Citește Descrierea Oficială

Oferit de: Colegiul de Știință, Inginerie,

Prezentare generală

Dezvoltați-vă abilitățile în securitatea cibernetică
Grand Canyon University , Licențiat în Tehnologia Informației, cu accent pe securitatea informatică, te pregătește să intri în domeniul tehnologiei informației, în creștere și în creștere. Dacă sunteți în căutarea unui licență în securitate cibernetică, dar, de asemenea, doriți să obțineți o înțelegere aprofundată a valorii de IT, atunci acest grad ar putea fi pentru tine. Aflați cum poate îmbunătăți performanța afacerii, poate spori eficiența organizațională și poate reduce costurile sistemelor întreprinderii. Bachelors în IT, cu accent pe programul de gradul de securitate cibernetică se concentrează pe competențele de bază despre afaceri bazate pe IT, tehnologia și instrumentele software, sistemele informatice de întreprindere și securitatea cibernetică.

Dacă sunteți în căutarea unui Bachelor of Science în Cyber ​​Security, atunci acest program IT cu accent de securitate cibernetică de la GCU vă expune la relațiile dintre apărarea cibernetică, operațiunile cibernetice și legea cibernetică. Dobândi cunoștințe de lucru privind procesele și obiectivele criminalității criminaliste cibernetice și dezvoltați planuri și strategii pentru arhitecturi de securitate. Accentul se accentuează cu un proiect IT capstone în domeniul securității cibernetice.

Ca și licență în domeniul securității cibernetice, acest program IT cu accent pe securitatea cibernetică oferă cursuri axate pe planificarea și executarea operațiunilor cibernetice, criminalitatea informatică și legea cibernetică, precum și investigații digitale în domeniul criminalității, arhitectura de securitate, asigurarea informațiilor și administrarea sigură a sistemului. Acest program vă pregătește să rezolvați probleme folosind tehnologia și programarea pe calculator, în timp ce, de asemenea, valorificarea experienței proprii. Un accent pe activitățile aplicate și practice vă asigură că vă pregătiți corespunzător pentru a excela la intrarea imediată în forța de muncă în securitatea cibernetică.

Elevii care intră în burlaci în IT cu un accent în programul de gradul de securitate cibernetică ar trebui să fie familiarizați cu algebra și aplicații software de birou obișnuite. Programul prietenos pentru transfer este destinat studenților tradiționali, online sau de cohortați care doresc să dobândească competențe în diferite domenii IT pentru poziții la nivel de bază, concentrându-se pe securitatea cibernetică, trecerea la o nouă carieră sau pregătirea unui portofoliu de proiecte pentru a întări candidatura. Este posibil să puteți aplica certificări aprobate pentru programul de studii.

Rezultatele studiilor

Obțineți experiență profesională pe mâini
Ca absolvent al acestui program, veți avea abilitățile de a aplica soluții tehnologice și diferite programe locale și cloud pentru a îmbunătăți implementarea, configurarea și gestionarea tehnologiilor. Proiectul IT de securitate vă poate ajuta să dezvoltați în continuare abilitățile de scriere tehnică și de prezentare a afacerilor pentru forța de muncă. Ca parte a unei echipe, elaborați o propunere de proiect, efectuați un studiu de fezabilitate, învățați să protejați proprietatea intelectuală și creați un buget și un program al proiectului.

Cei care caută o diplomă de licență în domeniul securității cibernetice, dar care doresc și un curriculum riguros de informatică conceput pentru a îmbunătăți învățarea atât cu prelegeri, cât și cu laboratoare, ar putea dori să urmeze acest grad. Ca parte a cursului, studiați tehnologiile de platformă, crearea de rețele, asigurarea informațiilor, securitatea și managementul IT, fundamentele programării, sistemele de cloud computing și sistemele și tehnologiile Web. Învățați, de asemenea, practici profesionale și etice în ceea ce privește tehnologia informației prin obiectivul viziunii noastre creștine asupra lumii.

Ce veți învăța

Dobândiți o specialitate în securitatea cibernetică
Subiectele de curs includ:

  • Cloud computing și impactul său transformator asupra industriei IT
  • Planificarea și implementarea sistemelor informatice în funcție de realitățile și obiectivele afacerii
  • Gestionarea proiectelor tehnologiei informației și a bazelor de date referitoare la obiecte
  • Proiectarea, gestionarea și întreținerea infrastructurii virtuale a întreprinderii și a centrelor de date
  • Securitatea calculatoarelor, investigațiile etice de hacking și criminalistica cibernetică

Rezultatele carierei

Apărați și protejați sistemele de rețea
Programul nostru de licență în tehnologia informației cu accent pe programul de securitate Cyber ​​vă echipează cu abilitățile de a urma o carieră ca manager de sisteme informatice, specialist în securitatea informației, manager de proiect IT, specialist în rețea, programator de sisteme, instructor IT sau integrator de sistem . Cu accent pe securitatea cibernetică, puteți căuta o carieră în calitate de analist de securitate, cu o creștere a locurilor de muncă preconizate de 37% între 2012 și 2022. *

* Informații obținute de la Biroul de Statistică a Muncii

Locații program

Campus
Alăturați-vă comunității campusului vibrant și în creștere al Grand Canyon University , cu cursuri de zi concepute pentru studenții tradiționali. Puneți-vă într-o experiență completă, completată cu curriculum conceput în contextul viziunii noastre creștine asupra lumii. Noile săli de clasă moderne, sălile de ședere în stil apartament, opțiunile populare de luat masa, piscinele în stil stațiune și accentul pe crearea unei vieți dinamice a studenților fac din GCU o alegere excelentă pentru absolvenții de liceu și studenții transferați. Evenimente incitante, vorbitori de renume și sportivi de la Divizia I aduc o experiență tradițională studențească. Comunitatea noastră de campus primitoare este locul perfect pentru a-ți găsi scopul.

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare cu un grad on-line de la Grand Canyon University . Câștigați-vă gradul cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online, care vă permit să studiați oricând, oriunde. GCU oferă conducerea cea mai experimentată în furnizarea programelor de studii online. Membrii facultății cu normă întreagă și instructorii complet instruiți, dotați cu medii academice puternice și cu experiență practică în domeniile lor, vă susțin fiecare pas. Proiectat cu profesionalismul orientat spre carieră, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuții interesante și provocatoare. Alegeți din programele din colegiile noastre distincte, în zonele cu ocupare ridicată a forței de muncă. Clasele încep frecvent.

Seară
Programele de seară ale Grand Canyon University răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Cursurile noastre de noapte se întâlnesc doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discuția despre o sală de clasă colegiu tipică. Cursurile de noapte sunt concepute pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și îngrijitor care susține o experiență interesantă. Într-o cohorta de seara, vei progresa prin programul tau cu aceiasi colegi de cariera, oferind o oportunitate de a retea si de a dezvolta relatii care merg dincolo de sala de clasa. Clasele încep frecvent în diverse locații, inclusiv campusul nostru principal.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program predat în:
Engleză

Vezi 42 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date