Managementul tehnologiei de prelucrare a produselor alimentare program de licență
Panyapiwat Institute of Management
Informatie cheie
Locația campusului
Bang Talat, Thailanda
Limbi Străine
Engleză, , Thailandez
Formatul de studiu
Contactează şcoala
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Jun 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Populația mondială crește odată cu creșterea cererii de alimente. Afacerea cu creșterea animalelor este o afacere cu ape medii din lanțul de aprovizionare care joacă un rol important. Servește pentru a produce și alimenta carne de calitate în industria producătoare de alimente. Din viziunea de a fi „Bucătăria lumii” de astăzi, creșterea animalelor și stilurile de procesare a alimentelor Folosind tehnologia modernă, sigură și ecologică.
Panyapiwat Institute of Management vede importanța creării unei noi generații. Intrarea în sectorul afacerilor agricole Pentru a fi o parte a stabilității clădirii și a durabilității alimentare Prin urmare, a înființat Facultatea de Agro-Industrie (AGI) a Industriei Agricole (IIS) pe 10 iunie 2014, cu cooperarea educațională de la Charoen Pokphand Food Public Company Limited sau CPF.
Ulterior, dr. Tiranan Srikanchai a fost numit decan și profesor asociat dr. Sombat Teeratrakanchai. Numit ca consilier senior la AGI, unde facultatea a deschis cursul pentru prima dată. Cursul Farm Technology Management (FTM) a început în iunie 2015, iar cursul Food Processing Technology Management (PTM) a fost aprobat de Consiliul Institutului pe 26 mai 2015 și a predat pentru prima dată de atunci. Iunie 2016 predarea ambelor cursuri Studenții vor petrece 45% din timp studiind teoria și 55% practicând în conformitate cu orientările PIM privind educația bazată pe muncă.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Licență în Comerț (Management Culinar)/Licență în Comerț (Management Culinar) (Lectură)
- Toronto, Canada
Licențiat în F&B și Managementul ospitalității
- Paris, Franţa
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Franţa