Citește Descrierea Oficială

Centrul vă oferă cursuri și oportunități de învățare practice în afaceri, inovare, antreprenoriat și management. Susan Wray Sullivan '51 și Centrul de Afaceri și Antreprenoriat Pike H. Sullivan vă echipează cu abilități critice de gândire, abilități de comunicare și o perspectivă bine rotunjită, esențială pentru rolul de lider în orice domeniu de carieră. Relațiile de afaceri locale ale Colegiului oferă studenților oportunități unice de a se conecta cu lectori invitați și de a participa la atelierele de afaceri. Consilierii Centrului, alături de Biroul de Învățare Experiență și Servicii de Carieră vă ajută să planificați cursuri, să vă asigurați plasamentele la stagii și să vă ajutați să vă dezvoltați abilitățile antreprenoriale. Din cauza acestei atenții și îndrumări personale, veți deveni aclimatizate să vă schimbați, să învățați despre dvs. și să lăsați Wells pregătit pentru întreaga carieră.

Oferta de cursuri

Centrul vă permite să vă personalizați experiența prin alegerea unor cursuri care să corespundă intereselor și pasiunilor dumneavoastră. Prin intermediul acestor cursuri de afaceri și a unui studiu individualizat, puteți explora domenii de carieră în creștere în:

  • Marketing
  • Inovație, rezolvarea problemelor creative
  • Afaceri internationale
  • Finanțări personale și organizaționale
  • Economie
  • Strategie de afaceri
  • antreprenoriat
  • Resurse umane
  • Etică de afaceri

Laboratorul de Inovare

Laboratorul de inovație de ultimă generație vă oferă posibilitatea de a găsi soluții inovatoare pentru orice problemă în orice domeniu, utilizând gândirea de proiectare, creativitatea, colaborarea și prototipul. Laboratorul este remarcabil pentru a fi singurul colegiu care a făcut OpenIDEO, condus de firma de inovare numărul unu și inventatorul laptopului, IDEO, parte Challenge a unei atribuții de clasă.

Studenții s-au concentrat pe "Cum putem conecta mai bine producția și consumul de alimente", colaborând cu o comunitate online globală și urmând cele trei faze de dezvoltare a inspirației, concepției și evaluării pentru a rezolva colectiv această provocare.

Administrarea afacerilor (4 1)

Wells BA Clarkson MBA

Wells are un acord oficial cu Universitatea Clarkson din Potsdam, New York. Acest lucru permite studenților Wells absolvent cu o diplomă de licență, care au luat cursurile necesare fundație de afaceri, să candideze pentru un program de MBA de un an la Clarkson și să finalizeze programul într-un an universitar. Programul MBA Clarkson este intens și riguros, cu un curriculum integrat care se concentrează asupra mediului global, tehnologiei la locul de muncă, a muncii în echipă, conducerii și integrității.

Concursul antreprenorial pentru studenți

În fiecare an, elevii lucrează în echipe pentru a dezvolta produse și servicii noi și pentru a concura pentru premii în numerar. Elevii se concentrează pe soluții creative la problemele fie în categoriile cu scop lucrativ, fie pentru cele non-profit. În timpul săptămânii, vorbitorii invitați și evenimentele speciale sunt prezentate până la prezentarea concursului și a studenților comunității Wells .

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Wells College »

Ultima actualizare July 3, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019