţională, atunci avem un program special conceput pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Elevii câştiga un an de experienţă internaţională, prin studierea pentru un semestru la una din universităţile partenere de peste 110, în mai mult de 50 de ţări se întind de la America la Australia urmat (sau precedat) de un stagiu de saptamana 20, la o întreprindere străină de alegerea lor. ... [-]