BA (Hons) în design grafic

Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BA (Hons) în design grafic

Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Acest curs de studii superioare este bazat pe studio, practic, practic și creativ. Acesta vă oferă numeroase moduri diferite de a face munca de design grafic pe măsură ce explorați diferitele contexte și formate în care este experimentat designul grafic. Vă permite să decideți ce fel de designer doriți să fie. Vă va încerca și vă va provoca să vă extindeți înțelegerea și cunoștințele despre ceea ce este designul grafic, ce poate face și pentru ce este.

Veți fi prezentat tipografiei și aspectului, atrăgând atenția și rezolvarea problemelor, identitatea și branding-ul, ambalarea și punctul de cumpărare, designul expoziției, publicarea și tipărirea și imaginea în mișcare digitală. Cursul are o bază de resurse excelentă pentru tine de folosit. În mod obișnuit, studenții noștri lucrează cu Apple Mac în laboratoare de calculator, prin tipărire pe ecran și pe hârtie Letterpress în studiourile noastre de tipărire și construind prototipuri în atelierele din lemn și metal.

În colaborare cu Universitatea din Derby, Marea Britanie, acest curs vă va permite să proiectați soluții creative care pot inspira și comunica scopul unui spațiu. Veți obține o perspectivă unică asupra legăturii dintre spațiul interior și exterior.

Universitatea din Derby (UoD) este o universitate ambițioasă, inovatoare și modernă, axată pe învățarea în lumea reală. Având reputația de programe de licență relevante pentru industrie, UoD vă oferă oportunități de neegalat pentru a obține experiență profesională de lucru alături de studiile dvs. Acesta este angajamentul față de învățarea din lumea reală care vă va distinge pe piața forței de muncă.

UDD a fost clasat pe locul 2 ca cea mai recomandată universitate modernă din Marea Britanie la Barometrul Studențesc Internațional 2016 și 81,1% dintre absolvenții săi internaționali se află într-un post de absolvent sau în continuarea studiilor după terminarea studiilor.

UDD a fost clasat pe locul 5 pentru sprijinul internațional al Centrului Studenților din lume în Barometrul Studențesc Internațional * și se situează în Top 50, pe locul 48 din 119 instituții, în Ghidul Universității Guardian 2017 și este o top 20 universitate pentru calitatea învățământului (Times

Curs non-local Reg Nr: 252807

Ce veți acoperi?

Acesta este un an de sinteză (o desenare) a tot ceea ce ați învățat pe curs.

Modulele pe care le veți studia sunt:

  • Studiu de negociere în design grafic (40 credite) - Studii avansate de studio și oportunități de competiție negociate cu tutori de module.
  • Cultura vizuală: Eseu extins (20 credite) - Un proiect de eseu auto-regizat, care încorporează dezbaterea și gândirea critică și analiza critică în cadrul specializării de design grafic.
  • Practica Specialistă în Designul Grafic (40 credite) - Un proiect de design grafic important.
  • Destinații (20 credite) - Capacitatea de angajare și programul de vară de dezvoltare și planificare.

Cum vei învăța?

Predarea se desfășoară în principal prin învățarea bazată pe studiouri și prin experiență, folosind materiale de proiect. Acest lucru este susținut cu tutoriale, prelegeri, seminarii, vizite de vorbitori și vizite la galerii și expoziții.

Pe măsură ce vă dezvoltați lucrarea de proiect bazată pe studioul dvs., veți crea, de asemenea, un plan de dezvoltare personală care oferă o foaie de parcurs pentru o reflecție continuă asupra studiilor, progresului și planificării viitoare a carierei. Modulul Practică Profesională la Etapa a doua a cursului vă permite să cercetați domenii ale sectorului de proiectare și să vă întâlniți cu angajatorii.

Evaluarea se bazează pe cursuri, relevante pentru fiecare modul. Acestea pot include portofolii de lucrări de artă, expoziții, schițe, materiale de cercetare și de fond, eseuri, rapoarte și prezentări.

Cariera și ocuparea forței de muncă

Ca absolvent puteți lucra într-un studio de design, independent, artă, design editorial, tipografie, branding, publicitate, identitate corporativă, media interactivă, signage, consultanță de proiectare sau design on-line.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare March 5, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
180,000 HKD
Locations
Hong Kong - Hong Kong
Data începerii : Apr. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Apr. 2019
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Oct. 2019
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala