BA (Hons) în modă

Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BA (Hons) în modă

Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

În colaborare cu Universitatea din Derby din Marea Britanie, în acest curs veți fi învățați de o varietate de metode de învățare și predare, care includ: - rezolvarea problemelor, practica reflectorizantă, analiza problemei date cu sinteza soluției, construirea portofoliului, utilizarea dosarelor de influență, scrierea de rapoarte, criticile de grup, învățarea negociată, prezentarea și demonstrația

Studiile contextuale și dezvoltarea profesională continuă (CPD) vor continua până în acest ultim an, oferindu-vă un avantaj pozitiv în industria modei și a textilelor. Această integrare a aptitudinilor și a cunoștințelor a creat designeri creativi și creativi inovatoare și creative.

Universitatea din Derby (UoD) este o universitate ambițioasă, inovatoare și modernă, axată pe învățarea în lumea reală. Având reputația de programe de licență relevante pentru industrie, UoD vă oferă oportunități de neegalat pentru a obține experiență profesională de lucru alături de studiile dvs. Acesta este angajamentul față de învățarea din lumea reală care vă va distinge pe piața forței de muncă.

UDD a fost clasat pe locul 2 ca cea mai recomandată universitate modernă din Marea Britanie la Barometrul Studențesc Internațional 2016 și 81,1% dintre absolvenții săi internaționali se află într-un post de absolvent sau în continuarea studiilor după terminarea studiilor.

UDD a fost clasat pe locul 5 pentru sprijinul internațional al Centrului Studenților din lume în Barometrul Studențesc Internațional * și se situează în Top 50, pe locul 48 din 119 instituții, în Ghidul Universității Guardian 2017 și este o top 20 universitate pentru calitatea învățământului (Times

Curs Reg Nr: 252808

Ce veți acoperi

Modulele pe care le veți studia sunt:

  • Studii contextuale 3 (20 credite)
  • Studiu de negociere în modă (40 credite)
  • Direcția de modă (20 credite)
  • Studiu independent în modă (40 credite)

Cum vei învăța

Evaluarea este bazată pe cursuri de 100%, inclusiv producție practică și lucrări de prezentare orală, împreună cu sarcini scrise. În ultimul an, veți avea ocazia să scrieți un eseu extins pe un subiect la alegere și să lucrați la proiecte de creație auto-negociate și independente.

Cum veți învăța

Programul folosește excursii în câmp în mai multe moduri pentru a informa și inspira studenții. Punerea studenților în contact direct cu importante organizații culturale și comerciale și evenimente, extinde învățarea și înțelegerea lumii modei. De asemenea, plasamentele joacă un rol cheie și, în plus, creează oportunități pentru rețeaua de studenți.

Programul invită în mod regulat invitații din industrie să contribuie la învățarea elevilor. Oaspeții din industrie vin să predea cursuri, să participe la tutoriale și să trimită studenților proiecte externe în mod regulat în fiecare an academic.

Cariera și ocuparea forței de muncă

Ați putea obține o carieră în: design de modă, design textil pentru modă sau interior, tricotaje, design sport și accesorii, prognoză de modă, ilustrare, PR, marketing, media, cumpărare și merchandising, styling fotografic ... și multe altele.

Veți obține o mulțime de oportunități pentru a vă prezenta munca și pentru a vă lua seama.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare March 5, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Durata
1 - 1 an
Price
Preţ
180,000 HKD
Locations
Hong Kong - Hong Kong
Data începerii : Apr. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Apr. 2019
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Oct. 2019
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala