Licențiat în științe aplicate în științe culinare și alimentare
Cincinnati State
Informatie cheie
Locația campusului
Cincinnati, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
Contactează şcoala
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Introducere
Diploma de licență în științe aplicate în științe culinare și alimentare pregătește studenții să se alăture industriei alimentare ca oameni de știință și tehnologi alimentari de bază sau să intre în domenii profesionale conexe, inclusiv cercetarea și dezvoltarea produselor, controlul calității și siguranța alimentelor, conformitatea cu reglementările, supravegherea producției alimentare , și vânzări de ingrediente de specialitate.
În primii doi ani ai programului de licență, studenții se concentrează pe fundamentele artelor culinare. Studenții își dezvoltă abilitățile în laboratoarele culinare și de copt de ultimă generație ale Institutului Culinar Midwest, sub supravegherea membrilor facultății cu expertiză profesională.
În al treilea și al patrulea an, studenții își extind abilitățile culinare și științele alimentare. Cursurile de nivel superior includ funcționalitatea ingredientelor alimentare, proiectarea și dezvoltarea produselor alimentare, evaluarea și testarea senzorială, microbiologia alimentelor și alte pregătiri pentru cariere profesionale.
Studenții participă la învățarea experiențială prin educație cooperativă în fiecare an al programului de licență.
Studenții care doresc să transfere credit în Cincinnati State pentru cursuri culinare finalizate la o altă instituție trebuie să se întâlnească cu președintele programului. Creditul de transfer de curs poate fi limitat, pe baza acreditării programului și a succesului studenților în cursurile culinare anterioare.