Facultate Dortmund - Aici gasesti specializari la Facultate in Dortmund

Facultate Dortmund - Cauta aici specializari la Facultate in Dortmund

Citește mai multe despre studii în Germania
Nivel Licenţă

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

O diplomă de licență 's este un grad academic obținut pentru studiul de o mare sau un curs de absolvent. Durata de gradul variază în funcție de disciplină, angajamentul de student și modul în care studentul soldurile studiile sale cu alte angajamente viață. Cele mai multe grade au lungimi între patru și șase ani de studiu.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Orașul Dortmund are o populatie de peste 50.000 locuitori și este cel mai mare oraș 8-lea în Germania. Acesta este situat în Bundersland, Renania de Nord-Westfalia. Acesta este un oraș agricol care are păduri și pe căi navigabile. Dortmund este centrul de mai multe universități, colegii și academii de învățământ superior.

Facultate Dortmund - Găseşte informaţii despre diferite specializări la nivel de Facultate. Contactează universitatea din Dortmund direct de aici!


Citiți mai mult în limba engleză: Bachelor -->

1 Rezultate din Nivel Licenţă, Dortmund

×
Germania
×
Renania de Nord Westfalia

×
Dortmund

Certificat Internaţional De Afaceri

Campus Germania Dortmund
February 2016

ISM Certificatul de programul de afaceri este conceput pentru elevii cu un interes puternic într-un semestru de studiu în străinătate la o universitate germană. [+]

Specializari Facultate Dortmund - Facultate. Certificatul internaţional de afaceri

ISM Certificatul de programul de afaceri este conceput pentru elevii cu un interes puternic într-un semestru de studiu în străinătate la o universitate germană. Programul oferă studenţilor individual de servicii şi de orientare academică. Certificatul permite elevilor care nu vorbesc limba germană la un nivel avansat de a lua cursuri de afaceri în limba engleză şi de a câştiga credite în timpul şederii lor la ISM.

Certificat de afaceri ISM în Dortmund constă din două seturi de discipline de bază şi patru specializări, fiecare constând din două cursuri, fiecare purtând 5 ECTS. Elevii din programul de afaceri Certificat ISM poate câştiga de 30 de ECTS într-un semestru sau 60 ECTS în două semestre, prin luarea un set de cursuri de bază şi o specializare în fiecare semestru.... [-]