Citește Descrierea Oficială

BA în Relații Internaționale

Bachelor of Arts în Relații Internaționale (BA-IR) este un program de modular de 3 ani, care oferă fundamentele teoretice, descoperiri practice și abilități analitice pentru a face sens de Relații Internaționale, Drept Internațional și economia globală. Programul oferă o combinație unică de pregătire teoretică, exerciții practice și poziții de internship profesionale.

La Scoala de la Geneva din diplomație (GSD) cursuri sunt predate de cadre universitare cu experiență și practicieni distins cu medii în guvern, diplomatie, organizațiile internaționale, societatea civilă și mediul de afaceri. Facultatea noastră diverse împărtășesc un angajament umanitar profund, și o dorință de a încuraja, provocare și inspira elevii.

Pentru a ajuta la înțelegerea modului în care se aplică teoretic perspective la situații din lumea reală, BA-IR combină bază și electivă module care imbina diverse metode de predare și învățare, inclusiv cursuri și seminarii, ateliere de lucru și simulări, precum și misiuni personalizate si numeroase oportunități de a explora, dezvolta, prezent și dezbate idei și aspirații.


Cerințe de intrare

Studenții sunt obligați să fi finalizat nici o școală recunoscută certificat de absolvire, Programul International de Bacalaureat, A-Levels, American plasare, bacalaureat francez, maturita, Abitur, etc. în scopul de a aplica pentru Programul de licență. Datorită diversității de solicitanți, există alte calificări internaționale pe care le poate accepta.

Ca limba de predare este engleza, poate fi necesar să prezinte dovada de competență limba.


Procedura de aplicare


Cerințe de absolvire

Un an regulat de studiu full-time câștigă studentul de 60 de puncte de credit față de totalul de absolvire necesar de 180 de puncte de credit (ECTS), realizabil în trei ani.

Programul de internship și alte experiențe evenimente speciale / studiu pe tot parcursul anului universitar sunt componente obligatorii ale programului.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date