BA în afaceri internaționale

Generalități

Programul de descriere

Afacerea internațională este un domeniu interdisciplinar care culminează cu o diplomă de licență în arte oferită în comun de Colegiul de Arte și Litere și Fowler College of Business.

Acest program integrează cursuri în administrarea afacerilor, limba străină și studii regionale / culturale. Oferă studenților posibilitatea de a combina două accente, una într-o limbă și una în studii regionale / culturale, și de a crea un program de studiu concentrat adecvat intereselor lor individuale și obiectivelor de carieră. Toți studenții trebuie să petreacă un semestru în străinătate și să finalizeze un stagiu.

Ateliere de lucru

Atelier academic

Studenții trebuie să participe la un atelier academic obligatoriu (denumit în mod oficial „IB101 Orientation”) în primul semestru la SDSU. Veți obține informații importante cu privire la cerințele pentru planificarea majoră și a cursului.

Vă rugăm să rețineți că TREBUIE să participați la un atelier academic înainte de a putea consulta un consilier, să declarați divizia superioară sau să faceți un plan de studiu.

Atelier semestrial în străinătate

Studenții trebuie să participe la un atelier semestrial în străinătate și să solicite să plece în străinătate cu cel puțin un an înainte de termenul prevăzut în străinătate. Acest atelier va acoperi procedurile de aplicare, programele disponibile și orientările academice.

Ateliere de succes

Aceste ateliere sunt opționale și vor varia în funcție de subiect în fiecare semestru. Atelierele de succes sunt destinate să acopere subiecte relevante pentru afaceri, cadre universitare, carieră și alte domenii conexe de interes pentru studenți.

Academicienii

Studenții ar trebui să se întâlnească cu consilierul academic IB în primul semestru din campus pentru a crea un plan de studiu. Crearea unui plan de studiu îi va ajuta pe studenți cu planificarea cursurilor, să rămână pe drumul cel bun pentru a declara divizia superioară și să se pregătească pentru semestrul dvs. în străinătate.

Se recomandă studenților să urmeze un curs de limbă în fiecare semestru. Studenții sunt, de asemenea, încurajați să mențină un echilibru între cursuri de afaceri, limbi, regionale și GE în fiecare semestru.

Declarați Divizia Superioară

Studenții declară divizia superioară la finalizarea cursurilor de divizie inferioară în limbă, afaceri și domenii culturale regionale din specialitatea dvs. și au obținut un APG cumulativ de 2,9. Declararea diviziei superioare mută studenții de la statutul major „Pre-IB” la „International Business”.

Ce trebuie sa stii:

 • Recomandăm cu tărie studenților să urmeze TOATE pregătirile pentru cursurile majore de la SDSU pentru a preveni întârzierile înregistrării.
 • Nu se poate dubla major în niciun departament din Fowler College of Business (adică Finanțe) Minor este OK.
 • Nu se poate dubla major sau minor în limba sau în studiile regionale / culturale la alegere (adică Studii europene).
 • Nu se pot număra dublu cursuri de bază pentru afaceri pentru un minor.
 • Poate minor în același domeniu ca un focus de afaceri, dar același curs nu poate fi folosit pentru a îndeplini atât focusul, cât și minorul.
 • Studenții de afaceri internaționale a căror limbă de predare a liceului a fost predată într-o altă limbă decât engleza nu poate lua această limbă ca accent pe major (contactați biroul de afaceri internațional pentru explicații suplimentare).
 • Engleza nu este deschisă vorbitorilor nativi de engleză și nici elevilor care au absolvit o școală secundară unde limba engleză era limba principală de predare și nici elevilor cu o limbă aproape nativă.
 • Japoneza nu este deschisă vorbitorilor de japoneză care au absolvit învățământul obligatoriu prin liceul din Japonia.
 • Completați cursuri de divizie inferioară în specialitatea cu C sau mai mare (dacă primiți un C- va trebui să repetați cursul).
 • Nu se pot urma cursuri pentru CR / NC decât dacă este indicat ca atare.
 • Pentru absolvire, este necesar un minim de 2.0 în toate domeniile de specialitate (Business / Limbă / Regional).
 • Utilizați ghidul de consiliere adecvat pentru anul de catalog ȘI regiunea / limba de accent ca ghid pentru cursurile necesare.

Plan de succes pe patru ani

De la universitari la carieră nu este niciodată prea devreme (sau târziu) să preia controlul asupra diplomei tale și să o facă să funcționeze pentru tine! Planul de succes este o resursă academică și de carieră menită să completeze programul de diplomă, încurajând studenții să se angajeze devreme și eficient în campus. În plus față de planul de succesiune, studenții au, de asemenea, acces la atelierele noastre pregătite pentru carieră și la consilierul în carieră pentru a-i ajuta să-i îndrume pe tot parcursul programului de studii.

Explorați - Anul bobocilor

Prima prioritate a anului Freshman este să se adapteze și să învețe să echilibreze academicienii, activitățile din campus și să dezvolte un stil de viață sănătos al colegiului. Planul din acest an include resurse valoroase în campus, care sunt adesea trecute cu vederea, cum ar fi colecția de programe SDSU și Freshman Leadership Connection. Recomandările pentru explorarea carierei, organizațiile studențești și construirea unei rețele de sprijin în campus fac parte dintr-un prim an de succes!

Angajează-ți anul de liceu

Al doilea an este momentul să vă scufundați! Planul de succes din acest an se concentrează pe studenții care își definesc sinele profesional prin angajarea în activități profesionale. Aceasta include participarea la evenimente de servicii de carieră, rafinarea unui CV, consolidarea conducerii prin alăturarea organizațiilor studențești, învățarea în rețea și obținerea de experiență de muncă / stagiu în afaceri. Acesta este, de asemenea, anul în care studentul va face primii pași către planificarea studiului în străinătate prin aplicarea de burse, crearea unui buget și reînnoirea pașapoartelor.

Prevedeți Anul Junior

Anul al treilea va fi o perioadă aglomerată pentru aplicarea semestrului de studii în străinătate și începutul cursurilor de divizie superioară. Planul de succes din acest semestru se concentrează pe studenții care se pregătesc să plece în străinătate, continuând, de asemenea, să obțină succes academic la cursurile lor. În același timp, acesta este momentul în care studenții ar trebui să-și imagineze cariera și să se concentreze pe o zonă de afaceri.

Lansa! Ultimul an

În ultimul an, studenții vor pleca sau doar se vor întoarce din străinătate. Planul de succes din acest an se concentrează pe valorificarea la maximum a semestrului în străinătate și pe gândirea „afacerilor” în străinătate. În plus, planul integrează pregătirea pentru carieră, căutarea unui loc de muncă și planificarea școlii postuniversitare. Resursele esențiale de absolvire pe care le doresc adesea studenților, cum ar fi depunerea pentru absolvire și Gradfest sunt, de asemenea, incluse.

Cerința semestrului în străinătate

Ca parte a cerințelor de diplomă, studenții din domeniul afacerilor internaționale trebuie să finalizeze o cerință semestrială în străinătate în regiunea lor și limba de accent. Pentru a elimina cerința semestrului în străinătate, studenții trebuie să aleagă un program aprobat de IB. Oferim trei tipuri diferite de opțiuni de program;

Prima opțiune: Programul de studiu în străinătate

Studenții trebuie să participe la o sesiune de informare a studiului în străinătate cu cel puțin un an înainte de semestrul propus în străinătate. Cererile pentru a studia în străinătate se scad cu un an înainte de a studia în străinătate.

 • Studenții care aleg această opțiune petrec un semestru (fie toamna, fie primăvara) în regiunea lor și limba de accent doar pe programele aprobate de IB.
 • Înscriere cu normă întreagă necesară în străinătate (echivalent cu 12 unități SDSU)
 • Plătiți școlarizarea SDSU și ajutorul financiar acordat ca de obicei, dacă nu se specifică altfel.
 • Suntem parteneri cu universități de top / școli de afaceri din străinătate
 • Nu programul dvs. mediu de studiu în străinătate (experiență academică riguroasă în străinătate)
 • Disponibilitatea programului variază în funcție de semestru, plasarea nu este garantată.
 • Locuința nu este de obicei inclusă, dar sprijinul oferit de universitățile gazdă.
 • Accesați aztecii din străinătate pentru o listă a programelor curente de schimb IB. Pentru studenții din Portugalia și Europa de Vest accentul vă rugăm să consultați; Studiază în rețeaua Portugaliei.

Opțiunea a doua: stagiu în străinătate

Studenții trebuie să se întâlnească cu consilierul de stagiu cu cel puțin un an înainte de semestrul preconizat în străinătate.

 • Studenții care selectează această opțiune trebuie să petreacă 250 de ore la un stagiu situat în regiunea lor și limba de accent.
 • Alegerea acestei opțiuni le permite studenților să își îndeplinească atât cerințele semestriale în străinătate, cât și cerințele de stagiu simultan.
 • Durata programelor variază de la semestre complete în străinătate până la 8-10 săptămâni finalizate în orice semestru.
 • Stagiile în străinătate se pot face toamna, primăvara sau vara
 • Ajutorul financiar nu se aplică pentru stagiile în străinătate.
 • Locuința este inclusă în unele costuri ale programului.
 • Rețineți că nu avem opțiuni în toate regiunile.
 • Creditul se primește prin SDSU - IB495 Stagii de afaceri internaționale
 • Accesați IB Homeroom pe Blackboard pentru o listă a programelor curente.

Opțiunea a treia: Studiu + stagiu

 • Studenții care selectează această opțiune vor combina cursurile cu un stagiu.
 • Programele variază în lungime și disponibilitate.
 • Fiecare program are un format diferit pentru stagiu, vă rugăm să citiți cu atenție descrierile.
 • Unele programe necesită înscrierea la credit de stagiu prin universitatea gazdă - altele acordă credit prin SDSU IB495 Stagii de afaceri internaționale.
 • Accesați IB Homeroom pe Blackboard pentru o listă a programelor curente.

Cerința de stagiu

Ca o cerință pentru major, stagiul este o oportunitate unică pentru studenți să câștige experiență valoroasă și să aplice cunoștințele și teoria învățată în clasă într-un cadru profesional. Studenții dobândesc experiență practică, dezvoltă abilități practice și au posibilitatea de a face rețea și de a face conexiuni în domeniul profesional.

Studenții își completează orele de stagiu în timp ce sunt înscriși concomitent la cursul IB495 International Business Internships. Stagiul constă în 150 de ore la locul de internship și cursuri suplimentare pentru trei unități de credit / fără credit.

Studenții finalizează stagiul în anul lor junior sau superior odată ce au obținut statutul de divizie superioară în specialitate. Recomandăm cu tărie studenților să finalizeze stagiul în ultimul semestru al anului superior.

Stagiile pot fi finalizate local, oriunde în SUA, sau studenții pot urma un stagiu în străinătate pentru o imersiune completă în accentul lor în limba străină. Partenerăm cu companii la nivel local și din întreaga lume oferind studenților diverse opțiuni atunci când își planifică experiența de stagiu. Stagiile în străinătate pot îndeplini, de asemenea, cerința de semestru în străinătate la major.

Specialiștii non-IB sunt bineveniți să adauge cursul cu aprobarea coordonatorului de stagiu.

Proiect de afaceri global

Global Business Project (GBP) este o oportunitate pentru studenții de afaceri internaționale de a crea o legătură între experiența lor semestrială în străinătate și viitoarele lor cariere. Studierea și / sau internarea în străinătate oferă studenților ocazia de a observa și de a reflecta asupra practicilor comerciale globale. Global Business Project vă va ajuta să verbalizați valoarea experienței lor în străinătate și să ajutați studenții să ofere experiențe din viața reală într-un interviu de angajare.

GBP este compus din trei postări de blog necesare, care trebuie finalizate înainte și în timpul semestrului dvs. în străinătate. Fiecare postare de blog ar trebui să fie echivalentă cu două-trei pagini și poate include imagini și / sau videoclipuri pentru a ilustra textul.

Blogul 1: Cercetare

Înainte de a pleca în străinătate, se efectuează cercetări cu privire la aspectele de afaceri ale țării, regiunii și / sau orașului în care va studia studentul. Subiectele includ economia actuală, companii și ocupații de top, industrii de top, stiluri de marketing și management și multe altele.

Blogul 2: Observarea culturii de afaceri

Elevii vor reflecta și analiza cultura de afaceri din jurul lor. În interacțiunile și experiențele de zi cu zi ca clienți, vor observa diferite aspecte ale culturii de afaceri, cum ar fi ceea ce este evaluat și prioritizat.

Blogul 3: Practici de afaceri în străinătate

Când sunteți în străinătate, este benefic să observați diferite practici comerciale și să le comparați și să le contrastați cu cele din alte țări. Intrările de pe blog vor analiza mediul cultural, politic și de afaceri al țării. Studenții vor trebui să se angajeze activ cu profesorii și întreprinderile locale pentru a înțelege mai bine cum funcționează întreprinderile și organizațiile.

Cost estimat de participare (2020-21)

Costul total estimat de participare include cheltuielile de școlarizare pentru care sunteți facturat, cheltuielile de locuință, care includ hrana și locuința, precum și transportul și cheltuielile suplimentare, cum ar fi cărțile, rechizitele și cheltuielile personale. Costurile de participare pot fi modificate de către administratorii Universității de Stat din California fără notificare prealabilă. Sumele indicate sunt costurile minime estimate pentru a participa la SDSU cu normă întreagă pentru anul universitar 2020–21 (9 luni):

Licență internă

Cheltuieli de școlarizare Locuitorii din California Nerezidenți (în afara statului)
Taxe de școlarizare și taxe de bază $ 7.720 $ 7.720
Cursuri nerezidente * $ cu 0 $ 11.880
Cheltuieli de trai - -
Locuințe și alimente † $ 18.531 $ 18.531
Cheltuieli suplimentare‡ - -
Transport $ 1,121 $ 1,121
Cărți și rechizite $ 1,079 $ 1,079
Diverse și personale $ 1.789 $ 1.789
Total $ 30.240 $ 42.120

* Învățământul universitar nerezident se bazează pe 15 unități în fiecare semestru la 396 USD pe unitate. Învățământul absolvent nerezident se bazează pe 9 unități în fiecare semestru la 396 USD pe unitate.

† Bobocii din afara zonei locale de admitere SDSU trebuie să locuiască în campus timp de doi ani. Asigurați-vă că revedeți programul de plată pentru alimente și locuințe în campus pe pagina web a tarifelor de pe site-ul web pentru locuințe și educație rezidențială Costul total și plățile dvs. vor varia în funcție de planul de masă și de tipul de cameră (dublă, single) pe care o solicitați. Costul listat pentru un transfer de divizie superioară se bazează pe un student care locuiește în afara campusului.

‡ Planificați cheltuieli suplimentare care vă vor crește costul de participare. Pentru studenții interni, estimăm costul mediu anual al cărților și rechizitelor la 1.969 USD, transportul la 1.587 USD, iar cheltuielile personale la 1.704 USD. Pentru studenții absolvenți interni, estimăm că costul mediu anual al cărților și rechizitelor este de 1.969 USD; transportul este de 2.316 USD, iar cheltuielile personale de 1.704 USD. Pentru bobocii internaționali, costul mediu anual al cărților și rechizitelor este de 1.969 USD, iar transportul este de 1.587 USD. Pentru transferurile internaționale din divizia superioară, costul mediu anual al cărților și consumabilelor este de 1.969 USD, iar transportul este de 2.038 USD. Pentru studenții absolvenți internaționali, costul mediu anual al cărților și consumabilelor este de 1.969 USD, transportul fiind de 2.316 USD.

Licență internațională

Cheltuieli de școlarizare Primul an în anul întâi Transfer din Divizia Superioară
Taxe de școlarizare și taxe de bază $ 7.720 $ 7.720
Cursuri nerezidente * $ 11.880 $ 11.880
Cheltuieli de trai - -
Locuințe și alimente † $ 18.531 $ 13.860
Cheltuieli suplimentare‡ - -
Cărți, consumabile, transport ‡ $ 2.200 de $ 2.149
Asigurare de sanatate*‡ $ 1703 de $ 1703 de
Total $ 42.034 $ 37.312

* ‡ Pe baza unui an universitar de asigurări de sănătate studențești JCB.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is t ... Citeste mai mult

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is the third-largest university in the state with an enrollment of more than 35,000 students. We offer 97 bachelor's, 84 masters, and 21 doctoral degree programs. Citește mai puţin