Licenţă în Administrarea Afacerilor

MSOE lui Rader School of Business a fost oferirea de grade de management de afaceri și de aproape 60 de ani.

A face față provocărilor de pe piața globală dinamică cu încredere ca un absolvent al Școlii Rader de afaceri. (BBA) grad și de licență axat pe tehnologie de Business Administration orientate spre industrie MSOE pregătește pe studenți pentru succesul în afaceri și în afara ei.

mediu dinamic de afaceri de azi solicită pentru profesioniști la nivel global, care împărtășesc aceeași și gânditori critice; lideri care sunt la fel de simț practic punct de vedere tehnologic, deoarece acestea sunt inovatoare. Rader School of Business BBA ia studenți dincolo de limitele de concepte de afaceri de bază în tendințele din lumea reală și tehnologie în curs de dezvoltare, subliniind învățarea prin experiență, care hrănește spiritul antreprenorial.

Toți elevii care urmăresc un grad de BBA ia curriculum de bază RSOB, care prevede explorare pe baza largă a teoriei de afaceri. Elevii aplică ceea ce au învățat lucrând alături de facultate de experți și cu partenerii companiei și non-profit prin stagii. oportunități de dezvoltare a aptitudinilor manageriale și de conducere sunt încorporate în întreaga programă de bază și a consolidat și mai mult în cadrul proiectului principal Capstone.

Specializare

Elevii completează acest curriculum, cu una din cele patru specializări care reprezintă în creștere domenii de afaceri, inclusiv: Finanțe, Tehnologia informației, Chain International Supply și logistică și marketing.

Studiu în străinătate

Creșterea afacerilor internaționale a creat o cerere tot mai mare pentru profesioniștii care sunt interceptate pe piața mondială. Studenții își pot extinde cunoștințele lor de afaceri la nivel mondial prin intermediul unor programe de studiu în străinătate flexibile. Capacitatea dovedită de a se adapta la situații noi și de a comunica cu oameni din alte culturi, oferă studenților o educație de afaceri bine rotunjite. posibilitățile actuale MSOE includ studiu în Republica Cehă, Franța, Germania și Italia, precum și programe pe termen scurt în alte țări.

Absolvenții de la Școala Rader de afaceri sunt angajați de către:

 • Accenture
 • Amazon
 • Brady Corp.
 • Northwestern Mutual
 • Rockwell Automation

Campul

Organizațiile de succes angaja absolvenți care au un amestec unic de competențe tehnice, cunoștințe de afaceri și experiență practică. Ei sunt lideri inovatori, care sunt pentru provocările de lucru într-un mediu de afaceri dinamic. absolvenți RSOB lăsați MSOE cu puterea de a transforma de afaceri și de a face un impact pozitiv pe piața locală și globală.

În funcție de domeniul de specializare, absolvenți ar putea ajuta la lansarea unei campanii majore de marketing; gestiona un departament, divizie sau intreaga activitate; sau a face o companie mai eficientă cu cunoștințe lanțului de aprovizionare și logistică. Elevii pot alege calea de carieră care se aliniază cel mai bine cu interesele și talentele lor.

candidații ideali pentru gradul de BBA ...

 • Bucurați-vă de lucru, ca parte a unei echipe
 • Au puternice abilități de conducere și de comunicare
 • Uita-te la provocări ca oportunități
 • Întruchipa spiritul antreprenorial

Curriculum An de an

Primul an

Studenții sunt introduse pentru problemele globale de afaceri, economie și problemă de afaceri de rezolvare în timp ce dezvoltarea abilităților de comunicare.

Anul Junior

Elevii spori de competență în tehnologie de afaceri, aplicarea conceptelor de management de proiect într-un stagiu profesional sau o oportunitate de studiu în străinătate.

Anul al doilea

Elevii dezvolta abilități de conducere și de management în timp ce construirea o bază solidă în finanțe de afaceri și de analiză.

Ultimul an

Studenții se concentreze pe opționale de specialitate în timp ce învățarea aspectele cheie ale inovației, negocierea și planificarea resurselor. Elevii finaliza un proiect Capstone pe parcursul acestui an.

