Citește Descrierea Oficială

Psihologia pentru toți cei care doresc mai mult

În calitate de expert sau un expert în psihologie de afaceri face la fel ca întrebările și doresc răspunsuri. Ea sunteți interesat de ceea ce se simt oamenii în organizații, și să se gândească la ceea ce le face eficiente și cum să se ocupe cu schimbarea rapidă într-o lume digitală, globalizată. Ei vor să știe cum se comportă oamenii în situații de consum, ceea ce îi motivează și ce indicii influența deciziile lor. Cu aceste cunoștințe, puteți identifica tendințele și evoluțiile în domeniul dumneavoastră de activitate viitoare. Pe baza acestei, vei defini obiectivele, le-a pus în lumea de lucru și organizarea cooperării în mod corect. Veti intelege clientii si de a dezvolta produse și de marketing concepte care sunt adaptate la nevoile lor. Veți învăța din experiența studiilor empirice și pentru a îndeplini cerințele practicii lor profesionale cu conceptele de resurse umane, psihologia industrială și organizațională, precum și constatările psihologiei pieței și a consumatorilor în toate caracteristicile esențiale, cum ar fi psihologia sănătății, cross-culturale psihologie și mass-media psihologie .

Conținutul cursului "Psihologia afacerilor"

Psihologia de afaceri este un domeniu interdisciplinar de studiu la interfața dintre psihologie și economie. Omul, motivele lui, comportamentul său și impactul asupra sănătății sale mintale sunt punctul central. Veți învăța probleme practice din perspectiva psihologiei pentru a investiga empiric și să pună în aplicare, ținând seama de obiectivele economice corporatiste în planuri concrete de acțiune. Contactul cu probleme de management și dezvoltare a personalului în afară, să învețe tehnologii de coaching și de comunicare, și să reflecteze asupra constatărilor din această pe el însuși. În scopul de a dezvolta abilități sociale pe care le va recurge în calitate de lider în firmă în cursul studiilor. Pe baza cunoștințelor juridice, economice și metodologice de bază pe care se lucrează în materiile de bază ale psihologiei (de exemplu, psihologia socială sau psihologie generală). Pe această bază, ele sunt în semestrele superioare aprofunda cunoștințele în personalul și psihologia organizațională, precum și a consumatorilor și a mass-media psihologie. Cu absolvire "Business Psihologie B.Sc." sunteți cel mai bine pregătite pentru cele mai recente cerințe în zonele de lucru de dezvoltare a personalului, organizarea afacerilor și managementul de marketing.

De la laboratorul de testare de curs

Studiul psihologiei industriale se mută tensiunea dintre uman și economic. Prin urmare, imaginați-vă triada psihologic de emoție, comportament și cunoaștere. In curs de studiu de afaceri Psihologie un accent esențial este pe construirea abilitățile metodologice. Vei invata toate metodele cantitative, calitative, diagnostic și experimentale esențiale și le pune în aplicare imediat. În laboratorul de testare pentru a descoperi în condiții reale, ceea ce înseamnă să instituie și să efectueze o metodă de testare - de la organizarea testelor, cu privire la punerea în aplicare și evaluarea testelor la discuții cu voluntarii. Parteneri cum ar fi N-TV, Autoritatea de Transport din Berlin (BVG) si mai multe vor oferi, de asemenea, oportunități suplimentare pentru a socializa in cadrul unor proiecte de cercetare de piata, consultanta proiecte sau prezentari importante contacte cu potentiali angajatori.

Studii moderne, practice și internaționale de management

În timpul studiilor la EBC va atrage în mod continuu asupra posibilităților lumii digitale. Organizezi studiu folosind campusul virtual, pe care o puteți vedea programele de clasă actuale, precum și scenariile multor cursuri. Vă sunt introduse pentru utilizarea platformelor de cercetare științifică și în biblioteci on-line. astfel încât să învețe noi posibilități de Internet pentru a cunoaște și profesionaliza abilitățile lor media.

Integrate în studiile EBC sunt un stagiu național și internațional. Aici puteți aplica interesele dumneavoastră profesionale în diferite organizații, companii și departamente. Aceste destinații de plasare fac o experiență valoroasă pe care le va pregăti pentru intrarea în carieră.

În străinătate studiază abilitățile de limbi străine ale seminariilor intensive de limbi străine și training-studii EBC să fie consolidate. Mai mult, vi se extind abilitățile interculturale. Știi țara și cultura să cunoască și să facă contacte valoroase. Cele mai populare universități partenere din cadrul programului de afaceri Psihologie sunt New College din Durham, și Universitatea Națională din San Diego. În general, puteți alege din mai mult de 70 de universități partenere în 20 de țări.

Curriculum

psych01

Absolvire

La finalizarea cu succes a șapte semestru studii EBC absolvire un Bachelor of Science (B.Sc.) are loc.

perspective

Finalizarea cu succes a programului "Psihologia Business" este ideal pentru un început de carieră fondat psihologic și economic. Atât în ​​domeniul managementului resurselor umane, precum și de marketing ale companiilor mari și agenții calificați, economici profesioniști cu profil psihologic sunt căutate. Studiul a EBC ofera prin diverse aplicații oportunități foarte bune în următoarele industrii și domenii de activitate:

  • Managementul Resurselor Umane (MRU)
  • Marketing
  • agentii de publicitate
  • de cercetare de piață
  • Corporate Communication
  • Relații cu publicul (PR)
  • consultanta organizationala
  • Institutul de piață, publicitate sau mass-media de psihologie
  • Consultanță (inclusiv consultanță strategică de afaceri)
  • trainer independent sau coach

Absolvenții de EBC Hochschule care doresc să continue studiile pentru diploma de licență, au posibilitatea de a finaliza o diplomă de master în câteva semestre. Cu diploma de licență la Universitatea EBC se poate ajunge la un total de 210 de puncte de credit.

Program predat în:
Germană

Vezi 4 mai multe cursuri de la EBC Hochschule - University of Applied Sciences »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
6 semestre
La zi
Price
- Preț variază ușor la campusuri
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date