Reimaginarea mâine pentru o lume mai bună

O diplomă în Afaceri Internaționale vă poate oferi o carieră în management și strategie generală și cu o pregătire suplimentară puteți trece la domenii mai specializate cum ar fi resursele umane, managementul financiar, contabilitatea, managementul operațiunilor, managementul lanțului de aprovizionare global, marketingul, managementul vânzărilor, chiar să lucreze ca un consilier economic / politic. Studenții de afaceri internaționale găsesc locuri de muncă în organizații multinaționale, companii care gestionează comerțul exterior (export și import), întreprinderi care gestionează persoane sau cunoștințe transfrontaliere (companii aeriene, turism, consultanță, educație etc.), sectorul guvernamental, guvernamentale. Unele dintre companiile pe care au lucrat absolvenții noștri Karls sunt: ​​Mercedes-Benz, Daimler AG, Opel AG, BMW Group, Robert Bosch, Deutsche Telecom, Lufthansa, Henkel Group, Jung von Matt, CDP, Accenture și KPMG.

(Re-) Gândire Management & Societate

Programul nostru de Afaceri Internaționale arată în spatele cifrelor economice la oameni. Privim economia ca fenomen cultural și lingvistic. Credem că managementul trebuie să aibă o perspectivă umană și să fie ghidat de valori clare, deoarece deciziile luate la nivel organizațional pot influența direct economia, cultura și normele sociale ale societăților și națiunilor. La Karls, veți dobândi capacitatea de a identifica diferențele în interiorul și între culturi și de a acționa cu încredere la nivel internațional.

Căutăm rezolvatori de probleme care nu se tem să își asume riscul de a face lumea un loc mai bun. Veți deveni parte a comunității noastre de inventatori de tendințe și de oameni de succes. Sunteți provocați să încălcați normele convenționale și să împrumutați cele mai bune practici, învățând din întreaga lume. Programul nostru de afaceri internațional are un accent puternic pe practică și prin cursuri special concepute, proiecte de companie și stagiul dvs. veți avea șansa de a aplica ceea ce înveți.

Pylyp Samoilenko, un absolvent al studiului, spune: "Această universitate insuflă o viziune prospectivă a viitorului și te inspiră să acționezi. Majoritatea profesorilor sunt profesioniști cu experiență în domeniile lor respective, care adesea au venit la universitate din domeniul afacerilor din lumea reală. Astfel, clasele se desfășoară într-un mod foarte interactiv, ceea ce le face mult mai interesante. "

58426_IB101.jpg

Karls - o inimă pentru diversitate

Experiența interculturalității și a diversității ideilor este o parte naturală a vieții cotidiene la Karls. Comunitatea noastră este compusă din studenți, cadre didactice și personal din peste 50 de țări din întreaga lume. Mai mult de 55% din cohorta noastră este internațională și salutăm un număr similar de studenți de schimb pe semestru. Acest program este predat în limba engleză, dar peste 6 semestre veți avea șansa de a alege o altă limbă și de a vă exersa abilitățile lingvistice în timpul semestrului dvs. în străinătate. Avem parteneriate cu peste 100 de universități din întreaga lume. La Karls, ne vedem ca un centru internațional și intercultural pentru experiențe de colaborare. Noi îmbrățișăm diversitatea și suntem incluși din punct de vedere social.

Pascal Stullier, un absolvent și co-fondator al programului de inițiere Mangowerk, spune: " Proporția mare a studenților și a personalului didactic internațional mi-a oferit, de asemenea, o perspectivă directă asupra altor culturi - și abilitățile mele lingvistice s-au îmbunătățit aproape fără a trebui să te gândești! Cred că învățătura de aici este ceva cu totul special. Chiar nu avem sentimentul că stăm în lecții pur teoretice. În schimb, este mai mult ca o muncă de echipă plăcută, cu relevanță strânsă pentru viața profesională ulterioară, când una dintre competențele principale de care am nevoie este să pot comunica cu oamenii și să lucrez în echipă pentru a dezvolta soluții comune ".

58427_IB102.jpg

Gândirea dincolo de "caseta"

La Karls, nu vă lăsăm să vă alimentați cu simple cunoștințe de fapt sau cu un "adevăr universal". În schimb, elevii noștri învață să gândească critic despre realitățile de astăzi, să caute responsabilități și să găsească soluții perturbatoare pentru probleme complexe. Luăm perspective interdisciplinare în gestionarea și structurarea practicii din viața reală și rezolvarea problemelor în toate programele noastre. Studenții noștri sunt aleși deoarece doresc să creeze schimbări durabile, sunt dispuși să își asume responsabilitatea și cred că conducerea este o ocazie de a sluji altora și societății. Am semnat Principiile pentru Educația Responsabilă de Management, lansată la Summit-ul Liderilor pentru Compactul Global al ONU din 2007.

Următoarea este o mărturie a elevului trecut Nadège Ducottet despre cum a ajutat-o ​​Karl "Gândește-te de la cutie"

"Karlshochschule este un loc în care fiecare student este încurajat să creadă în visele și ambițiile sale, indiferent de mediul lor cultural sau academic. Ca student acolo, mi-au fost date cheile și încrederea de care aveam nevoie pentru a-mi realiza visul de a călători în lume, în timp ce reușesc profesional, fiind învățat că nici un vis nu era prea mare sau prea mare și a fost constant provocat să-și reconsidere căile mele de percepere a lumii în jurul meu, ceea ce unii ar numi "Gândește-te de la cutie". Dar pentru a gândi din cutie, trebuie mai întâi să gândiți și să înțelegeți în totalitate conținutul cutiei. Prin intermediul materialelor de curs de înaltă calitate, a studiilor de caz, a discuțiilor despre Karls și a activităților de echipă, Karlshochschule le permite studenților din întreaga lume să obțină abilitățile critice de raționament pe care mai târziu vor avea nevoie pentru a reuși în lumea profesională ".

58428_IB103.jpg

Familia Karls

Karls este caracterizat de clase mici (20-30 studenți) și susținut de rețeaua puternică a profesorilor, lectorilor și personalului nostru din diferite domenii industriale și universitare. Karls este un susținător activ al comunității de pornire din oraș și absolvenții noștri lucrează cu succes în susținerea afacerilor lor de familie sau înființarea propriilor lor. Noi contribuim la Mittelstand Germania. Unele dintre companiile pe care au lucrat absolvenții noștri Karls sunt: ​​Mercedes-Benz, Daimler AG, Opel AG, BMW Group, Robert Bosch, Deutsche Telecom, Lufthansa, Henkel Group, Jung von Matt, CDP, Accenture și KPMG.

Inima Europei: Karlsruhe, Germania

Situat chiar în centrul orașului Karlsruhe, un oraș studențesc tânăr, vibrant și multicultural, în sudul Germaniei, veți găsi noua dvs. casă în cel mai cald oraș din Germania, cunoscut și sub numele de capitala sa de internet, cu o comunitate vie de pornire . Suntem la pulsul calității europene a vieții: cultura, economia, stilul de viață urban și natura. Calatorind in jur este rapid si usor si exista multe de explorat in toata Europa.

Știați că Germania a fost cea de-a treia destinație studiată internațională după SUA și Marea Britanie? După finalizarea cu succes a gradului dvs. în programul nostru, veți fi în mod automat eligibil pentru a rămâne în țară timp de până la 18 luni pe o viză de căutare de locuri de muncă. Și din moment ce aveți ocazia de a învăța limba germană ca parte a studiilor la Karls, programul de licență vă oferă într-adevăr șansa de a face un pas crucial către un loc de muncă în Germania după aceea.

Sunteți gata să aplicați? Cerințe și admitere

Vă vedeți ca parte a comunității Karls? Vreți să faceți o diferență - pentru voi și pentru ceilalți? Sunteți în proces de transformare și aveți nevoie de ajutor? Ne-ar plăcea să aud de la tine! Cerințele generale de studiu pentru programul nostru de licență sunt:

  • Certificat german de admitere universitară sau echivalent internațional ( mai multe informații)
  • Pentru a începe într-un program de limbă engleză, nu avem nevoie de cunoștințe despre limba germană; competența dvs. engleza trebuie să corespundă unui nivel de C1 sau mai mare, conform Cadrului european comun de referință pentru limbi (CEFR), care este echivalent cu un IELTS de 6,5+ sau un scor TOEFL bazat pe Internet de 100 de puncte. În cazul în limba engleză limba dvs. maternă nu aveți nevoie pentru a dovedi dvs. de competență.

Puteți găsi toate detaliile privind cererea, documentele necesare și procesul de admitere pe site-ul nostru . Termenul de depunere a cererilor pentru studenții din afara UE este 15 aprilie, iar pentru studenții din UE este 31 august. Admiterea este posibilă numai pentru semestrul de iarnă din septembrie. Numărul nostru de sloturi este limitat, deci nu ezitați, deci aplicați acum și păstrați-vă locul!

Doriți să aflați mai multe despre Bachelor of Arts la Karls, vizitați site-ul nostru: bachelor.karlshochschule.de

Nu poți să te alături nouă? Trimiteți-ne un e-mail: admissions@karlshochschule.de

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Karlshochschule International University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
690 EUR
pe luna
Deadline
Contactează şcoala
for non-EU students; for EU students is August 31
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
for non-EU students; for EU students is August 31
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
for non-EU students; for EU students is August 31
End Date