Citește Descrierea Oficială

Doriți să dobândiți competențe care vă vor permite să contribuiți activ la o dezvoltare mai durabilă? Doriți să puteți face acest lucru la nivel mondial, cu o perspectivă internațională?

Apoi studiați studiile globale privind mediul și durabilitatea într-un cadru internațional în orașul istoric Lüneburg. Noul nostru program de diplomă cu abordarea sa interculturală te pregătește pentru o carieră în instituții și organizații care operează la nivel internațional. Leuphana University of Lüneburg parte din Leuphana University of Lüneburg care se află pe segmentul interdisciplinar și transdisciplinar, și a fost specializată în dezvoltarea durabilă în cercetare și predare de peste 30 de ani.

De ce studiază studii de sustenabilitate în Germania?

În ciuda faptului că este o națiune industrială cu o dependență puternică de tehnologie și fiind printre cei mai mari contribuabili la problemele de mediu, Germania este unul dintre pionierii în domenii precum protecția climei și educația pentru dezvoltare durabilă.

Studiu cu o perspectivă internațională și într-un mediu internațional

Întrebările legate de durabilitate sunt adesea globale și necesită soluții care trebuie descoperite și dezvoltate transnațional. Aceasta perspectivă este bazată pe programul nostru de studii universitare de studii globale privind mediul și durabilitatea. Toate cursurile din acest domeniu sunt predate în limba engleză și sunt completate prin formate interculturale. Veți studia cu studenți din mai multe țări diferite și veți întâlni profesori cu o mare varietate de medii culturale.

În calitate de student al marilor studii globale privind mediul și durabilitatea , veți explora provocările actuale legate de sustenabilitate din punctul de vedere al diferitelor discipline, cum ar fi sociologia, ecologia și economia, pentru a ajunge la o înțelegere globală a problemelor la îndemână. Veți dezvolta o bază solidă de cunoștințe în domeniul științelor sociale și naturale și veți învăța să aplicați instrumente și metode din ambele domenii. Pentru a face acest lucru, veți lucra cu modele și statistici, dar petreceți timp și în laborator și în aer liber sau cu parteneri din diferite domenii în cauză. Mai mult, veți dezvolta setul de competențe necesare identificării, comunicării și abordării provocărilor legate de durabilitate, astfel încât să puteți acționa ca agent de schimbare pentru dezvoltarea durabilă.

Obiectivele studiilor globale privind mediul și durabilitatea

În calitate de student al programului de studii universitare de mediu și de sustenabilitate la Lüneburg, veți obține cunoștințele necesare pentru a explica și evalua științific problemele climatice și de mediu. În plus, veți învăța să înțelegeți valorile sociale, orientările și modelele comportamentale care generează aceste probleme, să câștige puterea de judecată și să dezvolte noi abordări pentru o prelucrare mai ușoară a resurselor naturale.

Veți dobândi abilități care vă vor permite să înțelegeți corelații complexe între diferite probleme, să gândiți conectat, să analizați procesele interconectate și să găsiți soluții durabile. În plus, experiența interculturală pe care o dobândiți prin studierea în mediul internațional pe care această diplomă o poate oferi vă face un absolvent inestimabil pe piața internațională de locuri de muncă a unei economii durabile și a dezvoltării durabile a societății noastre.

Scopuri si obiective

Doriți să dobândiți competențe care vă vor permite să contribuiți activ la o dezvoltare mai durabilă? Doriți să puteți face acest lucru la nivel mondial, cu o perspectivă internațională? Studierea studiilor globale privind mediul și durabilitatea într-un cadru internațional, veți obține cunoștințele necesare pentru a explica și evalua științific problemele climatice și de mediu.

Mai mult, veți învăța să înțelegeți valorile sociale, orientările și modelele comportamentale care generează aceste probleme, să obțineți puterea de judecată și să dezvoltați noi abordări pentru o prelucrare mai ușoară a resurselor naturale.

Structura cursului

La Leuphana College, programul de licență are patru componente: cursul începe cu Leuphana Semester, în care învățați metodologia de bază și acoperiți domeniile fundamentale pentru o diplomă academică în subiectul principal. Începând cu al doilea semestru, programul dvs. de licență este împărțit într-un subiect major (subiectul principal), minor (subiectul subsidiar) și Studii complementare. În studiile complementare, explorați abordările și metodele utilizate în alte discipline și explorați întrebările relevante din punct de vedere social.

Conținutul cursului

În calitate de student al studiului Global pentru mediu și dezvoltare durabilă, veți explora provocările actuale legate de sustenabilitate din punctul de vedere al diferitelor discipline pentru a obține o înțelegere holistică a problemelor în curs.

În urma Semestrului Leuphana, al doilea și al treilea semestru se concentrează în jurul dobândirii unei baze generale de cunoștințe asupra disciplinei și abordărilor metodologice ale științelor naturale și sociale; cum ar fi matematica, statisticile, ecologia, chimia mediului, metodele de comunicare a durabilității, precum și gestionarea durabilității și guvernanța durabilă.

Începând cu al patrulea semestru, vă puteți stabili profilul individual, selectând dintr-un spectru larg de electives din științele sociale și naturale.

În plus, veți lucra într-un proiect de cercetare interdependentă sau transdisciplinară de sustenabilitate, împreună cu partenerii din domeniu, pentru a dezvolta concepte pentru preocupări sociale reale legate de dezvoltarea durabilă. Toate clasele din programul de studiu Global Environmental and Sustainability sunt predate în limba engleză. Veți studia cu studenți din mai multe țări diferite și veți întâlni profesori cu o mare varietate de medii culturale. Elevii care finalizează cu succes programul de licență sunt acordate o diplomă de licență (B.Sc.).

Perspectivele de carieră

Programul de studii globale privind mediul și durabilitatea prin abordarea sa interculturală vă pregătește pentru o carieră în instituții și organizații care operează pe plan internațional. De la poziții în organizații mici până la companii mari, de la ONG-uri la organizații din sectorul public, de la fundații la agenții: un câmp larg de cariere viitoare vă este deschis, cum ar fi rolurile în agențiile de mediu, consultanța pentru mediu, asociațiile de mediu, conservarea mediului, și domeniul energiilor regenerabile.

Cerere și admitere

Programul de licență de licență de la Colegiul Leuphana poate fi inițiat numai în semestrul de iarnă. Colegiul conduce un proces de admitere în două etape pentru toate specializările cu restricții de admitere. În prima etapă, sunt luate în considerare, de asemenea, realizările extra-curriculare, alături de calificarea dvs. de absolvire a universității. Puteți crește șansele de admitere prin efectuarea unui test de admitere și participarea la un interviu în etapa a 2-a.

Elevii care doresc să urmeze un program de licență la Colegiul Leuphana, dar care nu dețin un certificat de admitere universitară germană, trebuie să depună cererea prin intermediul Serviciului de aplicații pentru studenți internaționali, uni-asistență, la Berlin.

Cerințe de admitere: calificarea la intrarea în universitate și abilitățile în limba engleză Aplicație online: posibilă de la mijlocul lunii mai Termen limită: 15 iulie Procesul de admitere: gradul și calificările de admitere la universitate (etapa 1); test și interviu (etapa 2)

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Leuphana University of Luneburg »

Ultima actualizare May 14, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
6 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date