Animație (BFA)

Generalități

Programul de descriere

În programul de licență în animație The University of the Arts , veți fi depășit de zona dvs. de confort participând la proiecte în care veți colabora cu muzicieni, dansatori, actori și alți artiști. Indiferent dacă creați animație tradițională, stop-motion sau generată de computer, veți lucra într-un mediu dinamic pentru a spune poveștile de care vă simțiți pasionați și pentru a vă exprima viziunea personală.

Colaborând îndeaproape cu o facultate de cineasti și animatori profesioniști - a căror activitate a fost difuzată pe rețele și canale precum Cartoon Network, HBO, Netflix și Nickelodeon - veți lua cursuri de animație care sunt un amestec de instrucțiuni practice, prelegeri, proiecții și critici. De asemenea, puteți profita de stagii și oportunități de a studia departe. Când absolviți, veți face acest lucru cu abilitățile de a continua cu încredere o carieră în animație.

Elevii vor explora varietatea de tehnici disponibile animatorului actual, vor perfecționa abilitățile tradiționale, vor învăța cum să spună povești captivante, să creeze personaje memorabile și să aducă la viață idei care nu au mai existat până acum. În calitate de student universitar, veți putea realiza atât un film animat junior, cât și o teză animată senior. Abilitățile învățate ca principal de animație vă vor ajuta să vă adaptați și să creați conținut de calitate pe măsură ce ideile devin și mai valoroase pentru public decât tehnicile necesare pentru a le prezenta.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

University of the Arts’ mission is simple: to advance human creativity. University of the Arts believes creativity is the most essential skill for success in today’s society and has educated generatio ... Citeste mai mult

University of the Arts’ mission is simple: to advance human creativity. University of the Arts believes creativity is the most essential skill for success in today’s society and has educated generations of ground-breaking artists, performers, designers and creative leaders for more than 141 years. Citește mai puţin