Administrare

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Administrare

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Gradul în Facultatea de Management Arnaldo aduce valorile de bază ale antreprenoriatului, inovației și management axat pe ființa umană. Noul curs de administrare curriculum să respecte regulile stabilite de MEC, cu accent pe evoluția administrației și aplicarea acesteia în cadrul organizațiilor din diverse domenii de activitate.

subiecții curs de a aduce o metodologie care asigură sistematizarea și aprofundarea anumite ramuri ale administrației sau a zonei aferente, oferind elevilor o scufundare intensă și exacte cu privire la conținutul studiate.

metodologii și instrumente de predare variate vor fi utilizate, alternativ, și amestecarea teorie și practică, expunerea și interacțiune, deducție și inducție. Scopul nostru este de a face de zi cu zi, ceva academic mai dinamic și eficient, prin diversificarea strategiilor de predare și învățare, fără a pierde se concentreze pe calificarea de excelență. Vom folosi pentru aceasta conferințe, ateliere, spații virtuale de interacțiune, jocuri de afaceri, dinamica de grup, studii de ghid, tururi ghidate, seminarii și interviuri, cercetarea științifică, soluție de cazuri concrete, și totul în puterea noastră de a dezvolta studentului Arnaldo.

Curs Proiectul pedagogic, de asemenea, sa preocupat de dezvoltarea de abilități și competențe ale administratorului moderne, deoarece nici stăpânirea bună a conținutului în cazul în care comerciantul nu știe să se ocupe de abil. Astfel, în toate disciplinele de curs pe care doriți să promoveze antreprenoriatul, inovația, conducere și cetățenie.

În acest domeniu, putem spune că Facultatea de Management Curs Arnold are in subiecților săi curriculum cerut de piață contemporană integrat Logistica si Aprovizionare, Proiecte și Management Consulting, marketing prin e-business, antreprenoriat și planul de afaceri, Management cunoștințe, tehnologie și inovare, printre altele.

Toate cursurile vor avea ca linii conductoare atitudinii și profilul inovatoare, creând armonia și unitatea programatic pe curs.

Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Duration
Durata
8 semestre
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,136 BRL
De investiții lunar
Locations
Brazilia - Belo Horizonte, State of Minas Gerais
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Brazilia - Belo Horizonte, State of Minas Gerais
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala