B.Sc. în relațiile internaționale și afacerile globale

Generalități

6 locații disponibile

Programul de descriere

Sunteți interesat în procesul de învățare despre diferite societăți, tradiții culturale și instituții din întreaga lume? Vă întrebați de ce unele țări sunt mai bogate decât altele? Unii sunt în pace și alții în război? Sunteți interesat în procesul de învățare modul în care disputele internaționale pot fi soluționate în mod pașnic? Doriți să înțeleagă modul în care diferite civilizații regionale au evoluat și modul în care aceste caracteristici continuă să afecteze societățile de azi? B.Sc. în Relații Internaționale și Afaceri Globale (Irga) este un program unic care combină istorie și științe politice, economie și drept, sociologie și psihologie. Aceste subiecte creează un curriculum interdisciplinar coerent, care permite studenților să dezvolte înțelegerea modului în care oamenii, grupurile, țări și organizații internaționale interacționează în diferite părți ale lumii.

Obiectivele de învățare

Irga permite studenților să dezvolte o cunoaștere interdisciplinar de aspect politic, economic, istoric, sociologic și juridic al problemelor internaționale complexe. Studia modul în care abordarea acestor discipline, să definească și să analizeze relațiile internaționale oferă studenților noștri o bază solidă pentru studii postuniversitare. De asemenea, oferă studenților cu abilități esențiale pentru a desfășura activități de cercetare interdisciplinare si de colaborare, precum și instrumentele necesare pentru a înțelege situații complexe. căutările abordări interdisciplinare ale programului, sub limba de economie și drept de a percepe preocupările istorice, sociale și politice, care sunt într-adevăr în joc, și vice-versa.

Școala de Științe Politice și Sociale

Școala de Științe Politice și Sociale deține o tradiție atâta timp cât a fost una dintre primele școli care urmează să fie stabilite la Universitatea Catolică în 1921, bazată pe principiile binelui comun, solidaritatea demnității umane și al subsidiarității. Domeniul său de aplicare internațională este evidentă prin renumitele personalitățile care au fost acordate Laurea honoris causa. Aceste nume inspirate, includ, Jacques Delors (Președintele Comisiei UE), Javier Pérez de Cuéllar (Secretar General al ONU), Corazon C. Aquino (Președintele Filipine) Shimon Peres (Președintele Israelului), Michel Camdessus (Managing Director al FMI), Helmut Kohl (cancelarul Germaniei), Romano Prodi (prim-ministru italian și președinte al Comisiei UE), José María Aznar (prim-ministru al Spaniei), Irina Bokova (Director general al UNESCO).

oportunități de carieră și recunoaștere profesională

Licențiaților în Relații Internaționale și afaceri globale vă va permite să ia în considerare un număr de opțiuni diferite pentru cariera ta viitoare: politica ta, istoria și abilitățile economice vor fi baza perfectă pentru jurnalism sau o carieră internațională în instituțiile guvernamentale și ONG-uri; strânsoare dinamicii de psihologie și de grup ar putea potrivi la un sistem de management stagiar, precum și abilitățile cantitative pentru cercetarea de marketing internațional.

O clasa care face diferenta

B.Sc. în Relații Internaționale și afaceri globale va fi format din studenți internaționali și studenți pe piața internă din Cattolica.

Facultatea de cadre didactice și

Simona Beretta, Barbara Boschetti, Patrizia Catellani, Fausto Colombo, A. Mario Maggioni, Martino Mazzoleni, Massimiliano Monaci, Beatrice Nicolini, Riccardo Redaelli, Teodora Uberti, Cristina Bon, Paolo Gomarasca, Gianluca Pastori. În fiecare an universitar, una sau două cadre universitare de renume internațional sunt chemați să facă parte din B.Sc. facultatea pe o "vizita de profesor" bază pentru predarea unor cursuri opționale.

Pot învăța italiană în timp ce studia?

Cursuri de italiană nu sunt încorporate în B.Sc. în Relații Internaționale și Afaceri Globale curriculum-ului. Cu toate acestea, sunteți încurajați să urmeze limba italiană și Cultură Curs (la un mic cost suplimentar), gândit de o echipă de vorbitori nativi italieni calificați și cu experiență.

Există stagii oportunități?

Școala de Științe Politice și Sociale recunoaște posibilele experiențe practice în cadrul firmelor, organizațiilor și instituțiilor internaționale.

Pot lucra in timp ce studia?

Da. studenții din afara UE care intră în Italia pe VISA li se permite să lucreze part-time (20 de ore pe săptămână).

1ST ANUL

 • Drept public și sisteme de guvernanță
 • Principii de economie
 • științe politice
 • sociologie
 • Metode cantitative de Științe sociale
 • Istoria instituțiilor politice
 • Engleza avansat pentru Relații Internaționale

Anul 2

 • Dreptul Uniunii Europene și internaționale
 • global Ethics
 • Istoria relațiilor internaționale
 • Istoria gândirii politice
 • relații internaționale
 • Organizația internaţională
 • Limbi străine: germană, franceză sau spaniolă

Treilea AN

 • Geografie economică
 • Istoria internațională: regiunea extinsă mediteraneană
 • International Macroeconomie
 • psihologie socială
 • Geo-politică și geo-istorie
 • Politica in mass-media
 • Două cursuri opționale

Cerințe generale de licență

 • Elevii trebuie să dețină o diplomă de liceu, conferit după un minim de 12 ani de studii anterioare (de la începutul școlii primare până la sfârșitul liceului) și care satisface cerințele de intrare în universitate din țară de atribuire.
 • În cazul în care în țara de origine de admitere a studentului la studii de nivel superior care este supus unui examen special (de exemplu, Selectividad în Spania; Prova de Aferiçao sau Prova Geral de Acesso ao Ensino Superior în Portugalia; Veveossi Prosvassis în Grecia), solicitanții vor fi obligați să furnizeze dovedească faptul că au trecut o astfel de selecție cu scorurile necesare.
 • Următoarele calificări trebuie sa îndeplinească criterii suplimentare: Diploma american High School și Marea Britanie Calificări.

competență în limba engleză

Pentru solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză ei vor trebui să furnizeze una dintre următoarele certificate la momentul depunerii cererii: - IELTS Academic, cu un scor de cel puțin 6.0 - TOEFL iBT, cu un scor minim de 80 - Primul Certificat de limba engleza (FCE ), cu un grad minim de B sau Certificat de Advanced English

Ultima actualizare Mart 2016

Despre facultate

Università Cattolica del Sacro Cuore is the largest private university in Europe boasting over 41 000 students across 12 Schools. Cattolica distinguishes itself for its multidisciplinary curriculum, i ... Citeste mai mult

Università Cattolica del Sacro Cuore is the largest private university in Europe boasting over 41 000 students across 12 Schools. Cattolica distinguishes itself for its multidisciplinary curriculum, industrial ties, and strong international focus. Citește mai puţin
Milano , Milano , Roma , Piacenza , Accra , Cremona + 5 Mai mult Mai Puțin