Licențiat în științe alimentare
Universidad Nacional Noroeste Buenos Aires
Informatie cheie
Locația campusului
Junín, Argentina
Limbi Străine
Spaniolă
Formatul de studiu
Contactează şcoala
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Feb 2024
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Licențiatul în științe alimentare va avea:
-O manipulare adecvată a elementelor de bază ale matematicii, fizicii și chimiei, necesare pentru a înțelege problemele specifice domeniului lor profesional.
-Un antrenament biologic solid, orientat spre cunoașterea aprofundată și gestionarea fluidelor a componentelor alimentare, a transformărilor biologice care le afectează și a microorganismelor contaminante și benefice.
-O pregătire tehnologică adecvată care le permite să dezvolte noi produse alimentare și să colaboreze la dezvoltarea proceselor de fabricație a alimentelor.
-O cunoaștere solidă a legislației în domeniul sănătății, adăugată la restul pregătirii sale, îi permite să desfășoare activitățile inerente controlului calității și certificării alimentelor.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Bachelor of Science (BSc) majoring in Food Science
- Dunedin, Noua Zeelandă
Bachelor of Applied Science (BAppSc) Majoring in Consumer Food Science
- Dunedin, Noua Zeelandă
Bachelor of Culinary Arts and Food Science (Honours) (Co-op)
- Ottawa, Canada