WU - Vienna University of Economics and Business

Cu peste 26.000 de studenţi, WU (Universitatea din Viena de Economie şi de afaceri) este cea mai mare economie şi universitate de afaceri în Uniunea Europeană. Este cunoscut pentru selecţie cuprinzătoare de domenii şi specializări numeroase în predare şi de cercetare. Prerogativelor sale excelente şi relevanţa practică a programelor sale, împreună cu perspective excelente de locuri de muncă pentru absolvenţii săi, face toate WU o alegere atractivă pentru studenţii din întreaga lume. 25% din studenţii WU sunt internaţionale, în principal, provenind din regiunea Europei Centrale si de Est.

 

Facultate WU este alcătuit din 12 departamente academice şi 14 institute de cercetare interdisciplinară. Strategic accentul este pus pe cercetare în domeniul finanţelor, dreptul afacerilor, şi Europa Centrală şi de Est mai târziu prin intermediul Centrului Compentence pentru ECE.

 

WU este bine-cunoscut pentru spiritul său întreprinzător şi colaborare cultură unică, cu adevărat internaţional şi spiritul său, şi profesori WU joacă roluri cheie ca inovatori şi colegii într-o varietate de comunităţi ştiinţifice.  

 

 

de acreditare equis ca marca de cea mai inalta calitate educaţionale

 

"Font-size: 9pt;" lang = "EN-US"> În februarie 2007, WU a devenit prima universitate austriacă şi una din doar patru universităţi din lume vorbitoare de limbă germană urmează să fie acordate de acreditare equis (European de îmbunătăţire a calităţii System). Această distincţie prestigioasă a fost atribuit numai aproximativ o sută de universităţi cele mai bune din lume. acreditare WU cu sigiliul de asigurare a calităţii equis asigură o recunoaştere internaţională pentru managementul universitar inovatoare de predare şi de înaltă calitate, şi îmbunătăţeşte şi mai mult recursul de grade acordate de WU în afaceri şi mediul academic.

 

 

 

Financial Times Clasificarea

ze: 9pt; "lang =" EN-US ">  

's degree program WU in International Business Administration a venit în 24 la un loc excelent în 2010 de masterat în Management Ranking pentru Europa. Acest clasament pune WU în liga aceeaşi ca şcoli de renume. Financial Times a clasat, de asemenea, orientate pe plan internaţional în Master Internaţional de Management / CEMS cu un grad ridicat gradul său de relevanţă practică la un loc două excelent printre cele mai bune programe de masterat din Europa. (2010 rezultate pentru Business School Ranking nu sunt încă disponibile. )

 

 

Reţelele internaţionale

MsoNormal "style =" margin: 0cm 0cm 0pt; line-height: obişnuit; text-autospace: ideograph-numeric; ">  

WU reţeaua de parteneri de peste 220 universitati este unul dintre cele mai mari astfel de reţele în întreaga lume. Ca unul dintre universităţi afaceri de lider în lume vorbitoare de limbă germană, WU este, de asemenea, un membru al asociaţiilor de bine-cunoscută şi respectată ca CEMS (Global Alliance în Management Educaţie) şi PIM (în parteneriat internaţional de management).

 

 

Vibrant Viena

 

grid-align: none; "> În afară de obţinerea unui excelent, hands-on educaţie, studiaza la WU, de asemenea, înseamnă că vă puteţi bucura de beneficiile de a trăi în Viena, în inima Europei. Acest oras vibrant are o multime de a oferi studenţilor WU care doresc sa exploreze viata dincolo de sala de clasă: de la prezentari oferite de către experţi cu renume international, mese rotunde oferind participanţilor proeminent, la târguri şi expoziţii şi pe-campus părţilor şi concerte, Viena le-a toate. În plus faţă de obiectivele turistice iubit, de renume mondial, oraşul are o linie de neegalat-up de activităţi culturale şi recreative. O multime de muzee, teatre şi case de operă aşteaptă piele de bivol cultura. Multe parcuri si spatii verzi, cum ar fi insula Dunării şi de păduri Prater extinde o invitaţie la relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă în aer liber. WU este uşor accesibil cu mijloacele de transport public, şi la doar câteva minute distanţă de centrul oraşului vechi Viena şi mall-uri care nu lasă nimic de dorit. Există de asemenea, un număr foarte mare de cafenele, baruri şi restaurante în imediata apropiere a campusului.

 

 

 


În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree:

WU (Vienna University of Economics and Business)
Address: Welthandelsplatz 1
1020 Wien, Austria
Website:
Phone: +43 1 313360