Administrare

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Administrare

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Administrarea BA

Prezentare și Profil profesional

Cursul își propune să permită studenților să lucreze în mai multe domenii, cum ar fi comerțul exterior, financiar, logistica, marketing, producție, printre altele.

obiectivul general

Forma profesioniști la nivel înalt capabil de muncă în domeniul administrativ, cu respectarea principiilor etice, care sunt capabile să interacționeze în mediul social, contribuind la consolidarea instituției, fie în afaceri sau zona publică, și să contribuie la promovarea transformărilor care au loc în societate.

obiectiv specific

Obiectivele specifice ale cursului, principalele abilități care vor fi dezvoltate în studenții sunt: ​​- Aplicați un conținut care încurajează inovarea și capacitatea de creație; - situații de flexibilitate și rezolvată prin adaptarea; - Dezvoltarea gândirii logice, critice și analitice; - înțelege întreaga administrativ; - Utilizarea comunicării interpersonale și de exprimare în interpretarea corectă a realității; - Dezvoltarea capacității de a comanda activități și programe; - Rezolvarea situații care implică alternative de decizie și a riscului de proiectare; - Se aplică teorii în diferite contexte organizaționale și sociale.

Piața muncii

Sectorul de servicii este cele mai multe oportunități oferte, în special în sectorul de afaceri turismului. În management general, accentul se pune pe resurse umane, logistică, finanțe și vânzări. Studenții UNIESP de Management învață să se ocupe cu diverse provocări de zi cu zi lucrătoare, cum să evite și să găsească vina, ce cele mai bune posturi și atitudini pentru a rezolva problemele de comportament ale angajaților, care sunt rolurile și responsabilitățile lor în calitate de administrator în calitate de cetățean, etc.

Teorie și Practică cheie Discipline

Primii doi ani sunt ocupate de materii de bază ca matematica, Statistica, Drept, Sociologie, Contabilitate și Tehnologia Informației. Din al treilea an începe domenii specifice, cum ar fi logistica, finante, marketing si resurse umane.

Internship supervizată

Scena este un moment de o importanță fundamentală în procesul de formare. Noi cei de la UNIESP, a efectuat o formare care permite studenților să experimenteze ceea ce se învață la Colegiul, cu rolul de a integra mai multe discipline care cuprind curriculum academic, oferindu-le unitate structurală și testarea lor nivelul de consistență și gradul de discretizare.

Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Locations
Brazilia - Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Brazilia - Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala