B.Sc. În proiectarea interiorului

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Deoarece industria de construcții a crescut cu furtul, a existat o posibilitate infinită pentru designerii de interior. Irion scenariul prezent, cu preferințe variate ale oamenilor, inter proiectarea a venit cu oportunități de carieră provocatoare și promițătoare.

Când alegeți să deveniți un designer de interior, învățați și stăpâniți următoarele abilități ale comerțului:

 • Desen tehnic

Desenul tehnic, cunoscut și sub denumirea de redactare, este disciplina academică de a crea vederi standardizate și vederi laterale ale oricărui mobilier și clădiri de către arhitecți, designeri de interior, designeri, ingineri de proiectare și profesioniști înruditori. Standardele și convențiile privind aspectul, grosimea liniei, mărimea textului, simbolurile, proiecțiile de vedere, geometria descriptivă, dimensionarea și notarea sunt folosite pentru a crea desene interpretate în mod ideal într-un singur mod.

 • Proiectarea Spațiului

Proiectul de proiectare începe cu o planificare adecvată a spațiului pentru a se amesteca cu mediul pentru a asigura o împărțire adecvată a spațiilor de locuit pașnice, cu o utilizare maximă menținând confortul utilizatorului și percepția interiorului în ansamblu. Puteți să vă planificați o reședință, un magazin, un birou corporativ, un hotel sau un restaurant.

 • Constructia unei cladiri

Aceasta se referă la tipul de construcție și stilul de arhitectură practicat în timpurile moderne. Utilizarea RCC în epoca contemporană a fost extinsă la acoperișuri și coloane de construcție, grinzi, grinzi, salubrizare și instalații sanitare etc.

 • Informații despre materiale

Trebuie să înțelegeți toate materialele, cum ar fi cărămizi, pietre, dale, materiale pentru pardoseli, corpuri de iluminat, obiecte sanitare și proprietățile lor fizice. LANDSCAPING Este amenajarea peisagistică care face ca spațiul să vină în viață. Ar trebui să fii echipat cu cele mai noi tendințe, materiale și idei inovatoare pentru a crea un fel de mediu potrivit pentru ao face o experiență imersantă.

 • Proiectare mobila

Designul de mobilier reprezintă o ocazie suplimentară de a provoca și de a redefini granițele tradiției, pentru a concilia cu ideile contemporane și nevoile în schimbare ale stilului de viață modern.

 • evaluare

Învățați să calculați cheltuielile și să faceți estimări ale costurilor materialelor și mobilierului și să oferiți clienților soluții rentabile.

 • Mărfurile vizuale

Merchandisingul vizual este arta convingerii printr-o prezentare, care pune mărfurile în foc și în perspectivă. Ea educa clientii, creeaza dorinta si in cele din urma sporeste procesul de vanzare. Afișarea mărfurilor vizuale îi ajută pe toate brandurile să își explice în mod direct propunerea unică de vânzare (USP) către consumatori. Punctele de vânzare cu amănuntul se concentrează din ce în ce mai mult pe comercianții vizuali pentru a oferi avantaje în ceea ce privește afișarea vizuală. În scenariul actual, merchandisingul vizual ar trebui să fie un amestec de artă și știință. Mediul trebuie să fie în sinergie cu alte operațiuni de vânzare cu amănuntul și ar trebui să dea rezultate, cu excepția recursului estetic. Veți ajuta la educarea clienților cu privire la produs / serviciu într-un mod eficient și creativ, permițând în același timp un proces de vânzare de succes - de la navigare până la cumpărare. Înveți și implementezi cele mai recente metode de merchandising și folosirea instrumentelor potrivite pentru a oferi un spațiu comercial care este în concordanță cu mesajul mărcii.

 • Proiectare asistată de calculator

Utilizarea calculatoarelor a devenit un instrument indispensabil în proiectarea spațiilor. Învățați să faceți schițe, ilustrații și renderi prin proiectarea prin computere, Excel, PowerPoint, 2D, desene 3D în Auto CAD.

Eligibilitate pentru realizarea designului interior10 12 / Orice diplomă de 3 ani în consiliul recunoscut

B.Sc. în descrierea cursului de design interior

IIFA oferă un curs de 3 ani full-time B.Sc în proiectarea interior

Cursul are 6 semestre în care studentul devine introdus în lumea designului cu concepte de desen

Oferind un program unic și cuprinzător Bhatathiyar universitare de diplomă universitară și pregătește un student de la fundamentele cum ar fi Auto Desk Auto Cad 2D

Acest program bine combinat, în combinație cu comunicările și cursurile de auto-dezvoltare, fac studenții IIFA o alegere preferată printre studiourile de top și companiile de design interior.

Modalitate de plată a taxei

 • 230000 / - comisioane totale de curs cu Rambursări
 • 200000 / - cu o sumă forfetară (cu laptop gratuit)
 • 40000 / - Plata în avans

Notă: materiale de studiu, taxe de examinare, un proiect cu asistență de plasare 100%.

Ultima actualizare Mart 2019

Despre facultate

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trus ... Citeste mai mult

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trust our courses and expert mentors to train and teach and not senselessly preach. Citește mai puţin
Bengaluru , Bengaluru + 1 Mai mult Mai Puțin