Antropologie

International Accelerator

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Antropologie

International Accelerator

antropologie

Antropologia este studiul ființelor umane de la originile lor biologice pentru culturile lor învățate și comportamente. O știință socială care poduri științele naturale, cu artele și umaniste, majore noastre antropologie vă va oferi o educație de arte liberale largă și de fond.

Prin programul de antropologie Univeristy noastre, veți câștiga experiență practică în cercetare, comunicare scrisă și orală, precum și abilități de gândire analitică precum și o apreciere pentru complexitatea experienței umane prin timp. Veti intelege problemele presante cu care se confruntă comunitatea noastră globală și absolvent cu seturi de competențe extrem de vandabile, după cum sa demonstrat prin absolventii nostri, care sunt angajați cu succes într-o gamă largă de ocupații. Absolvenții noștri au primit, de asemenea, admiterea la școli absolvent de prestigiu.

Antropologia oferte majore subrubrici în antropologie culturală și medicală, antropologie fizică / legală și arheologie.

Departamentul de Antropologie oferă următoarele programe:

  • BA în Antropologie
  • BA în Antropologie cu Concentrare asupra mediului
  • Minor în Antropologie sau Antropologie Medicină Legală

BA în Antropologie

Studia istoria experienței umane cu BA în programul de Antropologie.

Bachelor of Arts în Antropologie oferă o educație cuprinzătoare, care se concentrează pe principalele metode utilizate în antropologie astăzi.

Aveți posibilitatea să urmărească trei dintre cele mai importante subcâmpurilor la antropologie Adelphi-culturale, arheologie și fizică / antropologie medico-legale, precum și să profite de oportunitățile de cercetare abundente și munca de teren sub îndrumarea facultății noastre de renume.

BA în Antropologie oferă, de asemenea, o concentrare în antropologie de mediu, care se integrează antropologie cu multe din perspective-cheie din studiile de mediu.

Aceste cursuri demonstrează relația critică care există între modelele de decontare umane și stabilirea lor de mediu. Solicitările sunt trase din trecut preistorice până prin lumea contemporană.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala