B.com

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

B.com

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Departamentul a fost stabilit cu obiectivul de a face elevii competitive în domeniul comerțului. Departamentul de cercetare și formare oferă referitoare la o gamă largă de probleme legate de comerț și alte subiecte aliate. Elevii vor primi expunerea la o gamă largă de subiecte, cum ar fi contabilitate, finanțe, management, economie, drept, Știința Mediului, tehnici cantitative și International Marketing și hones, de asemenea, abilitățile lor moale prin subiecte, cum ar fi comunicare în afaceri.

Expunerea industrială este de o importanță primordială și pentru a oferi pe care le găzdui formare industriale și vizite periodice industriale ca o parte obligatorie a curriculum-ului.

Seminarii, conferințe și ateliere naționale, internaționale sunt efectuate periodic pentru a menține studenții noștri la curent cu tendințele în curs de desfășurare.

Avantajele BCOM

Programul IFIM Colegiul B.Com este programul de prestigiu, atragerea celor mai buni si mai straluciti studenți din întreaga India și dincolo. În afară de realizarile lor remarcabile academice, elevii lui IFIM Comert au demonstrat interese diverse, de conducere prezentat și tehnici de echipă. Participarea lor activă și triumf în consecință la diverse concursuri de management, atât la stat și la nivel național trăiesc recenzie de competența și calibrul studenții IFIM College. Excelenta mediul academic, cu un amestec judicioasă a activităților curriculare și co-extracurriculare le oferă abilitățile necesare pentru a excela în lumea afacerilor.

Studenților li se dă posibilitatea de a alege cursuri de afaceri electivă de domeniile lor specifice de interes în al treilea an.

Printre multitudinea de cursuri la oferta, elevii au voie să aleagă cursuri de certificare oferite de Grupul contabilitate, finanțe, Grupuri Marketing Group, recurgerea uman, Asigurare, Impozitare și grupurile de sisteme de informare și de management.

Cunoscând faptul că nu fiecare elev urmează stiluri și metode de predare convenționale, la IFIM le folosim diverse metode pentru a ajuta un elev să înțeleagă aplicarea practică a unui subiect.

Aceste metode includ

  • Instrucțiuni de clasă și discuții interactive
  • studii de caz
  • Exerciții Experientiala
  • Proiecte reale
  • Săli de clasă sunt echipate cu starea de arta instrumente multi-media.

Colegiul IFIM oferă o gamă largă de servicii de sprijin, care sunt exclusiv studenților Commerce. Consilierii academice sunt disponibile pentru a discuta cerințele de grad, selecții curs, servicii universitare sau alte probleme academice.

Biblioteca Faciliteaza: 63 reviste naționale și internaționale, 12000 Cărți, 3600 e-carti, 8400 E-jurnale, 4800 E-Articole etc.

Centrul de impact net oferă gratuit resurse tehnice și multi-media pentru studenții Commerce. Centrul este deschis 6 zile pe săptămână în timpul anului universitar.

Campusul Wi-Fi permite studenților un acces ușor la informații on-line.

Efectuarea de studenți de angajare necesită o valoare justă de dezvoltare a personalității pentru un elev.

Păstrarea această trăsătură în minte, elevii sunt încurajați să participe la teste, dezbateri, discuții de grup și improvizat.

Centrul de carieră, găzduit în campusul este profund angajat în satisfacerea nevoilor elevilor și organizațiilor care le angajează. Programul atrage angajatorii de top din întreaga India.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
India - Bengaluru, Karnataka
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
India - Bengaluru, Karnataka
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala