Inginerie Alimentară
Al-Quds University
Informatie cheie
Locația campusului
Abu Dis, Teritoriile Palestiniene
Limbi Străine
Avestan
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Aug 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Industria alimentară se bazează pe un spectru larg de procese pentru fabricarea acestei sume enorme pe care o vedem astăzi a tipurilor de alimente. Se folosește geometriaAlimente principii Chimie, Microbiologie Și inginerie În design Produse alimentare procese de fabricație.
Planul de predare al Departamentului de Inginerie Alimentară se concentrează pe furnizarea studentului cu abilitățile și conceptele legate de ingineria alimentară și tehnologie , care se concentrează asupra Dezvoltarea de noi produse alimentare și procese de proiectare pentru producția de astfel de alimente și selectarea materialelor de ambalare și studiu Perioada de valabilitate Și evaluarea organoleptică a produsului . Proiectarea și controlul proceselor în fabricile de alimente , metodeProducția de alimente funcționale, controlul calității produselor alimentare, precum și managementul fabricilor alimentareȘi metode de comercializare a produselor alimentare .
În plus față de testele microbiologice și chimice , studenții ingineri vorAlimenteSă studieze fenomenele de bază care sunt direct legate de producția de produse alimentare și de proprietățile acestora .
Predarea Departamentul Planul pregătește absolvenți de a efectua mai multe sarcini și a variat în industria alimentară, care sa transformat în industria integrează high - tech și mai multe procese bazate pe tehnologie și chimie Alehioatin.
Departamentul de Inginerie Alimentară se caracterizează prin faptul că absolvenții lor se vor califica pentru a lucra în domeniile ingineriei biotehnologiei (biotehnologiei) și industriilor alimentare.
În plus față de lucru în diferitele ramuri ale industriei alimentare și a biotehnologiei va fi absolvenți ai departamentului sunt calificați să lucreze în industria farmaceutică și industria de cosmetice și în domeniul cercetării în instituțiile de cercetare interesate de știință și viață și ingineria mediului . Așa cum va fi capabil să lucreze în instituțiile în cauză , cu controlul industriei alimentare și a biotehnologiei (Standards Institution) și va fi capabil să lucreze în firmele de consultanță interesate de produse alimentare și de dezvoltare a mediului.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Licențiat în sistem alimentar: management, durabilitate și tehnologii
- Parma, Italia