în absolvent de inginerie civilă

Generalități

Programul de descriere

Curriculum Matrix:

Modele inginer civil, gestionează și monitorizează toate etapele unei constructii sau de renovare. Acesta este de până la el pentru a asigura stabilitatea și securitatea clădirii, calcul puterea de materialele utilizate.

Profesionistul este responsabil, de exemplu, construcția de clădiri, tuneluri, autostrăzi, aeroporturi, și instalațiile de apă, industriale, de transport și de trafic.

Piața este încălzită. În vremuri de creștere de bunuri imobiliare și a investițiilor în infrastructură, există oportunități bune.

Universitatea Ibirapuera, profesionistul va fi instruit pe deplin, ca cursul dezvoltă fundal multidisciplinară necesară, dincolo de antreprenor Student spirit. În clasă, elevii învață să desfășoare activități în domeniul planificării, proiectare, construcție și cercetarea tehnologică.

De ce studia în UNIB?

Profesionale de securitate

Cursul încurajează creativitatea. UNIB oferă educație generală și umaniste, care oferă studenților cu o mai bună înțelegere a lumii moderne și transformările sale.

Laboratoare Stabilirea pune la dispozitie o infrastructura întreg de a dezvolta lucrări care combină teorie și practică.

Practică profesională

Va participa la diferite activități pe care le pune în legătură cu realitatea pieței forței de muncă.

Corp Lector calificat

Universitatea Ibirapuera are o facultate de experiență profesională și academică solidă în domeniile lor respective

Durată: 10 semestre

Campus: Chacara Flora

Perioadă: Noapte

Proiect educațional: Inovatoare de predare asigură pregătire profesională.

Semipresencialidade: Tehnologia în slujba educației.

Ultima actualizare Ian 2016

Despre facultate

Há mais de 40 anos, a Universidade Ibirapuera oferece bases sólidas das experiências adquiridas no passado, práticas da realidade atual e atenção às oportunidades futuras ao formar seus profissionais. ... Citeste mai mult

Há mais de 40 anos, a Universidade Ibirapuera oferece bases sólidas das experiências adquiridas no passado, práticas da realidade atual e atenção às oportunidades futuras ao formar seus profissionais. Citește mai puţin