BA (Hons) în Design de modă

Generalități

Programul de descriere

Creați o modă originală, responsabilă și inspirată, făcând amprenta ta unică pe industrie. Pe acest curs inovator de design vestimentar, veți lucra într-un mediu de studio de susținere cu profesioniști cu experiență, care vă vor dezvolta creșterea spre a deveni un designer cu viitor.

Introducere

Vă veți lăsa marginea creativă pentru a vă cultiva propria perspectivă de proiectare. Lucrând atât pe briefuri simulate cât și live, veți învăța cum să vă articulați eficient ideile. Prin provocarea status quo-ului, veți dezvolta concepte inovatoare de modă pentru a rămâne la vârful unei industrii globale în continuă schimbare.

Tu vei:

 • Creșteți-vă conștientizarea prin învățarea care este determinată de provocările de mediu, etice și morale ale timpului nostru.
 • Luați-vă locul în fruntea industriei, cu acces la resurse de la mașini industriale, specializate de cusut și tricotat, serigrafie și o grădină de vopsea naturală, la mașini de sudat cu ultrasunete.
 • Învață să folosești cele mai noi tehnologii de proiectare digitală, inclusiv CLO 3D.
 • Prosperați lucrând împreună la proiecte de colaborare, bazate pe provocări.
 • Lucrați pe briefuri live cu branduri de top precum Fred Perry, Lou Dalton, O'Neill și Ryan Roche, cu sediul în New York.
 • Împărtășește un prim an comun cu studenții de design pentru îmbrăcăminte sportivă, unde vei selecta un Pathway specialitate pe măsură ce te muți în al doilea an.

Ce căutăm

Dorim pe cineva care:

 • Poate vocaliza textul, poate varia tonul și răspunde la material.
 • Se angajează fizic cu mediul lor.
 • Este plin de viață și este sensibil.
 • Gândește independent.

Ce fac absolvenții noștri

Absolvenții noștri au continuat să lucreze cu nume precum Calvin Klein, Margaret Howell, Victoria Beckham, Acne Studios, Burberry, Iris van Herpen, palmer // harding, Jigsaw, Whistles, H&M și Adidas.

În 2018, cursul a fost prezentat cu premiul de portofoliu al British Fashion Council, pentru prezentările noastre de portofoliu.

Fashion Model Dancing in the Woods with Beautiful and Colorful Spring Dress Costa Rica

Ce veți învăța

Reflectând viața profesională din prima zi, acest grad de modă practică învață abilități tehnice și creative de design pe îmbrăcăminte pentru femei și îmbrăcăminte pentru bărbați - vă ajută să ieșiți în evidență în industrie în timp ce creați propuneri de modă originale, responsabile și inspirate. Veți dobândi cunoștințe de lucru despre abilitățile de bază ale designului vestimentar, cum ar fi cercetare, analiză, traducere, desen, tăiere de modele și construcții, precum și abilități de inovare precum asumarea riscurilor și experimentarea cu noi tehnologii precum CLO3D și tehnici de construcție cu ultrasunete.

Primul an

Vă veți dezvolta practica în studiourile noastre de modă echipate profesional. Susținut de echipele academice și de cursuri tehnice, veți învăța abilități esențiale precum dezvoltarea conceptelor, design 2D și 3D, ilustrație vestimentară și dezvoltare de culori și materiale. Veți învăța, de asemenea, abilități tehnice, cum ar fi tăierea modelului și construcția articolelor de îmbrăcăminte. În timp ce studiați teoriile despre moda și scriere, veți explora probleme culturale, istorice și etice.

module

 • Cercetare
  În acest modul, veți începe să dobândiți abilități de bază în cercetare în contextul unui document de design vestimentar. Vă veți familiariza cu metodele de cercetare și cu vocabularul vestimentar și veți explora realizarea tradițională a mărcilor sub formă de desen, în timp ce veți dezvolta abilități de comunicare digitală.
 • Cut and Construct Acest modul vă va ajuta să creșteți tehnici de producție de bază a articolelor de îmbrăcăminte. Analiza aprofundată a tehnicilor și proceselor specifice vă va informa cunoștințele despre
  model / proces de construcție și aplicarea lor în industria modei.
 • Descoperire
  Prin intermediul proiectelor de proiectare de proiectare, vă veți baza pe tehnicile explorate în modulele anterioare pentru a vă îmbunătăți abilitățile de producție și de cercetare și vocea dvs. de design emergent. Vă veți angaja cu concepte de asumare a riscurilor, joc și curiozitate pentru a dezvolta idei de proiectare originale și progresive atât în format 2D cât și în format 3D.
 • Teme în cultură
  Acest modul vă ajută să vă contextualizați abilitățile de proiectare și producție. Veți lucra la dezvoltarea abilităților de cercetare, prezentare și comunicare adecvate pentru a vă permite să vă articulați în mod eficient ideile.

