Arta de studio - arte plastice

International Accelerator

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Arta de studio - arte plastice

International Accelerator

Art Studio - Arte Plastice

majors de arta vezi lumea din jurul lor diferit. În cadrul programului de artă, artiștii sunt cultivate pentru a crea propriile lor anchete artistice și abordări pentru a aduce contribuții inovatoare la cultură.

BA în artă este un grad de studio pe bază care oferă studenților cu teoria și abilități pentru fotografie, gravura, pictura, ceramica, si multe altele. Elevii se pot concentra asupra artei în timp ce a lua cursuri în afara lor majore, în scopul de a spori inteligența lor artistice. Departamentul de Artă și Istoria Artei prezintă un amestec divers și dinamic de puncte de vedere stilistice și estetice, care insuflă curiozitatea intelectuală și gândirea critică. facilități excelente, facultate realizat / artiști, precum și un curriculum bine conceput a crea un cadru ideal pentru studiul artei. Dincolo de sala de studio și de curs, departamentul oferă studii în străinătate, artă în comunitate, pregătirea carierei, oportunități de stagii, precum și expoziții și prelegeri ale unor artiști contemporani.

Multe dintre absolventii de arta s-au găsit locuri de muncă de succes în corporații, firme de proiectare și organizații non-profit. Unii aleg să urmeze studii postuniversitare, pentru a deveni artiști independenți, sau pentru a preda arta. Alții aleg o carieră în galerii de artă, muzee și alte instituții culturale. Un grad de artă pregătește studenții să gândească creativ și independent, permițându-le să se schimbe și să se adapteze la lumea din jurul lor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala