Citește Descrierea Oficială

Business (Edexcel)

Acest program este conceput pentru studenții care doresc un grad recunoscute la nivel internațional în afaceri cu taxă la prețuri accesibile. Elevii pot alege să se specializeze în contabilitate de gestiune sau cai.
Acest program este o colaborare cu Edexcel, un organism de conducere atribuire în Marea Britanie. Edexcel este bine cunoscut pentru profesională, de licență și programe de studii postuniversitare, precum și furnizarea de examene pentru mai mult de 25.000 de școli, colegii și universități din 100 de țări din întreaga lume. În fiecare an, mai mult de 300.000 de studenți înscriși în programe de Edexcel.

CURRICULUM


Conceput pentru a satisface nevoile la locul de muncă, programul combină cunoștințele și abilitățile generale cerute în afaceri, inclusiv gestionarea, administrarea, resurse umane, marketing, contabilitate și de drept, precum și competențele profesionale legate de specializarea pe care elevii aleg. Până la sfârșitul programului, elevii vor fi în măsură să îndeplinească standardele de NVQ din Marea Britanie.

Programul va dura 2 ani.

Unele module de probă în curriculum (calea de administrare)

  • Aspecte ale contractului și neglijență pentru afaceri
  • Lucrul cu și conduce pe oameni
  • Gestionarea activități de business pentru a obține rezultate
  • Gestionarea Communications, cunoștințe și informații


Unele module de probă în curriculum (calea contabile)

  • Contabilitate de gestiune: Costing și Bugetare
  • Contabilitate financiară și de raportare
  • Sisteme financiare și al auditului
  • impunereCALIFICARE


Absolvenții sunt acordate BTEC Superior Diploma Național în Afaceri (management) sau HND în Afaceri (contabilitate).
HND este unul dintre grade recunoscute pe plan internațional din Marea Britanie. Absolvenții sunt, prin urmare, ușor de a găsi un loc de muncă sau continua sa studieze mai mare în Marea Britanie, Australia, Singapore, Malaezia și Hong Kong.

ADMITEREA


Există 4 termeni de un an, de inscriere in luna octombrie, ianuarie, aprilie și iulie. Admiterea se bazează pe revizuirea transcrieri de liceu solicitanților și nivel de competență limba engleză. Solicitanții (fără dovada de limba engleză de competență) sunt necesare pentru a sta de engleză test de plasare și să ia cursuri de limba engleză la NIIE dacă nivelul lor în limba engleză este mai mică de 4,5 IELTS (sau echivalent).

CARIERA


Oportunități de carieră pentru absolvenți cu HND în afaceri sunt nelimitate. Cu abilități fluent limba engleză, cunoștințe de afaceri solide, și abilități practice, absolvenții vor fi capabili să înceapă să lucreze ca administrator sau un asistent de director în orice sectoarele de activitate.
Pentru majore de management: ofițeri administrative, ofițeri de resurse umane, ofițerii de proiect, asistent director, asistent executiv, și ofițeri în celelalte departamente, etc.
Pentru contabilitate majore: contabili, contabili de gestiune financiară, auditori, controlere bugetare și manageri, investiții și manager financiar și de specialitate de impozitare, ofițeri financiare, ofițeri de banci de credit, etc.

STUDIU PATHWAY


Local grad Top-up de licență de Nguyen Thanh Tat University:

  • International Top-up de licenta de parteneri NIIE, la NIIE (Coventry Universitatii-1 an)
  • International grad Top-up de licență în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, și Singapore (1 an)
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug. 2019
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date