BA (Hons) în TESOL și lingvistică

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Acest curs vă permite să studiați TESOL și lingvistică ca un singur grad de onoare, oferindu-vă o cunoaștere aprofundată a disciplinei.

V-ați gândit vreodată cum se folosește engleza la nivel global? Aveți un interes deosebit pentru modul de învățare și predare a limbilor? Dacă da, noul nostru interesant BA în TESOL și Lingvistică (care predă engleza vorbitorilor altor limbi) ar putea fi cursul ideal pentru dumneavoastră.

Fapte reale

 • Premiu: BA (Hons)
 • Cod UCAS: X162
 • Durata: 3 ani
 • Mod de studiu: cu normă întreagă
 • Data începerii: septembrie
 • Instituția de acordare: Bishop Grosseteste University
 • Codul instituției: B38

De ce studiați acest curs?

 • Zboruri gratuite către Thailanda pentru a dobândi experiență de predare internațională.
 • În timp ce studiați, obțineți calificarea profesională gratuită acreditată TESOL (certificat de Trinitate).
 • Oportunități excelente de a practica predarea TESOL într-o varietate de setări educaționale, în Marea Britanie și în restul lumii.
 • Ideal dacă doriți să vă extindeți orizonturile în cadrul educației, dincolo de rutele tradiționale de învățământ primar și secundar.

Cerințe de intrare

 • În mod normal, veți avea nevoie de 96 -112 puncte tarifare UCAS (din maximum patru calificări la nivel avansat).
 • Salutăm o serie de calificări care îndeplinesc această cerință, cum ar fi nivelurile A / AS, BTEC, cursuri de acces, bacalaureat internațional (IB), Cambridge Pre-U, proiect extins.
 • De asemenea, veți avea nevoie de un GCSE în limba engleză la gradul C sau mai mare (sau echivalent).

burse de studiu

Sunt disponibile burse care acoperă până la 50% din taxa de școlarizare.

Procesul de aplicare

Pentru a solicita o bursă BGU, trebuie mai întâi să solicitați și să vi se ofere un loc în unul dintre programele noastre. După ce primiți o ofertă pentru un program, trebuie să completați formularul de cerere disponibil pe site-ul școlii.

Vi se va solicita să identificați ce bursă solicitați și ca parte a procesului, candidaților li se va cere să descrie realizările academice, experiența profesională relevantă și / sau obiectivul în carieră. Solicitanții ar trebui să se refere la orice alte informații, care susțin cererea lor. Aceasta ar putea include, dar nu se limitează la:

 • Meritul academic - Cerințele de intrare în curs sunt îndeplinite, inclusiv cerințele de limbă engleză, rezultatele examenelor, transcrieri, referințe, premii sau premii academice.
 • Aspirații în carieră - solicitanții ar trebui să ne spună despre obiectivul ales în carieră și despre aspirațiile lor de a contribui la domeniul ales. Solicitanții ar trebui să stabilească relevanța cursului academic propus pentru planurile sale de carieră.
 • Necesitatea financiară - Solicitanții vor trebui să își explice situația financiară și cum intenționează să acopere cheltuielile rămase, în cazul în care cererea lor va avea succes. Chiar și cu o bursă, solicitanții vor trebui să dovedească că își pot acoperi cheltuielile de trai în Regatul Unit pentru a îndeplini cerințele pentru viza de nivel 4.
 • Impactul asupra dezvoltării - Solicitanții ar trebui să explice modul în care intenționează să-și folosească studiul pentru a se dezvolta și a contribui la societatea din propria țară. Solicitanții ar trebui să dovedească orice angajament trecut în privința agendelor de „dezvoltare” prin participarea la proiecte relevante.
 • Activitate extracurriculară - Solicitanții ar trebui să furnizeze dovezi ale activităților, ceea ce le-a îmbunătățit atributele absolvenților, de exemplu, voluntariat, leadership, muncă de caritate.

Formularele de cerere trebuie completate și trimise la adresa admissions@bishopg.ac.uk și ar trebui marcate în mod clar „Cerere de bursă internațională” în subiect.

În timp ce BGU oferă această gamă de burse, nu poate garanta că solicitarea dvs. pentru una va avea succes. Procesul de solicitare a bursei este competitiv și BGU își rezervă dreptul de a nu acorda burse celor care furnizează dovezi ale criteriilor de mai sus, dacă cererea nu are calitatea necesară.

Toate bursele acordate vor fi valabile pe toată durata programului, pentru solicitanții postuniversitari, acesta este de un an, iar pentru solicitanții de licență este de trei ani.

Despre curs

Acest curs vă va oferi cunoștințe academice, abilități practice și experiență profesională în pregătirea pentru un viitor în predarea limbii engleze și studiile ulterioare în domeniul lingvisticii. Acesta va oferi instrumentele și resursele pentru a vă reflecta asupra practicii profesionale și a desfășura propria cercetare. Este ideal pentru studenții din toate mediile academice, deoarece nu există cerințe de intrare specifice domeniului, în afară de limba engleză GCSE.

Ca parte a acestui curs, veți avea ocazia să completați Certificatul de trinitate în predarea limbii engleze pentru vorbitorii altor limbi (CertTESOL). În completarea acestui lucru:

 • Vă oferă un certificat TESOL recunoscut internațional
 • Oferă-ți un traseu pentru a lucra în școli, colegii și alte setări de pe glob
 • Dotează-te cu abilități practice de predare
 • Veți primi, de asemenea, sprijin și feedback de la profesori și colegi experți, devenind parte a TEFL-ului mondial (Predarea limbii engleze ca limbă străină)

Cursul este conceput pentru profesorii aspiranți sau persoane care doresc să urmeze o carieră în lucrul cu elevii de engleză ca limbă suplimentară, a doua sau străină. Vom lucra cu dvs. pentru a îmbunătăți și a vă dezvolta înțelegerea diferitelor abordări ale studierii limbilor. Vei lua în considerare modul în care sunt învățate, utilizate și predate limbile în comunitățile multiculturale din întreaga lume globalizată.

Veți studia istoria, structura și utilizarea limbii engleze în diferite medii sociale și culturale și vă veți familiariza cu modul de predare a limbii engleze într-o varietate de contexte. În timpul cursului, veți dezvolta o înțelegere cuprinzătoare a competenței profesionale și a implicațiilor teoretice ale practicii predării limbii engleze. Cu accent pe integrarea practicilor și teoriei, veți cunoaște abordări și tehnici de predare a limbii engleze vorbitorilor altor limbi și veți dezvolta o serie de abilități practice.

Cursul oferă cele mai bune practici în predarea și învățarea, în timp ce deschide oportunități pentru muncă și călătorii în străinătate. Dacă studiați cu noi, puteți rezolva diferența dintre calificările actuale și cunoștințele și abilitățile necesare pentru predarea limbii engleze în setări internaționale sau independente din Marea Britanie. De asemenea, este ideal pentru o viitoare carieră în predare și oferă o pregătire excelentă pentru câștigarea unui loc la cursurile QTS, inclusiv un PGCE în engleză primară sau secundară.

128621_rsz_selective-focus-photo-of-man-using-laptop-1438081.jpg

Livrare

Nu există o metodă de predare unică pentru toate dimensiunile la BGU - ne modelăm metodele noastre pentru a se potrivi fiecărui subiect și fiecărui grup, combinând cele mai bune aspecte ale predării universitare tradiționale cu tehnici inovatoare pentru promovarea participării și interactivității studenților.

Veți fi învățat într-o varietate de moduri, de la prelegeri, tutoriale și seminarii, la ateliere practice, lucrări de curs, practici de lucru sau chiar clase de laborator. Seminarii și atelierele de grup mic vă vor oferi oportunitatea de a revizui problemele ridicate în cadrul prelegerilor și va trebui să efectuați un studiu independent.

Plasamentele sunt o parte cheie a studiului de grad la BGU. Ele oferă o experiență de învățare îmbogățitoare pentru a aplica abilitățile și cunoștințele pe care le veți dobândi din cursul dvs. și, în acest sens, oferă experiență valoroasă din lumea reală pentru a vă stimula cariera.

Evaluare

Recunoaștem că indivizii provin dintr-o gamă largă de experiențe și experiențe, așa că folosim o varietate de strategii de evaluare la cursurile noastre.

Evaluarea în TESOL și lingvistică este o parte integrantă a învățării dvs. la BGU și are o varietate de forme. Elevii vor fi, în general, evaluați printr-o gamă largă de metode, cum ar fi prezentări evaluate, sarcini scrise, discuții online și sarcini bazate pe TIC, practică de predare și portofolii de lucru. Un proiect de cercetare sub forma disertației finale din cel de-al treilea an de curs va încuraja studenții să devină profesori de limba engleză informați de cercetare, care au capacitatea de a face judecăți în cunoștință de propria practică.

Cariere și studiu suplimentar

BGU se laudă cu calificări de angajabilitate extrem de ridicate, iar angajabilitatea pentru studenții din cadrul Școlii de Dezvoltare a Profesorilor este deosebit de ridicată. BA TESOL și cursul de lingvistică vă vor oferi o bază solidă în lingvistică și TESOL. La finalizarea cu succes, veți putea aplica cunoștințele dvs. despre cea mai recentă teorie, politică și practică a educației internaționale a limbii engleze într-o varietate de profesii globale. Cu diploma dvs. puteți continua dezvoltarea profesională în predarea limbii engleze, educație, terapie a vorbirii și a limbii, media, publicare, atât în context internațional cât și în Marea Britanie. Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a continua studii în cadrul unui domeniu de lingvistică. Absolvenții de lingvistică sunt bine pregătiți pentru a întreprinde cariere, de la marketing și publicare, până la terapie de vorbire și limbaj. Alături de BA, pentru studenții care doresc să progreseze în atingerea QTS, există oportunități de a finaliza cursul nostru pre-predare, care vă poate ajuta să câștigați un loc la unul dintre cursurile noastre PGCE.

A sustine

Studierea la BGU este o experiență centrată pe student. Personalul și studenții lucrează împreună într-o atmosferă prietenoasă și de susținere, ca parte a unei comunități intime de campus. Vei cunoaște fiecare membru al personalului și te vei simți încrezător că se apropie de ei pentru ajutor și sfaturi, iar membrii personalului te vor recunoaște, nu doar la vedere, ci ca un individ cu talente și interese unice. Vom fi acolo pentru a vă susține, personal și academic, de la inducție la absolvire.

Ultima actualizare May 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Citeste mai mult

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Citește mai puţin