Licențiat în dietetică
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Informatie cheie
Locația campusului
Al Ain, Emiratele Arabe Unite
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
4 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
AED 2.500 / per credit *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* pe oră de credit
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Programul coordonat în dietetică oferit de Colegiul de Medicină și Științe ale Sănătății își propune să pregătească absolvenții care sunt dietetici competenți la nivel de intrare. Misiunea programului este de a pregăti absolvenți competenți, care sunt dieteticieni de înaltă calificare, pentru a îmbunătăți bunăstarea nutrițională și sănătatea populației din Emiratele Arabe Unite. Obiectivele programului sunt (1) de a pregăti absolvenții să fie competenți, dietetici de bază și (2) de a pregăti absolvenți care demonstrează leadership și angajament în serviciul comunitar. Programul coordonat în dietetică la UAEU este acreditat ca programe de educație dietetică străină (FDE) de către Consiliul de acreditare pentru educație în nutriție și dietetică (ACEND) al Academiei de nutriție și dietetică (ȘI). Datele privind rezultatele care măsoară realizarea obiectivelor programului sunt disponibile la cerere. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Manualul studenților din linkul de mai jos „Mai multe detalii despre acest program”.
Obiectivele programului
Numărul obiectivului 1. Să pregătească absolvenții pentru a fi dietetici competenți, de bază. Obiective: (a) 85% dintre studenți vor îndeplini cerințele programului în termen de 3,75 ani de la momentul înscrierii în CPD (150% din timpul permis) (b) Cel puțin 60% dintre absolvenții care caută un loc de muncă vor fi obținut locuri de muncă legate de principalul lor în termen de 12 luni de la finalizarea programului (c) Autoritățile sanitare din Emiratele Arabe Unite solicită absolvenților programului coordonat în dietetică al EAU să finalizeze un practicum suplimentar de șase luni înainte de a fi eligibil să participe la examenul de acreditare. Optzeci la sută dintre absolvenți vor susține examenul de acreditare EAU în termen de douăsprezece luni de la finalizarea acestui practicum. (d) Autoritățile sanitare de reglementare din Emiratele Arabe Unite solicită absolvenților în dietetică să susțină un examen de licențiere administrat de Departamentul Sănătății - Abu Dhabi, Ministerul Sănătății sau Autoritatea de Sănătate din Dubai. Pe o perioadă de 5 ani, 80% dintre absolvenți vor trece examenul de acordare a licențelor dietetice (Departamentul Sănătății - Abu Dhabi sau echivalentul) în termen de un an de la prima încercare (e) Cel puțin 85% dintre angajatori care au răspuns la sondaje din 1-5 (5 = excelent) va califica absolvenții ca 3 (satisfăcător) sau mai bine pentru cunoștințe, abilități și competențe pentru practica de bază (f) Cel puțin 60% din absolvenții programului care caută un loc de muncă vor găsi o poziție într-un cadru clinic.
Obiectivul nr. 2. Pentru a pregăti absolvenții care demonstrează leadership și angajament pentru serviciul comunitar Obiective: (a) Cel puțin 50% dintre absolvenți vor indica pe sondajul studenților că participă activ la activitățile de servicii comunitare în ultimul an (b) Peste Pe o perioadă de 5 ani, 60% dintre absolvenți vor fi membri activi ai asociațiilor profesionale în termen de 12 luni după absolvire. (c) Pe o perioadă de 3 ani, cel puțin 80% dintre angajatorii care răspund la sondaje pe o scară de la 1-5 (5 = excelent) vor evalua absolvenții drept 3 (satisfăcători) sau mai buni pentru demonstrarea abilităților de conducere.
Rezultatele învățării programului
După finalizarea cu succes a acestui program, elevii vor putea:
- Selectați indicatorii privind calitatea programului și / sau serviciul pentru clienți și măsurați atingerea obiectivelor.
- Aplicați ghiduri bazate pe dovezi, recenzii sistematice și literatură științifică (cum ar fi Biblioteca Academiei de Analiză a Dovada și Ghiduri de practică nutrițională bazate pe dovezi, Baza de date Cochrane de recenzii sistematice și Departamentul Sănătății și Serviciilor Umane din SUA, Agenția pentru Cercetări și Calitate în Sănătate, Site-uri web de orientare națională Clearinghouse) în procesul și modelul de îngrijire a nutriției și în alte domenii ale practicii dietetice.
- Justificați programele, produsele, serviciile și îngrijirile folosind dovezi sau date adecvate.
