B.Sc. în proiectarea jocurilor

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

B.Sc. Proiectarea și dezvoltarea jocurilor de animație și Bachelor of Science în Animație Proiectarea și dezvoltarea jocurilor este un program de absolvent de trei ani. Cursul se concentrează pe arta și designul jocurilor pe calculator și a animației, unde elevii se vor concentra pe nevoi specifice ca artist profesionist de joc, designer, dezvoltator și animator. Cursul ajută la informatică, inclusiv scrierea de programe de calculator în limbi de bază, cum ar fi C și C, cu o bază solidă în științele umaniste, științele sociale și fundamentele artei. Acest program expune elevii la o varietate de instrumente și procese utilizate de către designeri profesioniști, inclusiv limbaje de scriere proprietate, nivel, editori de hărți, baze de date și documente de proiectare. O diplomă de licență în proiectarea sau animația jocurilor poate învăța elevii programele de joc, programele de animație, modelarea 3D și abilitățile de design grafic. Cursurile din acest program oferă o bază solidă în proiectarea jocurilor digitale prin studierea unor subiecte precum povestirea, storyboardingul, dezvoltarea jocurilor, modelarea 3D și animația, programarea jocurilor și prototiparea jocurilor.

Eligibilitate

10 2 sau orice altă calificare echivalentă.

Bsc în proiectarea jocurilor

 • IIFA oferă cursuri de 3 ani full-time B.Sc în proiectarea și dezvoltarea jocurilor
 • Cursul are 6 semestre, în care studentul este prezentat în lumea proiectării jocurilor cu concepte de desen
 • Oferind un program unic și cuprinzător de Bhatathiyar universitare de diplomă universitară și pregătește un student pentru fundamentele care este, în esență, necesară în industria de astăzi.
 • Acest program bine combinat, în combinație cu comunicările și cursurile de auto-dezvoltare, îi determină pe studenții IIFA să aleagă între studiourile și companiile de divertisment de vârf.

Detaliile Cursului

Semestrul 1 - Animație de bază

 1. Introducere în joc
 2. Photoshop
 3. Analiza jocului Centiped

Semestrul 2 - Scrierea jocurilor

 1. Limba de programare a jocurilor
 2. Programul codului sursă
 3. C

Semestrul 3 - Vizualizarea jocurilor

 1. Ideea jocului: vizualizare
 2. Analiza jocurilor: Tetris
 3. Esența jocului 1
 4. Analiza jocului: Loom
 5. Esența jocului 2
 6. Dezvoltarea jocurilor
 7. Game Design Documents
 8. Proiectare de caractere
 9. Proiectarea jocurilor bazate pe Flash

Semestrul 4 - Caracterul

 1. Modelare, texturare
 2. Domnule joc
 3. echipare
 4. FX pentru jocuri
 5. Analiza jocurilor: The Sims
 6. Sunet pentru jocuri

Semestrul 5 - Planificarea jocurilor

 1. Theft Auto III
 2. Interfața de proiectare
 3. echipare
 4. FX pentru jocuri
 5. Analiza jocurilor: The Sims
 6. Sunet pentru jocuri

Potrivirea cursului

Cursul este potrivit pentru a învăța elevii cu privire la planificarea, modelarea, texturarea, iluminarea, crearea de efecte și designul de interfață, care merge în crearea celor mai avansate și uimitoare jocuri video de astăzi. Elevii vor realiza un proiect complet de dimensiuni medii împreună cu un raport de documentare prin care proiectul va fi prezentat unui comitet de evaluare a proiectelor la nivel de program.

Cum este Bachelor of Science în Animație Joc Proiectare și dezvoltare benefică?

Cursul este benefic pentru studenți pentru a explora desenul ca pe un proces de a vedea, a dezvolta abilități tehnice și a se angaja în utilizarea materialelor de desen ca materiale de comunicare. Elevii vor învăța cum să identifice, să creeze și să manipuleze elementele de bază ale jocului, cum ar fi filosofia jocurilor, procesul de proiectare, obiectivele jucătorilor, sistemele de reguli și elementele umane într-un joc.

Zona de ocupare / Tipul locului de muncă

Programul va fi pregătit să caute locuri de muncă în industria jocurilor video într-o varietate de roluri la nivel de intrare și intermediar, incluzând:

 • Designer de jocuri
 • Gameplay Programmer
 • Nivel Scripter
 • Designer de nivel
 • Experiență Designer
 • Programator de instrumente
Ultima actualizare Mart 2019

Despre facultate

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trus ... Citeste mai mult

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trust our courses and expert mentors to train and teach and not senselessly preach. Citește mai puţin
Bengaluru , Bengaluru + 1 Mai mult Mai Puțin