Afaceri și Antreprenoriat La Sonde

Wells College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Afaceri și Antreprenoriat La Sonde

Wells College

Centrul oferă cursuri și hands-on oportunități în afaceri, inovare, antreprenoriat și management de învățare. Susan Wray Sullivan '51 și Pike H. Sullivan Centrul de afaceri și antreprenoriat vă echipează cu abilități de raționament critic, abilitățile de comunicare și o perspectivă bine-rotunjite esențiale pentru roluri de conducere în orice domeniu de cariera. Legăturile de afaceri locale Colegiului oferi studenților cu posibilități unice pentru rețea cu lectori invitați și participă la seminarii de afaceri. Consilierii Centrului, împreună cu Oficiul de Experientiala de învățare și Servicii Cariera, va ajuta cu planificarea din cursuri, asigurarea plasamente internship locale, și ajutându-vă dezvolta abilitățile dumneavoastră antreprenoriale. Este din cauza acestei atenție personală și orientare, care va deveni aclimatizati să schimbe, să învețe despre tine, și se lasă Wells pregătit pentru întreaga carieră.

Ofertele de curs

Centrul va permite pentru a personaliza experiența dvs. prin alegerea de cursuri care se potrivesc interesele si pasiunile tale. Prin aceste cursuri de afaceri și de studiu individualizate, sunteți în stare să exploreze în creștere domeniile carieră în: - Marketing - Inovare, rezolvarea problemelor Creative - Afaceri Internaționale - Finanțe personale și organizaționale - Economie - Strategia de afaceri - Antreprenoriat - Resurse Umane - Etica de afaceri

Lab inovare

Stadiul tehnicii Lab inovare învață cum să realizeze soluții inovatoare pentru orice fel de problemă în orice domeniu, folosind gândirea de proiectare, creativitate, colaborare și prototipuri. Laboratorul este notabil pentru a fi singurul Colegiul a face OpenIDEO, condus de numărul unu firma de inovare și inventator al laptop, partea IDEO, Challenge a o misiune de clasă.

Elevii axat pe "Cum am putea mai bine conectați producției și consumului de alimente", colaborarea cu o comunitate online globală și în urma celor trei faze de dezvoltare de inspirație, concepție și evaluare pentru a rezolva colectiv provocarea.

Administrarea Afacerilor (4 + 1)

Wells BA + Clarkson MBA

Wells are un acord formal cu Universitatea Clarkson din Postdam, New York. Acest lucru permite elevilor Wells a absolvit cu un BA, care au luat necesare cursuri de fundație de afaceri, pentru a aplica pentru un program de MBA de un an de la Clarkson și finaliza programul în termen de un an academic. Programul de MBA este Clarkson intensivă și riguroasă, cu un curriculum integrat care se concentrează asupra mediului global, tehnologia la locul de muncă, munca în echipă, conducerea, și integritatea.

Student Antreprenoriat Concurență

În fiecare an, elevii lucrează în echipe pentru a dezvolta produse și servicii noi și de a concura pentru premii în bani. Elevii se concentreze pe soluții creative la probleme, fie pentru-profit sau nu-pentru-profit categorii. În timpul săptămânii, invitați și evenimente speciale sunt prezentate dus la concurs și studenți prezentările pentru comunitate Wells.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Aurora, New York, NY
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - Aurora, New York, NY
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala