Citește Descrierea Oficială

Excelenți economiști de afaceri sunt în mare cerere, nu numai în Europa, ci în întreaga lume. La EBS veți învăța să vă stăpâniți provocările intelectuale, să supraviețuiți într-o lume competitivă și să vă confruntați cu responsabilitățile de management într-un mediu de incertitudine și volatilitate. Diploma de administrație a afacerilor "Bachelor în Studii de Afaceri (BSc) este calificarea perfectă pentru o carieră în industrie sau pentru programele de masterat administrarea afacerilor.

Într-o privire

 • Gradul : Bachelor of Science (BSc)
 • Durata studiului : 6 semestru
 • Începeți : anual, în septembrie
 • Limba: Engleză
 • ECTS : 210
 • Costuri : 6.950 € / semestru

Repere

 • Grupuri mici de învățare
 • Rețeaua corporativă de nivel superior
 • O relevanță practică puternică
 • Supravegherea și coaching-ul individual
 • Semestrul integrat în străinătate
 • Salariu de bază peste medie

Structura programului

Cele șase semestre de studiu ale programului de studii "Studii de afaceri" (BSc) sunt împărțite în cinci semestre în Germania și un semestru în străinătate, precum și două stagii obligatorii după primul și al doilea an de studiu. În timpul celui de-al cincilea și al șaselea semestru, veți consolida ceea ce ați învățat și veți decide una dintre cele patru specializări, în funcție de interesele și talentele dvs. Al șaselea semestru este, de asemenea, dedicat scrisului tezei de licență.

Cerințe

 • Curriculum vitae
 • Un eseu (800 de cuvinte)
 • Dovada intrării în învățământul superior general sau subiectul limitat sau a unui grad echivalent recunoscut
 • Dovada cunoștințelor engleze (de exemplu, TOEFL iBT sau IELTS)

Veți studia la una dintre școlile de afaceri de top din întreaga lume : EBS Universität se situează în mod regulat printre universitățile de top.

Lumea se schimbă rapid, vă pregătim pentru acest lucru : vă echipăm cu abilitățile și expertiza metodică de care aveți nevoie pentru a vă asuma sarcini de management și responsabilitate socială într-un mediu foarte dinamic.

Învățați să realizați cu încredere într-un mediu digitizat : limbi de programare, analiza datelor profesionale sau gestionarea informațiilor, vă învățăm abilitățile digitale de care aveți nevoie pentru a exploata potențialul unei lumi digitalizate și pentru a rupe terenul nou.

Începeți cariera profesională cu un avantaj de cunoștințe : deja în timpul programului de studii de licență vi se oferă posibilitatea de a se specializa într-un domeniu specific de administrare a afacerilor. Finanțe, Marketing Strategic și Vânzări, Antreprenoriat & Start-Up, Strategie și Management Consulting.

Programul complet de studii este în limba engleză : la EBS studiați la nivel internațional și într-un mediu internațional, prin urmare, toate prelegeri și evenimente sunt, desigur, în limba engleză.

Cunoașteți cunoștințe practice cu o valoare adăugată reală : De la începutul programului dvs. de studiu, veți beneficia de rețeaua noastră de parteneri de afaceri extrem de atrăgători. Aranjăm stagii în companii precum Accenture, BCG, BMW, Danone, Deloitte, Deutsche Bank, Ernst & Young, L'Oréal, Morgan Stanley, P & G, PWC și altele. De asemenea, veți beneficia de un sprijin intens la începutul carierei de la Centrul nostru de carieră și, de asemenea, veți fi în legătură cu reprezentanții companiei în timpul studiilor.

Veți câștiga experiență internațională la unele dintre cele mai bune universități din întreaga lume : un semestru în străinătate la una dintre cele 230 de universități partenere este un element integrat al programului dvs. de studiu.

Beneficiați de calitatea superioară de învățare : veți obține un succes optim de învățare în grupuri mici, cu relevanță practică explicită și numeroase studii de caz. Programul nostru unic de coaching și curriculum-ul cuprinzător pentru dezvoltarea individuală a personalității vă ajută să vă faceți o carieră profesională.

Ca absolvent al EBS, obțineți un salariu de bază peste medie : o diplomă de la EBS vă oferă beneficii financiare încă de la începutul carierei. Salariul mediu de bază al absolvenților noștri de licență este de 56.000 de euro (raportul privind ocuparea forței de muncă 2016).

Cu programul nostru de studiu sunteți foarte solicitat pe piața muncii : 85% dintre absolvenți primesc prima lor ofertă de muncă în timpul studiilor sau cel târziu la 3 luni de la absolvire (raportul privind ocuparea forței de muncă 2016).

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la EBS Universität »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
6,950 EUR
/ Semestrul
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date