BSc Administrarea Afacerilor

&nbsp

Departamentul de Afaceri și Management de la St Martin oferă un portofoliu de BSc grade de afaceri, bine cunoscut sub numele de "Licențiat în Business Administration", sau BBA. Gradele sunt oferite în colaborare cu Universitatea din Londra, unul dintre cele mai importante universități din Europa și o lume de clasa Federația de 19 colegii universitare.Cine este pentru?

Acest grad este proiectat pentru o gamă largă de elevi, inclusiv cei care:

• Dacă doriți să obține o diplomă de nivel internațional;

• Dacă doriți să obțineți o înțelegere sistematică a problemelor legate de gestionarea, și instrumente conceptuale pentru analiza și evaluarea problemelor de management;

• Dacă doriți să dezvolte o cunoaștere solidă și înțelegere în cazul în care disciplina de management, cu un accent pe forțele istorice, politice, culturale și intuitiv modelarea moderne de afaceri;

• Dacă doriți să se angajeze cu material de caz într-un mediu de învățare stimulativ;

• Dacă doriți să obțină abilitățile și competențele necesare pentru dezvoltarea capacităților creative și de luare a deciziilor.


Caracteristici ale gradului

Acest grad oferă o înțelegere solidă a diferite zone funcționale ale unei organizații de afaceri și mediul concurențial în care își desfășoară activitatea în această lume dinamică. De grade oferă o bază excelentă pentru o carieră și studii suplimentare.

Gradul este conceput pentru a dezvolta în partea de sus studenților abilități analitice și gândire critică, o înțelegere holistică a mediului de afaceri în această lume turbulentă, și soft skills care elevii au nevoie de atât de mult să-și consolideze poziția lor ca manageri și lideri.

Vezi 8 mai multe cursuri de la St Martin’s Institute of Information Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date