Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)

Parteneriatul inovativ al ACCA cu Universitatea Oxford Brooks permite studenților ACCA să studieze pentru o diplomă de licență (Hons) în contabilitatea aplicată, în timp ce își iau examenele ACCA.

Elevii vor avea dreptul la diplomă (acordată de Universitatea Oxford Brooks) pentru finalizarea primelor două părți ale noului Schemă Profesională de examene și apoi depunerea unui Proiect de Cercetare și Analiză la Universitatea pentru evaluare. Proiectul examinează abilitățile absolventului, concentrându-se în special pe abilitatea studenților de a efectua cercetări și analize.

Elevii înscriși în prezent la ACCA vor fi, de asemenea, eligibili pentru înregistrarea la Universitatea Oxford Brookes pentru BSc (Hons) în contabilitatea aplicată, sub rezerva aranjamentelor de tranziție.

Obiectivele programului:

ACCA este o calificare profesională contabilă care beneficiază de recunoașterea globală. Odată ce ați califica, membru ACCA își deschide porțile pentru o carieră de succes în practică de contabilitate sau finanțe, și crește potențialul de câștig imediat. Este foarte foarte apreciate în domeniul bancar, management și consultanță, și este un avantaj major în concurente pentru roluri de conducere.

Membru ACCA, de asemenea, vă permite să obțină statutul de Registered auditorului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la OPAL College London »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date