BA în ba în programul de studii de afaceri

International Business School – Budapest

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BA în ba în programul de studii de afaceri

International Business School – Budapest

BA în afaceri Programul de Studii

&nbsp

BA în programul de afaceri Studii îşi propune să vă pregăti pentru o carieră în afaceri şi management sau din domenii conexe. Veţi dobândi o cunoaştere aprofundată şi până la data de înţelegere şi de afaceri în raport cu mediul şi va dezvolta abilităţile dumneavoastră personale în timp ce practicarea tehnicilor de afaceri. Va veti imbarca pe sarcinile practice de afaceri, cum ar fi elaborarea de planuri de afaceri, efectuarea negocierilor, de lucru cu foi de calcul, strategii şi tactici de conceperea, în competiţie cu alte echipe, prezentari, analiza şi poziţia unei organizaţii de competitiv.

BA (Hons), în Călătorii şi Turism Management (BATTM) Programul este de patru ani, full-time curs de studii modulare. Anii 1, 2 si 4 sunt bazate pe IBS; este de 3 ani experienţă de muncă (de plasament). Programul este livrat în limba engleză.Turismul este multi-faţete şi scopul acestui curs este de a oferi o imagine de ansamblu a diferitelor componente ale industriei la nivel mondial, permiţând înţelegerea mai profundă a managementului strategic într-un număr de domenii, cum ar fi industria hotelieră, Operaţiuni Tour şi Resorts si atractii.

Când aţi terminat cu succes BA (de onoare), în călătorie şi de management turism, va fi dezvoltat o conştiinţă critică de călătorie şi de mediu din industria de turism, împreună cu abilităţi de afaceri eficiente, în special:
Absolvenţi BATTM va avea o înţelegere a sensului şi natura de turism, inclusiv unele consideraţii în profunzime a celor mai contemporane teorii şi concepte referitoare la turismul etic şi durabil. Vă sunt introduse pentru domeniul de aplicare global al turismului, inclusiv nu doar de afaceri industriale, şi problemele de management, dar şi cele care se referă la impactul de mediu, politice, sociale şi culturale.Mai multe module, de asemenea, să se concentreze pe aspecte legate de experienţa turistic, managementul vizitatorilor şi interpretare, precum şi examinarea cererii de natura şi de motivare, inclusiv impactul de marketing.


În afară de concepte teoretice, va obţine perspective practice şi experienţă, care vor ajuta în obţinerea unui prim loc de muncă, care adesea duce la finalizarea cu succes de loc de muncă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Ungaria - Budapest
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Ungaria - Budapest
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala