B.Sc. în chimia aplicată

Generalități

Programul de descriere

Excelent și inovatoare programul de chimie aplicată este oferit în managementul industrial și știința materialelor. Programul pune accentul pe educația integrată chimie prin aplicarea conceptelor de chimie teoretice la aplicații practice, cât și la provocările reprezentate de nevoile de afaceri locale și internaționale. În mediul de mare de învățare, elevii lucrează ca o echipă să abordeze problemele din lumea reală cu aplicații în chimie și vin să înțeleagă cum să mențină un echilibru între tehnologie, societate, și nevoile umane.

Chimie Industrială și Management: proiectat pentru viitorii manageri tehnice ale industriei chimice și conexe de afaceri. Programul echilibrează cunoștințele științifice cu aspectele practice ale finanțelor, management și contabilitate în conformitate cu perspectivele sistemelor internaționale de calitate.

Material de Chimie: special conceput pentru studenții care doresc să obțină o cunoaștere profundă în știința materialelor, care este o cheie pentru avansarea economiei și a problemelor sociale.

Ultima actualizare Dec 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Thailand’s first institution of higher learning officially came into being in March 1917. The groundwork and preparation, however, took place more than a century ago. The worldwide economic, social an ... Citeste mai mult

Thailand’s first institution of higher learning officially came into being in March 1917. The groundwork and preparation, however, took place more than a century ago. The worldwide economic, social and political changes in the late nineteenth century contributed to Siam’s decision to adapt in order to avoid being colonized by Western powers (“Siam” became “Thailand” in the year 1939). Citește mai puţin