B.Sc. Informatică de afaceri - studii duale

Frankfurt School of Finance & Management

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

B.Sc. Informatică de afaceri - studii duale

Frankfurt School of Finance & Management

Fluxurile de date și informații reprezintă sistemul nervos al unei întreprinderi moderne. Cunoașterea acestora, stăpânirea lor și schimbarea acestora în funcție de nevoi este, prin urmare, o activitate care necesită instruire sănătoasă. Dacă doriți să reușiți aici, trebuie să aveți nu numai abilități de informatică, ci și know-how de management al afacerii. Vă puteți imagina această interfață între om și mașină, între oamenii de știință și utilizatori de computere, între companii și clienți? Vă interesează tehnologia informației, precum și problemele economice? Apoi licența noastră duală de licență în informatică de afaceri este ideală pentru tine. În șapte semestre, veți dobândi cunoștințe IT aprofundate în timp ce lucrați pe teme relevante în management și finanțe. "Amestecul de fundal teoretic cu managementul și implementarea IT în cadrul companiei mi-a pregătit optim în timpul studiilor mele pentru mediul variat al consultanței manageriale".

Semestrul în străinătate, pregătirea limbii și modelul de timp

Limba: germanăPentru o orientare internațională, studiați în străinătate pentru un semestru, plus un stagiu în țara gazdă. Deja în timpul studiilor noastre de bază vă oferim pregătirea limbii în limba engleză. După absolvire, veți lucra ca specialist sau specialist în dezvoltarea de soluții IT într-o varietate de domenii de management.

Studiu integrat de studiu: Modelul de trei zile

În plus față de studiile dvs., lucrați pentru unul dintre partenerii noștri de cooperare în așa-numitul model de trei zile: trei zile pe săptămână, sunteți în compania dvs. și trei zile (inclusiv sâmbăta) cu noi. De asemenea, puteți completa acest curs de formare integrat - paralel cu pregătirea companiei ca specialist în IT.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană


Ultima actualizare November 17, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
7 semestre
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
48,650 EUR
prețul total
Locations
Germania - Frankfurt, Hesse
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Germania - Frankfurt, Hesse
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala