BA în Administrarea Afacerilor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

 • Nivelul de calificare: licență (BA)
 • Diplomă de licență în Management și Administrarea Afacerilor
 • Schema de studiu: 7 semestre (3 ani și jumătate) program cu normă întreagă
 • Specializări / Majors:
  • Comunicare de afaceri
  • Gestiunea întreprinderilor

Absolvenții cu cunoștințe de om de afaceri și cu abilitățile analitice ale unui economist au numeroase oportunități de carieră. Pentru cei care văd viitorul lor în sectorul de afaceri într-un rol de conducere sau administrativ, acest grad este o alegere ideală.

Cursul

Acest program de BA în Administrarea Afacerilor oferă o abordare largă de afaceri și de management și oferă studenților cu un profil de învățământ care combină competență în profunzime managerială cu o cunoaștere solidă în administrarea afacerilor. Conținutul principal al cursului cuprinde afaceri, management și subiecte economice. Opțiunile de specialitate includ turism-ospitalitate, economie regională, finanțe și contabilitate. Elevii învață cum funcționează companiile, întreprinderile, instituțiile financiare și organizațiile bugetare; cum sunt proiectate și comercializate produsele și serviciile; modul în care sunt implementate și aplicate noi procese; și modul în care întreprinderile și factorii lor umani sunt gestionați și supravegheați. Subiectele de afaceri și de management utilizează în mare măsură studiile de caz și activitatea de proiect și se utilizează o gamă largă de metode de evaluare.

Motive pentru alegerea cursului nostru de administrație de afaceri BA

 • Dobândiți abilități de afaceri și de administrare
 • Obțineți o înțelegere aprofundată a mediului de afaceri și a administrării afacerii
 • Dezvoltați abilități excelente transferabile
 • Folosiți ocazia de a studia într-un mediu multi-cultural

Perspective de viitor

Aprecierea problemelor de afaceri înseamnă că perspectivele studenților după absolvire sunt excelente. Abilitățile de afaceri, administrație și interpersonale și cunoștințele dobândite vor deschide o gamă largă de oportunități de carieră în funcții precum managementul financiar, contabilitatea managerială, managementul regional și managementul turismului-ospitalității.

Conținut și structură

În timpul studiilor, elevii sunt obligați să ia până la 210 de credite, fiecare semestru în valoare de 30 de credite.

Există șase module de bază în fiecare dintre primii trei ani ai programului.

Modulele de bază din primul an sunt luate în principal din domeniile științelor economice, metodologice și manageriale.

Modulele din al doilea an introduc domeniile de administrare avansată a afacerilor și economie și management aplicat.

În al treilea an, studenții își încep specializările. Elevilor li se oferă patru opțiuni: finanțe, contabilitate, economie regională și turism-ospitalitate. Modulele opționale sau electives sunt, de asemenea, oferite elevilor.

În semestrul final, elevii sunt obligați să își realizeze proiectele de diplomă finală și să-și scrie tezele.

Curs de pregătire

Cursul de pregătire este conceput pentru a ajuta studenții să dezvolte și să-și consolideze abilitățile necesare pentru a urma cu succes studiile de inginerie și de afaceri la colegiul nostru în limba engleză.

Programul durează două semestre (1 an universitar) și oferă cursuri de formare intensivă în domeniul studiilor de limbă (engleză standard și profesională, maghiară), competențe interculturale și comunicare, cursuri pregătitoare profesionale.

Module de bază: limba engleză, înțelegerea ascultării, limba maghiară, Bazele ESP în management, comunicarea interculturală, managementul de proiect, cursuri pregătitoare în matematică, economie și comportament organizațional.

Schema de examinare și avansarea la cursul de licență

Toți acei studenți care trec testele de progres și îndeplinesc cerințele (de exemplu, dobândesc punctele de credit) ale cursului pregătitor pot începe automat studiile de inginerie în primul semestru la University of Dunaújváros .

Administrarea Afacerilor BA

Primul an

 • Administrație publică și drept comercial, competențe UE, economie I-II., Matematică I-II., Management de proiect, Managementul întreprinderilor II., Statistică generală și economică, Informatică, Principii de contabilitate, Științe sociale.

Anul doi

 • Statistici aplicate, Management, Contabilitate financiară, Principiile finanțelor, Teoria deciziei, Metode de decizie, Marketing, Economie regională, Comunicații de afaceri, Finanțe corporative.

Anul trei

 • Gestionarea proceselor de creare a valorii, Politica pieței muncii, cunoștințe de analiză, managementul contabilității, control, management strategic și subiecte de specializare.

Anul patru (doar un semestru)

 • Teza de cercetare, stagiu profesional.
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

I welcome you at the University of Dunaújváros, where we are proud that our students are not just codes in the Neptun-system, but they are the members of a family where people help and take care of ea ... Citeste mai mult

I welcome you at the University of Dunaújváros, where we are proud that our students are not just codes in the Neptun-system, but they are the members of a family where people help and take care of each other. This principle guided us to create the programme which focuses on the success of the students, called HASIT. Citește mai puţin