Administrare

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Administrare

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

Administrare - Bachelor

Administrația formează cursul profesională necesară în aproape fiecare departament al unei organizații private sau publice responsabile de planificarea și strategii de gestionare a umane, materiale, financiare și de marketing. Acest profesionist conduce relațiile dintre companie și angajații care participă la recrutare, admiterea și concedierea angajaților, și relația cu categoria de sindicate. Moth planurile de carieră și beneficii și stimulente programe. Coordonează resursele materiale ale companiei, controlul de cumpărare și depozitare a materiilor prime și a produselor finale. În sectorul financiar, are grijă de bugete si cash-flow. De asemenea se implică cu publicitate și marketing, promovarea vânzărilor de produse și / sau servicii * "Administratorul ocupație, ca o profesie, liberală sau nu, cuprinde :. Elaborarea avizelor, rapoartelor, planuri, proiecte, arbitraj și rapoarte, deoarece necesită aplicarea cunoștințelor inerente tehnici de organizare ;. cercetare, studii, analize, interpretare, planificare, implementare, coordonare și control a activității, în cursuri de management general, "(articolul 3 din Decretul 61934/67, care reglementează profesie).

Administrator Profilul

Organizarea, disciplina, planificare, domeniu de calcul și statistici, spiritul antreprenorial, creativitate, flexibilitate, abilități de conducere și gustul pentru munca în echipă, o bună cunoaștere a financiar-contabil.

De ce directori în UNIFAI

Cursul UNIFAI Administrația a primit doar de rating de patru stele în 2015 Student Ghidul. Curriculum său se concentrează pe cunoștințe aprofundate în finanțe și contabilitate și va conta acum cu noi discipline: comerțul exterior, durabilitatea mediului, Management Strategic Information, comerciale și jocuri de afaceri. Astfel, crește posibilitatea pentru ca elevii să se integreze teorie și practică, experiență în practică a conceptelor de clasă. În scopul de a promova acțiuni pentru a ajuta la integrarea pe piața muncii, de a stimula spiritul antreprenorial și pentru a permite contactul cu firme din regiune, UNIFAI oferă studenților cu programe cum ar fi Junior Company (JuniorFAI) și Challenge SEBRAE, organizarea de CBT Bunchere (lucru finalizare curs), precum și evenimente, conferințe și seminarii administrative. Prin parteneriate, acesta oferă studenților cu vizite tehnice la companii precum Volkswagen, Natura, Honda și BM & FBovespa și participarea la proiecte comunitare sociale de program de UNIFAI + Social.

Despre cursul

Durata minimă: 8 semestre

Plata lunara: R $ 791,00 * valoarea curentă pentru anul 2016.

Schimbă: Dimineața și seara

Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Duration
Durata
8 semestre
Cu normă întreagă
Price
Preţ
791 BRL
2016.
Locations
Brazilia - São Paulo, State of São Paulo
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Brazilia - São Paulo, State of São Paulo
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala