Licențiat în Științe Alimentare Integrate
Le Cordon Bleu University Ottawa
Informatie cheie
Locația campusului
Ottawa, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Introducere
Combinând arte culinare, nutriție și științe alimentare
Licențiatul în Științe Alimentare Integrate, primul de acest gen din Canada, este un program inovator multidisciplinar oferit în comun de Universitatea din Ottawa și Le Cordon Bleu Ottawa. Programul va pregăti viitorii absolvenți să conducă în orice industrie în care alimentele joacă un rol cheie, inclusiv asistență medicală, educație, ospitalitate, afaceri sau cercetare și dezvoltare. Absolvenții acestui program vor avea o înțelegere largă și cuprinzătoare a practicilor legate de produsele alimentare și vor fi echipați pentru a oferi conducere strategică și îndrumare operațională în cadrul comercial.
„Acest parteneriat reunește experți din două instituții de renume mondial pentru a oferi un program unic care este oportun și care umple un gol de cunoștințe din industrie. Absolvenții vor avea abilitățile și experiența de a fi lideri în orice industrie în care alimentele joacă un rol.”
Aurélien Legué - Instructor bucătar Le Cordon Bleu Ottawa