Domenii de specializare

finanțe

Înțelegerea de bază de contabilitate și finanțe este doar vârful iceberg-ului pentru această specializare. Elevii nu vor învăța doar despre instrumentele financiare necesare pentru a gestiona afacerile, dar cum să spun o poveste cu numere. Elevii vor suplimenta programa de bază RSOB cu cursuri în contabilitate avansate, finanțe avansate, management, sisteme de control, de investiții și analiza portofoliului, și fiscale. Ele se vor aplica concepte în scenarii reale de viață și de a dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare pentru a urma o carieră în finanțe. Cu o BBA specializata in finante, absolventii vor fi în măsură să ajute organizațiile în interpretarea și analiza datelor financiare care conduce o performanță îmbunătățită de afaceri. Cariere includ:

 • Analist financiar
 • Manager de Finante
 • Manager de proiect
Sistemele informatice

Companiile sunt în căutarea de a valorifica capacitățile complete ale tehnologiei lor. Informații sisteme tehnologice de specializare oferă studenților o educație cuprinzătoare în afaceri și a tehnologiilor de bază. Cu acces la Apple Technology Learning Suite Gene Carter, un computer de stat-of-the-art și laborator colaborează, elevii obține experiență hands-on cu tehnologiile emergente. Elevii vor suplimenta RSOB programa de bază cu cursuri, inclusiv sisteme avansate de gestionare a bazelor de date, arhitectura de infrastructură și dezvoltare de software. Participarea stagiu va spori și mai mult capacitățile tehnologiei informației elevilor. Până în momentul în care absolvent, elevii vor fi dobândit competențe cheie în programare, securitate si usurinta in utilizare - pentru a numi câteva - pregătirea lor pentru oportunități de angajare IT intr-o serie de industrii. Cariere includ:

 • Administrator retea
 • Sisteme de analist
 • IT manager
Lanț și logistică Aprovizionare internațională

Eficiența este cheia pentru orice afacere. În această specializare, elevii vor învăța cum să ajute companiile să îmbunătățească operațiunile lor prin punerea în aplicare a strategiilor care elimina erorile și a deșeurilor. Elevii vor dezvolta o înțelegere largă de concepte de management în care se aplică într-un context global. Acum, mai mult ca oricând, cei care lucrează în lanțul de aprovizionare internațional și logistică trebuie să cunoască obiceiurile altor culturi. O piatra de temelie a acestei specializari este anul junior studiu în străinătate program la Lübeck Universitatea de Stiinte Aplicate din Lübeck, Germania. Studenții care finalizează programul de studiu în străinătate primesc grade de la ambele MSOE si Universitatea de Stiinte Aplicate. O piesă internă este de asemenea disponibil. Cariere includ:

 • Supply Chain Analyst
 • Inginer de vânzări
 • cumpărător asociat
Marketing

De la retailerul de moda la instituție financiară, pentru-profit și organizații de caritate, de introducere pe piață este utilizat de aproape fiecare organizație. Elevii vor învăța fundamentele marketingului și cele mai bune practici, care îi va ajuta să exceleze în orice afacere sau cadru instituțional. Elevii vor suplimenta programa școlară RSOB cu cursuri de specialitate, cum ar fi cercetarea de piață, publicitate, promovare, branding si management de brand, precum și comportamentul consumatorilor. Ei se vor perfecționa abilitățile lor de marketing prin intermediul unor proiecte reale, să câștige experiență valoroasă prin programul de internship MSOE lui, si de a dezvolta un portofoliu de marketing, care le va distinge de colegii lor. Absolvenții care se specializează în marketing se vor bucura de o gamă largă de oportunități de angajare. Cariere includ:

 • plumb marketing digital
 • director de vânzări regionale
 • Brand Manager

Obiectivele programului educațional

Absolvenții cu un Bachelor of Business Administration va studii:

 • Plumb și să faciliteze participarea în echipe eco-funcționale de a conduce eficiența organizațională.
 • De a conduce vehicule utilizează tehnologia de îmbunătățire de afaceri.
 • Se angajeze în procesul de învățare pe tot parcursul vieții.

Student Rezultate

Absolvenții de la Bachelor of Business Administration Programul va:

 • Să analizeze și să evalueze afaceri informații financiare.
 • Crearea si implementarea strategiilor de afaceri și de marketing.
 • Rezolva problemele de afaceri care utilizează tehnologii și tehnici de analiză de business.
 • Pregăti și furniza informații clare, concise, centrate pe audiență.
 • Prezintă un angajament de responsabilitate morală, etică și socială în toate deciziile de conducere de afaceri.

Contactați pe Kayla Maule la maule@msoe.edu sau pe Whatsapp la +1 414 573 9883 pentru mai multe informații.

Program predat în:
Engleză

Vezi 11 mai multe cursuri de la Milwaukee School of Engineering (MSOE) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
35,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019