- Evaluarea cercetărilor emergente pentru aplicarea în practica dietetică.
- Desfășurați proiecte de cercetare folosind metode de cercetare adecvate, proceduri etice și analize statistice.
- Practicați în conformitate cu reglementările federale în vigoare și cu statutul și regulile de stat, după caz și în conformitate cu standardele de acreditare și cu Domeniul de practică în dietetică și Codul de etică pentru profesia de dietetică.
- Demonstrați abilități profesionale de scriere în pregătirea comunicărilor profesionale CRD 2.3: Proiectați, implementați și evaluați prezentări către un public țintă.
- Folosiți abilități eficiente de educare și consiliere pentru a facilita schimbarea comportamentului.
- Demonstrați participarea activă, munca în echipă și contribuțiile la setările grupului.
- Alocați activități de îngrijire a pacienților DTR-urilor și / sau personalului de sprijin, după caz.
- Adresați clienții și pacienții către alți profesioniști și servicii atunci când nevoile sunt dincolo de sfera de aplicare a practicii.
- Aplicați abilități de conducere pentru a obține rezultatele dorite.
- Participați la organizații profesionale și comunitare.
- Stabilirea relațiilor de colaborare cu alți profesioniști din domeniul sănătății și sprijinirea personalului pentru a furniza servicii de nutriție eficiente.
- Demonstrați atribute profesionale în diferite culturi organizaționale.
- Efectuați autoevaluarea, dezvoltați obiective și obiective și pregătiți un proiect de portofoliu pentru dezvoltare profesională, așa cum este definit de Comisia pentru înregistrarea dietetică.
- Demonstrați abilități de negociere.
- Evaluează starea nutrițională a indivizilor, grupurilor și populațiilor într-o varietate de setări în care îngrijirea nutrițională este sau poate fi asigurată.
- Diagnosticați problemele de nutriție și creați declarații cu probleme, etiologie, semne și simptome (PES).
- Planificați și implementați intervenții nutriționale pentru a include prioritizarea diagnosticului nutrițional, formularea unei rețete nutriționale, stabilirea obiectivelor și selectarea și gestionarea intervenției.
- Monitorizați și evaluați problemele, etiologiile, semnele, simptomele și impactul intervențiilor asupra diagnosticului nutrițional.
- Documentație completă care respectă liniile directoare profesionale, liniile directoare solicitate de sistemele de îngrijire a sănătății și liniile directoare cerute de stabilirea practicii.
- Dezvoltați și demonstrați abilități de comunicare eficiente pentru serviciile clinice și pentru clienți într-o varietate de formate.
- Elaborați și livrați produse, programe sau servicii care promovează sănătatea consumatorului, bunăstarea și gestionarea stilului de viață.
- Oferiți răspunsuri respectuoase și bazate pe știință la întrebările consumatorilor cu privire la tendințele emergente.
- Coordonează achizițiile, producția, distribuția și serviciile de bunuri și servicii.
- Dezvoltați și evaluați rețete, formule și meniuri pentru acceptabilitate și accesibilitate care se potrivesc diversității culturale și nevoilor de sănătate ale diferitelor populații, grupuri și persoane.
- Participa la gestionarea resurselor umane.
- Efectuați funcții de management legate de siguranță, securitate și salubrizare care afectează angajații, clienții, pacienții, facilitățile și alimentele.
- Participați la activități de politică publică, inclusiv inițiative legislative și de reglementare.
- Desfășurați activități clinice și de management al calității serviciilor pentru clienți.
- Utilizați tehnologia informatică actuală pentru a dezvolta, stoca, prelua și disemina informații și date.
- Analizați date de calitate, financiare sau de productivitate și dezvoltați un plan de intervenție.
- Propuneți și utilizați procedurile, după caz, pentru stabilirea practicilor pentru a reduce deșeurile și a proteja mediul.
- Efectuați studii de fezabilitate pentru produse, programe sau servicii, luând în considerare costurile și beneficiile.
- Analizați datele financiare pentru a evalua utilizarea resurselor.
- Elaborați un plan pentru furnizarea sau dezvoltarea unui produs, program sau serviciu care include un buget, nevoi de personal, echipamente și consumabile.
- Cod și factură pentru serviciile de dietetică / nutriție pentru a obține rambursarea serviciilor de la asigurătorii publici sau privați.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Dietetics
- Warsaw, Polonia
Dietetics
- Siena, Italia
Licențiat în nutriție umană și științe dietetice (HNDS)
- Las Cruces, Statele Unite ale Americii