Licențiat în calitatea alimentelor și inovații
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Informatie cheie
Locația campusului
Jelgava, Letonia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
4 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 3.500 / per year
Termen limită de aplicare
15 Jul 2024
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2024
Introducere
Scopul programului de studii academice de licență este de a pregăti un specialist competitiv și cu cunoștințe în producția alimentară, calitate și inovare, care este capabil să organizeze managementul calității și dezvoltarea inovațiilor în companiile alimentare, să desfășoare cercetări creative și să formeze baza pentru studii ulterioare în învățământul superior.
În timpul programului de studii interdisciplinare, studenții dobândesc cunoștințe despre tehnologia alimentară, calitate și dezvoltarea de noi produse de la idee la piață. Accentul principal pe componenta de tehnologie alimentară a programului este pe știință - chimie, fizică, matematică, produse alimentare și tehnologie de proces, calitate și inovație. Componenta de afaceri a programului se concentrează pe inovare, antreprenoriat și management de marketing.
În fiecare an de studiu Studenții își consolidează cunoștințele dobândite în timpul studiilor și dobândesc abilități practice în cursurile de formare 4,5 ECTS în compania de producție alimentară.
Oferim sprijin în acest domeniu prin programe de burse Erasmus+ pentru activități de mobilitate de schimb pentru studenți.
Programul de studii se completează cu elaborarea și susținerea lucrării de licență.
De ce Latvia University of Life Sciences and Technologies ?
Asigurarea calității – Conform clasamentului QS EECA, LLU este una dintre cele mai bune universități din Europa și Asia Centrală și cea mai bună universitate de științe a vieții din statele baltice. În afară de aceasta, LLU deține standardul „Investiții în excelență”!
Diplome recunoscute la nivel mondial – supliment de diplomă recunoscut de Comisia Europeană. Absolvenții pot continua studiile sau pot lucra în toată lumea.
Facilități avansate – aparatură modernă de laborator, cămine confortabile, studii într-un monument de arhitectură remarcabil – Palatul Jelgava.
Locație geografică avantajoasă – marile orașe europene pot fi accesibile convenabil cu autobuzul, avionul sau feribotul.
Costuri rezonabile – fii inteligent și cheltuiește mai puțin studiind la LLU !
Mediu sigur și verde – o modalitate excelentă de a experimenta cultura letonă. În ciuda varietății numeroaselor evenimente naționale și internaționale diferite, Jelgava este un oraș foarte sigur pentru toată lumea.
Studii cu valoare adăugată – Predare bazată pe practică și cercetare, cu o legătură strânsă cu piața muncii și afaceri. Studenții dobândesc cunoștințe multidisciplinare și obțin expunere internațională cu ajutorul diferitelor programe de mobilitate.
Viața studențească – studii bine echilibrate și viață culturală, o mare varietate de activități sportive gratuite. Câștigă experiență internațională folosind oportunitățile de schimb internațional!
Admitere
Curriculum
Programul de studii include trei axe principale:
- Alimente - Cunoștințe despre Tehnologia alimentară clasică și modernă și Prelucrarea și Utilizarea ambalajelor moderne în producția alimentară
- Calitate - sisteme de calitate în lanțul alimentar, Managementul calității în industria alimentară, Monitorizarea calității în sectorul alimentar și Siguranța alimentară.
- Inovații - Alimentație viitoare, dezvoltare de noi produse și transfer de inovații de la știință la industrie
Procedura de examinare
Cunoștințele sunt evaluate prin notele luate din teste, lucrări individuale și ca parte a examenului de studiu. Evaluarea cunoștințelor, abilităților și competențelor integrate va fi testată cu teza de licență rezultată.
Rezultatul programului
Cunoștințe: Aplicați cunoștințele teoretice și practice în producția alimentară, managementul calității și inovarea derivate din cursurile de științe de bază și speciale. Capabil să explice cele mai importante concepte și regularități ale științei alimentelor. Capabil să demonstreze cunoștințe de specialitate și înțelegere critică a importanței cercetării în dezvoltarea de noi produse.
Abilități: Capabil să folosească cunoștințele în procesele de producție alimentară pentru a planifica, modela și alege cea mai potrivită soluție pentru producția de alimente, managementul calității și dezvoltarea inovației. Capabil să se auto-formula, să planifice, să structureze, să analizeze, să dezbate și să demonstreze o abordare științifică a dezvoltării de noi produse în colaborare cu profesioniști din industrie.
Competențe: Aplicați cunoștințele și abilitățile dobândite în producția alimentară, managementul calității și dezvoltarea de noi produse într-un mod complex. Planifică, organizează și implementează managementul calității și dezvoltarea de noi produse în compania de producție alimentară, folosind gândirea critică și munca în echipă. Cercetarea științifică trebuie să fie capabilă să selecteze și să analizeze în mod independent informațiile și metodele științifice, descriind informațiile obținute în termeni analitici, utilizându-le în luarea deciziilor și rezolvarea problemelor în producția alimentară, managementul calității și inovare.
Taxa de școlarizare a programului
Galerie
Oportunități de carieră
Implementarea programului are toate condițiile prealabile pentru pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în domeniul calității și inovației alimentare, care este capabil să organizeze managementul calității și dezvoltarea inovației în companiile de producție alimentară, să efectueze cercetări creative și să creeze baza pentru studii ulterioare în studii superioare. studii de nivel.