BA în învățământul special

Generalități

Programul de descriere

Master în educație specială este conceput pentru a pregăti candidații de licență pentru a deveni foarte competenți în furnizarea de instruire și servicii pentru toți copiii de vârstă școlară și adolescenți cu excepții. Programul constă dintr-o majorare de 48 de ore de credit plus o convorbire de 24 de ore de credit (în locul unui minor).

Candidații sunt selectați în fiecare octombrie pentru a începe studiile în semestrul de primăvară ulterior ca o cohorta.


Beneficiile programului

Northeastern Illinois University oferă cursuri flexibile de curs, dimensiuni de clasă mică și o educație la prețuri accesibile.

Programele majore de educație specială sunt oferite atât la Campusul principal, cât și la El Centro.


Opțiuni de carieră

Departamentul de Educație Specială are o reputație puternică pentru pregătirea cadrelor didactice de calitate specială din Chicago și din zona înconjurătoare în ultimii 20 de ani. Absolvenții programelor departamentului intră în școlile K-12 pregătite pentru a răspunde nevoilor diverselor cursanți și pentru a aborda problemele critice din domeniu.

Pentru a obține acreditări de predare în statul Illinois, candidații trebuie să se asigure că toate cursurile cursului sunt finalizate înainte de predarea elevilor (cu scorurile trecute la examenele ICTS # 155, # 163 trebuie să fie trecute înainte de predarea elevilor). În plus, candidații trebuie să treacă cu succes toate examenele de stat solicitate (de exemplu, # 188) și să respecte evaluările acceptabile ale dispozițiilor și comportamentelor profesionale.


Cerințe de admitere

Studenții potențiali solicită admiterea în timpul semestrului de toamnă și trebuie să fie pe deplin admiși la universitate la acea dată. Cerințele minime de admitere includ:

 1. GPA minimă de 2,75 pe baza tuturor lucrărilor de licență. Noii studenți trebuie să fi încheiat cu succes 12 ore de credit la NEIU cu o AAP de 2,75 sau mai mare dacă munca lor anterioară scade sub 2,75.
 2. Unul dintre următoarele: trecerea testului de competențe de bază (ITBS) în Illinois / testul de competență academică (TAP). ACT plus scoruri de scris sau SAT pot fi eligibile pentru a fi utilizate în locul acestor teste. Elevii care aleg să utilizeze scorul ACT plus Scor sau SAT pentru a fi admiși la Colegiul de Educație Goodwin trebuie să solicite ca ACT sau SAT să trimită un raport oficial pentru scoruri pentru aprobarea colegiului și să trimită un raport oficial scorului la Illinois State Board of Education (ISBE ). Mai multe informații Goodwin College Admission Website. Dacă scorurile nu sunt reflectate în contul ELIS al elevului, NEIU nu va putea finaliza procesul de eligibilitate.
 3. O probă de scriere spontană și / sau un interviu solicitat la discreția Departamentului.
 4. Minim 20 de ore de lucru, voluntariat sau observarea elevilor cu dizabilități.
  Documentația trebuie să se găsească pe antetul agențiilor

În cadrul unui semestru de admitere, studenții trebuie să fie admiși la Colegiul de Educație Goodwin. Vedeți cerințele de admitere ale Colegiului de Educație al Goodwin în acea secțiune a catalogului. Nu sunt permise mai mult de două clase de "C" sau mai puține cursuri de cursuri profesionale. O notă de "D" în orice cursuri de educație specială solicitată nu va fi acceptat pentru majoritatea specială în educație. Studentul poate repeta un curs "D" o dată, în funcție de analiza departamentală (vezi criteriile de întreținere a programului). Dacă un student nu reușește să obțină o diplomă "C" sau mai bună, studentul va fi abandonat ca om de educație specială.

Toți elevii trebuie să mențină un AAP de 2,75. Pentru a avea dreptul la licențiere un student trebuie să câștige un grad de "B" sau mai bine în Predarea Student. Pentru absolvire este necesar un GPA cumulativ de 2,75.


Cerințe de învățare

Programul este împărțit în trei niveluri. Progresele prin fiecare nivel sunt condiționate de finalizarea cu succes a cursurilor prevăzute și a reperelor programului.

cursuri

Nivel I

Programul de Învățământ Specializat al programului de învățământ special

Elevii trebuie să completeze toate valorile de referință pentru fiecare nivel înainte de a fi permis să progreseze la nivelul următor.


Nivelul 1

Finalizarea cu succes a tuturor cursurilor la acest nivel și finalizarea următoarelor:

 1. GPA totală minimă de 2,75
 2. Nu mai mult de două grade de "C" sau mai puțin în cursuri de cursuri profesionale (vezi criteriile de întreținere a programului)
 3. Evaluări acceptabile sau de mai sus privind toate evaluările esențiale ale programelor și standardele profesionale asociate
 4. Evaluări acceptabile sau de mai sus privind toate competențele în materie de diversitate și competențele tehnologice
 5. Evaluări acceptabile sau de mai sus ale dispozițiilor și comportamentelor profesionale
 6. Cursul secvenței profesionale se reia o dată dacă o notă mai mică decât "C" și dacă este aprobată de departament (vezi criteriile de întreținere a programului)
 7. Admiterea la Colegiul de Educație Goodwin
 8. Respectarea tuturor așteptărilor și cerințelor stabilite de Biroul de experiență clinică și de predare a studenților (CEST)


Nivelul 2

Finalizarea cu succes a tuturor cursurilor la acest nivel, toate criteriile de nivel 1 plus:

 1. Punctaj de pe specialistul în învățare Comportament (LBS) Am examen de stat (# 155) și examenul Curriculum Educație Specială general (# 163), înainte de pregătire a studenților (SPED 381)
 2. Abilitatea de a îndeplini standardul pentru scrierea profesională acceptabilă
 3. Grad de "B" sau mai mare în experiențele clinice


Nivelul 3

Finalizarea cu succes a tuturor cursurilor la acest nivel, toate criteriile de nivel 1 și 2 plus:

 1. Gradul "B" sau superior în predarea elevilor
 2. Finalizarea unui proiect IEP acceptabil
 3. Finalizarea evaluării performanței profesorilor (edTPA) în timpul predării elevilor


Exit Cerințe pentru finalizarea gradului

Finalizarea cu succes a nivelurilor unu până la trei, cu excepția scorului care trece pe edTPA.

În plus față de finalizarea cu succes a învățământului special majore și înrudite, studenții trebuie să completeze cerințele educației generale. Studenții de transfer trebuie să se întâlnească cu un consilier înainte de a se înscrie la cursuri de educație generală. Elevii trebuie să completeze programul de educație generală NEIU .

Durata minimă de credit pentru grad: 120 de ore de credit.


Exit Cerințe pentru finalizarea programului / Dreptul

Finalizarea cu succes a nivelurilor unu până la trei, cu dovezi de depunere a scorului pe edTPA

Ultima actualizare Oct 2018

Despre facultate

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and d ... Citeste mai mult

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and diverse community of scholars who are as serious about their education as you are. Citește mai puţin