Anul doi

Cu accent pe practica profesională, în acest an vă va începe să vă modelați identitatea de designer de modă, pe măsură ce dezvoltați o perspectivă personală încrezătoare. Prin intermediul informațiilor live și simulate ale industriei, îți vei aplica abilitățile în domenii precum conștientizarea mărcii și a pieței, sustenabilitatea, problemele etice și morale și ideile prezentate. Vei fi prezentat la serigrafie digitală și serigrafie, tricotat automat, tehnici avansate de tăiere, croitorie și soluții avansate de proiectare CAD / digital. Puteți alege, de asemenea, să vă ocupați de o destinație de plasament industrial autodirecționată în timpul pauzei de vară. Studenții au întreprins experiență de lucru cu mărci precum Maison Margiela, Dior, Christopher Kane, Mary Katrantzou, JW Anderson și palmer // harding.

module

 • Fashion Thinking
  Veți cerceta, interoga și forma un punct de vedere defensiv al industriei moderne de modă, bazat pe practici de design actualizate, futurologie și considerații etice. Alături de această investigație filozofică, veți afla, de asemenea, cum sunt formulate mărcile de îmbrăcăminte. Lucrând ca parte a unui grup, veți experimenta dinamica echipei și veți fi încurajați să vă prezentați ideile în forumuri deschise, unde le veți discuta, negocia și apăra.
 • Practica industriei modei
  În acest modul, veți câștiga o experiență „Lumea reală”, lucrând la proiecte live sau la cele care simulează practicile și calendarul de lucru al industriei. Veți explora sinergiile și tensiunile care au loc între contextele creative și profesionale ale industriei modei și veți dezvolta abilități pentru a direcționa creativ o colecție de îmbrăcăminte specifică mărcii și veți prezenta idei de design care vor fi realizate în realizarea îmbrăcămintei.
 • inovație
  După atelierele introductive în tehnici avansate de producție de îmbrăcăminte, precum tricotat, imprimat și tăiere avansată, veți profita de aceste noi abilități pentru a vă îmbunătăți vocea de design vestimentar. Veți produce noi idei inovatoare și progresive pentru îmbrăcăminte atât în 2D cât și în 3D, în timp ce vă veți încuraja să îmbrățișați neașteptatul și să respingeți ceea ce este evident.
 • Teoriile culturii
  Acest modul aprofundează mai mult contextele istorice, sociale, culturale și globale în care se desfășoară practica contemporană de design vestimentar. Introduce perspective teoretice pentru a vă dezvolta capacitatea de a discuta despre propriile practici și ale celorlalți într-un cadru academic.

Anul trei

În ultimul an al diplomei dvs. de design vestimentar, veți dezvolta o colecție de absolvenți prin cercetarea intensivă, dezvoltarea și explorarea conceptelor 2D și 3D. Alături de acest lucru, veți produce o disertație, un portofoliu și o carte pentru a vă ajuta să vă lansați cariera. Vor exista oportunități de a vă promova participând la jurnalele de concurs în direct ale industriei, stabilite de British Fashion Council și de la Graduate Fashion Foundation.

module

 • Cercetarea colecțiilor
  Veți dezvolta și colabora conceptul, piața / clientul, culoarea, cercetarea materialelor și așa mai departe, pe care le veți folosi pentru a informa colecțiile dvs. pre și absolvite. Cercetarea va fi semnificativă și va explora, de asemenea, considerentele etice și de durabilitate ale mesajului dvs. de modă ales.
 • Precolectare
  Veți cerceta, dezvolta și prezenta o colecție prealabilă care va integra complet materialele de cercetare. Acest proces vă va permite să luați decizii în cunoștință de domenii de forță și slăbiciune în cadrul cercetării dvs. înainte de a vă lua o decizie finală privind colectarea dvs. de absolvenți.
 • Disertație
  În acest modul, veți completa o disertație pe un subiect agreat referitor la interesele și practicile dvs. individuale. Veți reflecta asupra atuurilor și practicilor personale ale cercetării și vă veți implica în dezbateri și discuții detaliate despre subiectul ales.
 • Colectie
  În acest modul, vă veți completa colecția de modă absolvită, pe baza pregătirii finalizate în modulele anterioare de anul trei Aceasta va culmina cu livrarea unui număr atribuit de articole de îmbrăcăminte realizate complet, îmbinate ca ținute coerente, gata de prezentare la o prezentare de modă sau echivalent.
 • Strategii profesionale
  Acest modul vă va sprijini în dezvoltarea unei game de materiale auto-promoționale relevante pentru ambițiile dvs. individuale, după absolvire. Oamenii din industrie și specialiștii în carieră / angajabilitate vor împărtăși sfaturi și îndrumări cu privire la interviuri, plasamente, contactarea potențialilor angajatori și studiu postuniversitar.

Modulele de mai sus sunt cele studiate de studenții noștri sau cele propuse de noi. Structurile și modulele de program se pot schimba ca parte a proceselor noastre de îmbunătățire și revizuire a curriculumului. Dacă un anumit modul este important pentru dumneavoastră, vă rugăm să-l discutați cu conducătorul de curs.

Cum vei învăța

Lucrând cu echipa noastră de echipe academice și tehnice de înaltă experiență, veți colabora cu colegi și studenți de la diferite cursuri, veți învăța de la profesori invitați din industrie, veți prelua proiecte live cu mărci și veți dezvolta propria practică la un standard din industrie. Învățarea obișnuită vine prin tutoriale, atât la rând cât și în grupuri, prelegeri, seminarii, ateliere și demonstrații tehnice. Veți avea, de asemenea, șansa de a studia în străinătate pentru o perioadă prin parteneriatele noastre Erasmus + și Study Abroad.

Metode de evaluare

 • Evaluarea continuă a sarcinilor vizuale, verbale și scrise.
 • Disertație de final de an și două expoziții din ultimul an.

Personal

În plus, pentru a lucra pentru designeri iconici precum Alexander McQueen, profesorii noștri și personalul de asistență oferă cunoștințe detaliate în domenii precum subcultura de stil, antreprenoriat de afaceri, etică, durabilitate și administrarea propriilor lor etichete.

Unii membri ai personalului predă doar module specifice și este posibil ca cursul dvs. să nu includă fiecare membru.

Facilităţi

 • Mese de tăiere.
 • Suporturi de montaj.
 • Mașini industriale cu plat.
 • Soluții de design digital precum clo3D, Gerber și Adobe.
 • Echipamente de imprimare digitale și tradiționale.
 • Echipamente de tăiere cu laser.
 • Echipamente de filetare din silicon.
 • Mașini de construcție cu ultrasunete.
 • Overlockers industriali.
 • Mașini de cusut orb.
 • Mașini de tricotat.
 • Facilități de producție de publicare / portofoliu.
 • Acces online la WGSN și LS: N Global.

Cum să aplicați

Aplicați prin UCAS

Sunteți gata să vă alăturați? Dacă aplicați prin UCAS Apply și Track, va trebui să faceți referință la codurile universității și cursurilor de mai jos.

 • Cod universitate: F33
 • Codul cursului: W232

Aplicați ca student internațional?

Studenții internaționali pot solicita un curs prin UCAS, prin intermediul unui agent sau direct cu universitatea.

Cerințe de intrare

Considerăm toate cererile în funcție de meritul și potențialul lor individual. Invităm toți candidații la o zi de interviu sau la o audiție pentru a le oferi posibilitatea de a demonstra acest lucru împreună cu ceea ce îi inspiră și îi motivează în domeniul lor. Solicitanții vor putea, de asemenea, să își arate portofoliul sau să dea performanță în funcție de curs. Salutăm aplicații din toate mediile de subiect, indiferent dacă te-ai specializat în STEM, arte sau științe umaniste.

Ca ghid, oferta noastră tipică la nivel de licență este 104 - 120 puncte tarifare UCAS, în principal din calificările de nivel 3, cum ar fi, dar fără a se limita la nivelurile A, o diplomă BTEC extinsă sau o diplomă de fundație.

Cerințe de limbă

Pentru solicitanții a căror prima limbă este engleza, vă solicităm să aveți sau să lucrați la limba engleză GCSE Grad 4 (C) sau echivalent.

Dacă limba engleză nu este prima ta limbă, va trebui să îndepliniți același standard, echivalent cu scorul general IELTS Academic 6.0, cu cel puțin 5,5 în citire, scriere, vorbire și ascultare. Acceptăm o serie de echivalențe în țară și teste aprobate.

Dacă aveți nevoie de o viză de student de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie, va trebui să faceți un test de limbă engleză securizat (SELT) aprobat. Puteți citi Cerințele noastre de limbă engleză pentru mai multe informații.

Termenele limită

 • Aplicații Marea Britanie / UE: 15 ianuarie 2020 (pentru o evaluare egală)
 • Aplicațiile tardive vor fi luate în considerare dacă există locuri disponibile.
 • Plătitorii de taxe internaționale se pot aplica pe tot parcursul anului. Dar vă recomandăm să aplicați cât mai devreme posibil, pentru a vă face timp pentru acordarea vizelor și a călătoriei.

Taxe de scolarizare 2020-21

 • 9.250 GBP - Marea Britanie / UE cu normă întreagă
 • 16.000 lire sterline - internațional cu normă întreagă

Taxele de școlarizare sunt stabilite anual și pot fi revizuite în fiecare an. Prin urmare, Universitatea poate majora taxele de școlarizare în al doilea sau următorii ani ai unui curs, în conformitate cu inflația și / sau cu maximul permis de lege sau de politica guvernamentală. Studenții vor fi anunțați cu privire la orice modificare cât mai curând posibil.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Citeste mai mult

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Citește mai puţin
Falmouth , Penryn + 1 Mai mult Mai Puțin