B.Sc. în design arhitectural

Generalități

Programul de descriere

INDA, Programul International in Design si Arhitectura, este un program de limba engleza predate în cadrul Facultății de Arhitectură de la Universitatea Chulalongkorn din Bangkok, Thailanda. Chulalongkorn este cea mai veche universitate din Thailanda, fondat în 1917 de către regele Rama al VI-lea în onoarea tatălui său, regele Chulalongkorn. Facultatea de Arhitectura a fost stabilită pentru prima dată în 1939, și are o istorie lungă și de succes educarea profesioniștilor pentru practica în Thailanda. Programul internațional - INDA - a fost infiintata in anul 2006, cu scopul de a întâlni o cerere tot mai mare de instruire în limba engleză, care ar pregăti mai bine studenții pentru studii postuniversitare în străinătate.

4 Anul Bachelor of Science în grad de arhitectura Design

De la prima admisie de aproximativ 40 de studenți în 2006, INDA a a crescut rapid, iar acum are o cohorta de bine peste 300 de studenți. În 2014, INDA a absolvit cincea clasa sa, și este pe cale de a deveni una dintre scolile de design proeminenta din regiune.

Cu accent pe inovație de proiectare și experimentare, INDA își propune să ofere absolvenților săi cu o perspectivă cu adevărat internațional cu privire la arhitectura si design. Ea face acest lucru prin angajarea de instructori din întreaga lume, inclusiv Statele Unite ale Americii, China, Japonia, Australia, Spania, Suedia, Germania, Franța, Danemarca, Rusia, și Thailanda. Instructorii au absolvit școlile de conducere internaționale de proiectare, inclusiv de arhitectură Asociația, Harvard Graduate School of Design, Massachusetts Institute of Technology, Columbia University, Universitatea Cornell, Universitatea din California, Berkeley, Universitatea din New York, Școala de la Institutul de Arta din Chicago, Universitatea din Melbourne, si multe altele. Astfel, facultatea aduc cu ele perspective unice asupra inovații arhitecturale din întreaga lume.

La fel ca multe școli de arhitectură, INDA are un curriculum de bază furnizarea de instrucțiuni esențiale în proiectarea și comunicare, istorie și teorie, precum și de construcție arhitecturală și cursuri de tehnologie de mediu. Ea vine în completarea acestora cu o serie de cursuri concepute pentru a insufla gradului de conștientizare cu privire la caracteristicile unice ale regiunii, inclusiv Tropical Arhitectura, Asia de Sud-Est Arhitectură, Arhitectură comunitară Ecologie și Urban Design. Pentru a completa în continuare acest curriculum de bază, INDA oferă studenților cu multe oportunități de angajare și colaborarea internațională printr-o serie de workshop-uri, studiouri de călătorie, proiecte de design construi, și de excursii. Multe dintre acestea sunt facilitate de colaborări cu instituțiile internaționale, inclusiv Parsons Noua School din New York, Universitatea Meiji din Japonia, și ETH din Zurich.

Cu toate că INDA a adoptat arhitectura ca subiect principal de studiu, acesta își propune să arate modul în care arhitectura se conectează la alte discipline, cum ar fi arhitectura peisagistică și design urban, și, astfel, pentru a arăta modul în care arhitectura este reprezentativ pentru discipline de proiectare, în general. De asemenea, acesta își propune să insufle studenților abilități de proiectare fundamentale, cum ar fi rezolvarea creativă și critică problemă, o conștientizare a rolului de proiectare la nivel comunitar, precum și abilitatea de a face față cerințelor în schimbare ale profesiilor de design din secolul 21.

Ultima actualizare Dec 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Thailand’s first institution of higher learning officially came into being in March 1917. The groundwork and preparation, however, took place more than a century ago. The worldwide economic, social an ... Citeste mai mult

Thailand’s first institution of higher learning officially came into being in March 1917. The groundwork and preparation, however, took place more than a century ago. The worldwide economic, social and political changes in the late nineteenth century contributed to Siam’s decision to adapt in order to avoid being colonized by Western powers (“Siam” became “Thailand” in the year 1939). Citește mai puţin