BA în fotografie

Generalități

3 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Acest curs se desfășoară în limba engleză

Cursul de fotografie este oferit în cadrul Școlii de arte vizuale și oferă, împreună cu un plan de studiu specific și arte liberale, mai multe cursuri de croaziere pentru a permite studenților să dobândească abilități și strategii multidisciplinare.

Prin lecții și ateliere oferite de marii fotografi și curatori de pe scena națională și internațională, studenții experimentează diferitele domenii ale fotografiei: comercială, editorială, documentară și artistică, pentru a învăța să traducă concepte abstracte și idei fotografice în reprezentări observabile.

Absolvenții licenței în fotografie vor putea lucra atât la proiecte de fotografie aplicate sau auto-atribuite, dar și în direcția de artă sau ca curatori, editori de fotografii, retușatori de fotografie sau cumpărători de artă.

BA in Photography Milano

Titlu - Diploma academică de nivel I este recunoscută de MIUR (Ministerul Educației, Universității și Cercetării) și echivalată cu diploma de licență eliberată de universități.

Context - Fotografii din zilele noastre sunt provocați nu doar din punct de vedere tehnic, dar - mai ales - în interpretarea și regândirea propriilor presupuneri pentru a-și extinde cunoștințele și ideile și a deveni contribuitori notabili la cultura artelor vizuale.

Metodologie și structură - Diploma de licență în fotografie este un program intensiv de licență adresat atât aspectelor tehnice, cât și creative ale practicilor actuale de imagine digitală și analogică.

Studenții explorează toate domeniile principale ale fotografiei printr-un curriculum expansiv care include abilități teoretice, creative și tehnice, subiecte contextuale (istorie fotografică, semiotică artistică, fenomenologia artelor contemporane etc.) și dezvoltare profesională.

Învață treptat să folosească echipamentul, să configureze iluminat și să fotografieze atât în aer liber, cât și în medii extrem de specializate - cum ar fi studioul fotografic - și să dezvolte și să imprime filme alb-negru în camera întunecată.

În fiecare semestru, studenții produc imagini remarcabile din punct de vedere tehnic și întotdeauna mai convingătoare din punct de vedere conceptual, învățând cum să își organizeze activitățile, să se ocupe de clienți și să proiecteze strategii de marketing individuale.

Prelegerile de arte liberale îi provoacă pe elevi să înțeleagă contextele culturale și sociale, să citească schimbări potențiale în interpretarea imaginilor prin perspective istorice și contemporane, îmbunătățind astfel conștientizarea acestora într-o gamă largă de probleme.

Elevii sunt, de asemenea, invitați să intre în abordări interdisciplinare, să lucreze în colaborare și să răspundă la evenimente și activități externe.

Cursul este susținut de o echipă de fotografi profesioniști, artiști, curatori și jurnaliști și este lărgit prin tutori și vorbitori în vizită.

Cariere - fotograf, specialist în editură fotografică, editor foto, cumpărător de artă, curator de fotografie, director de artă, manager de studio.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Citește mai puţin
Milano , Milano , Milano + 2 Mai mult Mai Puțin