BA (Hons) în design interior

Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BA (Hons) în design interior

Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

În colaborare cu Universitatea din Derby, Marea Britanie, acest curs de absolvire de un an va permite crearea de soluții creative care să poată inspira și să comunice scopul unui spațiu. Veți obține o perspectivă unică asupra legăturii dintre spațiul interior și exterior.

Universitatea din Derby (UoD) este o universitate ambițioasă, inovatoare și modernă, axată pe învățarea în lumea reală. Având reputația de programe de licență relevante pentru industrie, UoD vă oferă oportunități de neegalat pentru a obține experiență profesională de lucru alături de studiile dvs. Acesta este angajamentul față de învățarea din lumea reală care vă va distinge pe piața forței de muncă.

UDD a fost clasat pe locul 2 ca cea mai recomandată universitate modernă din Marea Britanie la Barometrul Studențesc Internațional 2016 și 81,1% dintre absolvenții săi internaționali se află într-un post de absolvent sau în continuarea studiilor după terminarea studiilor.

Curs non-local Reg Nr: 252805

Ce veți acoperi

Toate modulele din acest an vor contribui la proiectul dvs., fiecare dintre acestea fiind complementare. Veți avea ocazia să selectați clădirea care necesită dezvoltare, să conceptualizați funcția (funcțiile) pe care trebuie să o îndepliniți și să configurați spațiul interior în consecință. Nivelul de performanță la acest nivel necesită o relevanță conceptuală și tehnică. Un accent pe Metodologia Cercetării necesită să prezentați un document de cercetare care încadrează clădirea dvs. selectată în ceea ce privește contextele macro și microelectronice. Sunteți încurajați să demonstrați relevanța socială, durabilă și economică demonstrând implicațiile proiectului în ceea ce privește fezabilitatea conceptului de proiectare propus și a funcționării acestuia.

Modulele pe care le veți studia sunt:

  • Vocea ta: contextul tău
  • Viziune: impact și domeniu de aplicare
  • Design: Investigarea și identitatea
  • Proiectul: Soluția

Cum veți învăța

Veți învăța în studiouri de design bine pregătite și va fi capabil să profite la maxim de facilitățile tradiționale de ateliere 3D (lemn și metal) de pe site-ul nostru din strada Markeaton, precum și de cele mai recente programe de calculator 3D. Veți avea acces la echipamente și mașini de textile specializate, cum ar fi tăietorul cu laser și facilitățile digitale de imprimare a țesăturilor în departamentul de textile.

Cum veți fi evaluați

Evaluarea este bazată pe cursuri de 100%, inclusiv producție practică și lucrări de prezentare orală, împreună cu sarcini scrise. În ultimul an, veți avea ocazia să scrieți o disertație pe un subiect la alegere și să lucrați la proiecte de creație auto-negociate și independente.

Învățarea și Predarea de livrare

Acest program reunește și îmbunătățește în continuare practica și angajamentul dvs. în designul interior, pregătiți pentru studii viitoare sau pentru ocuparea forței de muncă. Din ce în ce mai mult, este de așteptat să negociezi studiile și să îți articulezi ideile și obiectivele prin scurte proiecte; astfel încât să începeți să vă confirmați practica personală și domeniile de interes din întreaga gamă largă de design interior profesional.

Aceste module vizează să vă ofere oportunități pentru identificarea și perfecționarea aspectelor de interior importante pentru dvs. Anul culminează în proiectarea și dezvoltarea unui proiect de design susținut, negociat de studenți

Cariera și ocuparea forței de muncă

Scopul principal al acestui program este de a vă pregăti ca absolvent al lumii profesionale a designerilor de interior și am anticipa că unii dintre voi veți căuta să vă urmați cariera fie prin intermediul unei practici independente, fie prin consultanță, pe baza oportunităților prezentate prin curriculum colaborează cu textile interioare sau cu produse de mobilă.

Acest curs vă va oferi o oportunitate de a examina diferite sectoare în designul interior și comercial, ceea ce vă permite să înțelegeți și să apreciați numeroasele fațete și oportunități care sunt deschise unui absolvent de design interior.

După absolvire veți fi pregătiți pentru o carieră în designul interior, designul și designul de vânzare cu amănuntul, designul filmului, TV și scena sau design-ul independent.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare March 5, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
180,000 HKD
Locations
Hong Kong - Hong Kong
Data începerii : Apr. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Apr. 2019
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Oct. 2019
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala