Citește Descrierea Oficială

Tehnologul din spatele teatrului splendid

Misiunea noastră este de a crea profesioniști de teatru creativi capabili să se afle în fruntea inovațiilor teatrale actuale și viitoare.

Colaborăm cu companii de teatru și locații de conducere pentru a oferi studenților noștri o experiență de primă mână de lucru în industrii teatrale de renume mondial, cum ar fi Teatrul Național și Compania de teatru internațional celebrată Complicite.

Acest curs unic combină abordări practice, creative și critice cu privire la diferite aspecte ale teatrului tehnic, inclusiv cele mai recente tehnologii performante de performanță digitală. Cursul este conceput pentru a angaja studenții pentru a explora încrucișările incitante între arta teatrală și tehnologie prin propria lor practică creativă și reflecție critică. Toate modulele sunt predate de profesioniști din industrie și cadre universitare, iar mulți practicanți externi sunt invitați să lucreze cu elevii pe parcursul întregului curs.


De ce studiază Teatrul Tehnic la LSBU?

 • Nr. 2 Universitatea din Londra pentru satisfacția cu predarea și perspectivele absolvenților în Drama (Guardian League Table 2018) și pentru sprijinul academic (Studiul Național Student 2017).

 • LSBU Student Theatre Company: Vei participa la un sezon complet de teatru care lucrează exclusiv cu profesioniști de teatru, inclusiv regizori, interpreți și companii de teatru.

 • Parteneriatul creativ cu Adunarea Frantic: cunoscuți pentru producțiile lor de teatru fizic de înaltă cifră, teatru fizic, Adunarea Frantic va furniza ateliere și rezidențe și va împărtăși experiența cu dvs.

 • Teatrul Edric este un spațiu dedicat performanței și repetiției cu o capacitate de 90 de locuri, plus un studio de 30 de locuri și facilități în culise.

 • Profitați din plin de apropierea de teatrele din Londra, participând la ateliere profesionale, câștigând locuri de muncă temporare și răspunzând la apeluri.


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Cursul vă dezvoltă înțelegerea asupra diferitelor aspecte ale procesului de teatru. Vă vom ajuta să dezvoltați abilități tehnice la nivel înalt în domeniul iluminării și sunetului, a tehnologiilor audio-vizuale aplicate în teatru, instrumente multimedia performante de ultimă generație și instrumente de performanță live, modelare și recuzită (în colaborare cu departamentul nostru de inginerie) de management.

Vă încurajăm să explorați încrucișările incitante între arta teatrală și tehnologie prin propria dvs. practică creativă și reflecție critică.

100% din module sunt evaluate prin cursuri; un amestec de lucrări scrise, prezentări și lucrări practice de proiectare creative.

Anul 1

Modelele din Anul 1 vă prezintă principiile teatrelor tehnice, cum ar fi designul de lumină și sunet, designul de recuzită și modelarea, gestionarea scenelor, înregistrarea video elementară și abilitățile de editare video.

 • Introducere în lumină și sunet
 • Managementul etapelor
 • Video în performanță
 • Istoricul performanței
 • Studio creativ
 • Laboratorul de performanță 1

Anul 2

În anii 2 și 3 veți învăța mai multe abilități tehnice avansate în utilizarea tehnologiilor creative pentru producția de teatru și teatru, și veți putea să vă concentrați pe propriile domenii de interes prin proiecte practice.

 • Teatru, performanță și tehnologie: cadre critice
 • Producție colaborativă
 • Lucrul în industriile creative (plasare)
 • Performanță cinematografică comună
 • Practică profesională și noi modele de afaceri în industriile creative

Anul 3

 • Proiect de cercetare
 • Tehnologii interactive
 • Portofoliu (partajat)
 • Proiect practic independent


Angajabilitate

Cu o echipă de cadre didactice academice calificate, profesioniști din industria profesională și tehnicieni de teatru pregătiți de industrie, cele mai recente facilități și o locație centrală din Londra, ne veți lăsa cu competențe viitoare care să vă asigure că sunteți cu adevărat pregătiți de industrie.

Acest curs vă va lăsa echipat pentru o carieră ca designer de iluminat sau sunet, designer de efecte digitale, director tehnic, director adjunct, artist digital digital sau practicant.

De-a lungul studiilor, veți colabora cu studenții de teatru care lucrează la o serie de producții, atât cu directorii profesioniști externi, cât și cu personalul intern. Rolul dvs. în aceste proiecte este atât tehnic (lămpi de operare și iluminare de operare, sunet și video, management scenă), dar și creativ (proiectare, proiectare și direcționare).

De asemenea, veți realiza o plasare într-o companie de teatru, unde veți putea să vă aplicați abilitățile și cunoștințele într-un cadru industrial.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Facilităţi

Teatrul Edric

Un spațiu dedicat de performanță și repetiție, cu o capacitate de 90 de locuri, care poate fi configurată în numeroase configurații. Sala principală, studioul cu 30 de locuri și dotările din spatele scenei sunt folosite de studenți de teatru, de performanță și de teatru tehnic. Facilitățile sunt disponibile pentru închiriere comercială.


Editarea Suites

Cele șapte suite de editare sunt ideale pentru editare video, sunet și înregistrări rapide de voce. Toate suitele sunt conectate în rețea cu o rețea ultra-rapidă de 10 Gb / s, ceea ce face posibilă editarea și clasificarea, în timp ce partajați fișierele de producție la viteză.


Studio de sunet

Sound Studio dispune de un control și de cameră de zi, ideale pentru postproducție, mixarea și înregistrarea benzilor mici. Ambele camere sunt tratate acustic și izolate.


Mac Lab

Studiourile Elephant de la LSBU Mac Lab sunt echipate cu Quad-Core și dual GPU MacPros, disponibile pentru ateliere media digitale și munca nesupravegheată a elevilor.


Film Studio și Soundstage

Filmul Studio este o cameră cu înălțime dublă, cu o rețea de iluminat, control iluminat DMX, fundal cu ecran verde, aer condiționat, cameră verde (pentru make-up și dulap) și izolare fonică pentru utilizarea ca sonorizare.


Screening Cinema

Acest cinematograf 36 de locuri are un proiector de 4K și redare 5.1 de sunet și este ideal pentru a previzualiza lucrările de producție înainte de a ieși la dispoziția publicului.


Predand si invatand

Lectorii dvs. conduc practicieni în domeniile lor, astfel încât tot ceea ce facem este relevant pentru industrie. Inspirația vorbitorilor de la teatre renumite și case de producție vă va oferi o perspectivă mai profundă asupra industriei și va crea conexiuni profesionale.

Lucrarea dvs. practică va fi susținută de o echipă de Demonstranți Tehnici și veți avea acces la facilități de vârf.

Fiecare semestru urmează un model similar de module de producție și de competențe și un modul contextual cu suport suplimentar și tutoriale. Fiecare modul este predat de obicei în sesiuni de patru ore, constând în ateliere de producție, seminarii și prezentări.


Tutoring personal

În calitate de student universitar de Arte și Creative Industries, în timpul primelor trei săptămâni la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să profitați din plin de timpul acordat la LSBU, oferind sfaturi și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității.

Tutorul dvs. ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

Veți avea întâlniri cu tutorele dvs. personal cel puțin de două ori pe semestru de-a lungul cursului. Puteți contacta tutorele dvs. pentru întâlniri suplimentare sau pentru asistență prin e-mail.


Cerințe de intrare

 • Un nivel BCC sau
 • Diploma națională BTEC DMM sau
 • Accesul la calificări universitare cu 9 Distincții 36 Merită sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 106 puncte UCAS.
 • Nivelul 3 de calificare trebuie să includă un subiect de teatru sau de artă sau trebuie să aveți o experiență relevantă demonstrabilă.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).
 • Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 132 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare June 10, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date