La o privire

  • diplomă finală: Bachelor of Science (B.Sc.)
  • restricție de admitere: da
  • Durata standard a cursului: 6 semestru
  • termen limită pentru depunerea candidaturilor: 15 iulie în fiecare an
  • începutul cursului: luna octombrie a fiecărui an (semestrul de iarnă)
  • numărul de locuri studențești: 133
  • limba de predare și examinare: germană și engleză
  • semestrul în străinătate: posibil

Major

Doriți să dobândiți competențe care vă vor permite să contribuiți în mod activ la dezvoltarea durabilă? Doriți să puteți face acest lucru la nivel mondial, cu o perspectivă internațională? Apoi studiați studiile globale privind mediul și durabilitatea într- un cadru internațional în orașul istoric Lüneburg. Noul nostru program de diplomă cu abordarea sa interculturală te pregătește pentru o carieră în instituții și organizații care operează pe plan internațional. Faceți parte din Universitatea Leuphana din Lüneburg, care se află pe vârful științei interdisciplinare și transdisciplinare și care a fost specializată în dezvoltarea durabilă în cercetare și predare de peste 30 de ani.

Structura cursului

La Leuphana College, programul de licență constă în patru componente: cursul începe cu Leuphana Semester, în care învățați metodologia de bază și acoperiți domeniile fundamentale pentru o diplomă academică în domeniul științelor mediului înconjurător.

Începând cu cel de-al doilea semestru, programul dvs. de licență este împărțit într-un subiect major (subiectul principal), minor (subiectul subsidiar) și Studii complementare. În studiile complementare, explorați abordările și metodele utilizate în alte discipline și explorați întrebările relevante din punct de vedere social.

De ce studiază studii de sustenabilitate în Germania?

În ciuda faptului că este o națiune industrială cu o dependență puternică de tehnologie și fiind printre cei mai mari contribuabili la problemele de mediu, Germania este unul dintre pionierii în domenii precum protecția climei și educația pentru dezvoltare durabilă .

Studiu cu o perspectivă internațională și într-un mediu internațional

Întrebările privind durabilitatea sunt adesea globale și necesită soluții care trebuie descoperite și dezvoltate transnațional. Aceasta perspectivă este bazată pe programul nostru de studii universitare de studii globale privind mediul și durabilitatea .

Toate cursurile din acest domeniu sunt predate în limba engleză și sunt completate prin formate interculturale. Veți studia cu studenți din mai multe țări diferite și veți întâlni profesori cu o mare varietate de medii culturale.

Veți participa la prelegeri care vă vor oferi o imagine de ansamblu asupra stării actuale a cunoașterii într-o anumită zonă, împreună cu studenții noștri "Umweltwissenschaften" (Știința mediului), mai orientați la nivel național . Seminarele respective reprezintă o ocazie de a discuta subiectul în discuție cu accentul pe dimensiunea internațională.

În calitate de student al marilor studii globale privind mediul și durabilitatea, veți explora provocările actuale legate de sustenabilitate din punctul de vedere al diferitelor discipline, cum ar fi sociologia, ecologia și economia, pentru a obține o înțelegere holistică a problemelor în curs. Veți dezvolta o bază solidă de cunoștințe în științele sociale și naturale și veți învăța să aplicați instrumente și metode din ambele domenii. Pentru a face acest lucru, veți lucra cu modele și statistici, dar și petreceți timp în laborator și în aer liber sau cu parteneri din diferite domenii în cauză.

Mai mult, veți dezvolta setul de competențe necesare pentru identificarea, comunicarea și abordarea provocărilor legate de durabilitate, astfel încât să puteți acționa ca agent de schimbare pentru dezvoltarea durabilă.

Obiectivele diplomelor de studii globale privind mediul și durabilitatea

În calitate de student al programului de studii universitare de mediu și de sustenabilitate la Lüneburg, veți obține cunoștințele necesare pentru a explica și evalua științific problemele climatice și de mediu. Mai mult, veți învăța să înțelegeți valorile sociale, orientările și modelele de comportament care generează aceste probleme, să câștige puterea de judecată și să dezvolte noi abordări la nivel internațional pentru o prelucrare mai ușoară a resurselor naturale.

Veți dobândi abilități care vă vor permite să înțelegeți corelații complexe între diferite probleme, să gândiți conectat, să analizați procesele interconectate și să găsiți soluții durabile. În plus, studiind într-un mediu internațional, veți dobândi experiență interculturală, precum și abilități interpersonale și practice pentru munca în echipă transculturală și managementul proiectelor. Acest lucru vă face un absolvent inestimabil pe piața internațională de locuri de muncă a economiei durabile și a dezvoltării durabile a societății noastre.

Studierea științelor mediului în limba germană

Mai mult decât atât, Colegiul oferă un program de grad mai mult orientat la nivel național în domeniul mediului și al științelor durabilității.

Program predat în:
  • Engleză
  • Germană

Vezi 3 mai multe cursuri de la Leuphana University of Luneburg »

Ultima actualizare Iunie 28, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
6 semestre
La zi
Deadline
Contactează şcoala
Ad­mis­si­on in­ter­views and tests for the win­ter term 2019/​20 will take place from 06 August to 14 August, 2019.
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Ad­mis­si­on in­ter­views and tests for the win­ter term 2019/​20 will take place from 06 August to 14 August, 2019.

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Ad­mis­si­on in­ter­views and tests for the win­ter term 2019/​20 will take place from 06 August to 14 August, 2019.
End Date