Citește Descrierea Oficială

Piața globală a locurilor de muncă cere managerilor competențe multilingvistice și interculturale. Diploma de administrație de afaceri "Bachelor în Studii de afaceri - diplomă internațională duală (BSc) vă oferă două grade recunoscute pe plan internațional și este calificarea perfectă pentru o carieră în industria internațională sau pentru programe de masterat administrarea afacerilor.

Într-o privire

 • Gradul : Bachelor of Science (BSc)
 • Durata studiului : 6 semestru
 • Început : septembrie
 • Limba: Engleză
 • ECTS : 210
 • Costuri : 6.950 € / semestru

Repere

 • 2 grade în doar 3 ani
 • 3 semestre în străinătate
 • învățarea în grupuri mici
 • o rețea corporatistă puternică
 • relevanță practică înaltă
 • servicii individuale de consiliere în carieră și coaching
 • salariile de bază peste medie

Structura programului

Cele șase semestre de studiu ale programului de studii "Business Studies" - Diplomă Duală Internațională (BSc) sunt împărțite în trei semestre în Germania și trei semestre în străinătate, precum și două stagii obligatorii după primul și al doilea an de studiu. Al șaselea semestru este, de asemenea, dedicat scrisului tezei de licență.

Cerințe

 • Curriculum vitae
 • Un eseu (800 de cuvinte)
 • Dovada intrării în învățământul superior general sau subiectul limitat sau a unui grad echivalent recunoscut
 • Dovada cunoștințelor engleze (de exemplu, TOEFL iBT sau IELTS)

Veți studia la una dintre școlile de afaceri de top din întreaga lume : EBS Universität se situează în mod regulat printre primele universități.

Lumea se schimbă rapid, vă pregătim pentru acest lucru : vă echipăm cu abilitățile și expertiza metodică de care aveți nevoie pentru a vă asuma sarcini de management și responsabilitate socială într-un mediu foarte dinamic.

Învățați să realizați în mod confident într-un mediu digitizat : limbi de programare, analiza datelor profesionale sau gestionarea informațiilor, vă învățăm abilitățile digitale adecvate de care aveți nevoie pentru a exploata potențialul unei lumi digitalizate și pentru a rupe terenul nou.

Beneficiați de două ori : Cu programul de studii "Diplomă internațională duală" obțineți două grade de la două universități renumite. Bachelor of Science de la EBS și diploma de la universitatea parteneră la care ați participat în ultimele trei semestre.

Programul complet de studii este în limba engleză : la EBS studiați la nivel internațional și într-un mediu internațional, prin urmare, toate prelegeri și evenimente sunt, desigur, în limba engleză.

Cunoașteți cunoștințe practice cu o valoare adăugată reală : De la începutul programului dvs. de studiu, veți beneficia de rețeaua noastră de parteneri de afaceri extrem de atrăgători. Aranjăm stagii în companii precum Accenture, BCG, BMW, Danone, Deloitte, Deutsche Bank, Ernst & Young, L'Oréal, Morgan Stanley, P & G, PWC și altele. De asemenea, veți beneficia de un sprijin intens la începutul carierei de la Centrul nostru de carieră și, de asemenea, veți fi în legătură cu reprezentanții companiei în timpul studiilor.

Veți câștiga experiență internațională la unele dintre cele mai bune universități din întreaga lume : veți petrece primele trei semestre la EBS și veți schimba pentru perioada de studiu rămasă la o universitate parteneră străină.

Beneficiați de calitatea superioară de învățare : veți obține un succes optim de învățare în grupuri mici, cu relevanță practică explicită și numeroase studii de caz. Programul nostru unic de coaching și curriculum-ul cuprinzător pentru dezvoltarea individuală a personalității vă ajută să vă faceți o carieră profesională.

Ca absolvent al EBS, obțineți un salariu de bază peste medie : o diplomă de la EBS vă oferă beneficii financiare încă de la începutul carierei. Salariul mediu de bază al absolvenților noștri de licență este de 56.000 de euro (raportul privind ocuparea forței de muncă 2016).

Cu programul nostru de studiu sunteți foarte solicitat pe piața muncii : 85% dintre absolvenți primesc prima lor ofertă de muncă în timpul studiilor sau cel târziu la 3 luni de la absolvire (raportul privind ocuparea forței de muncă 2016).

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la EBS Universität »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
6,950 EUR
/ Semestrul
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date