BA (Hons) în munca socială

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BA (Hons) în munca socială

London South Bank University

Case la case

Într-un moment în care Marea Britanie se confruntă cu o criză profundă a locuințelor, locuințele sociale au crescut pe agenda politică și prioritățile ei au devenit mai largi. Acest lucru, la rândul său, a creat mai multe oportunități de angajare și responsabilități mai largi în ceea ce privește locuințele - acest curs vă va dota să vă ocupați de acestea și să vă realizați întregul potențial.

Alături de un nucleu puternic de tehnologie, veți studia aspecte legate de proprietate și legea contractelor, gestionarea proiectelor și gestionarea activelor. Dacă studiați cu normă întreagă, veți avea șansa de a efectua o plasare de lucru în al treilea an, îmbunătățind în continuare perspectivele de angajare.


De ce munca socială la LSBU?

 • Cursul este aprobat de Consiliul Profesional pentru Sănătate și Îngrijire.

 • Suntem No 2 la Londra pentru calitatea cercetării și scorul general în Social Work (tabelul lingvistic Complete Guide Guide, 2018).

 • Suntem No.1 Londra moderna din Marea Britanie pentru Satisfăcuți în ansamblu cu un curs în Profesiile de Sănătate (Guardian League Table 2018) - ceea ce înseamnă studenți fericiți.

 • Suntem relevanți din punct de vedere al industriei și vrem să producem practici reflectorizante de asistență socială care sunt pregătiți să se angajeze în schimbarea și dezvoltarea rapidă a muncii sociale.

 • Personalul nostru este expert în industrie cu experiență socială în lumea reală - suntem evaluați ca fiind No.1 la Londra pentru resursele de învățare (Studiul Național al Studenților 2016).

 • Experiența profesională: veți finaliza două destinații de plasare, la setări adecvate dintr-o varietate de sectoare de asistență socială.

 • Rețeaua puternică de absolvenți: Faceți parte dintr-o rețea de absolvenți LSBU cu 80.000 de membri.


Acreditari

Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Programul nostru de asistență socială este interprofesional, colaborativ și participativ. Scopul nostru este de a produce practicieni reflectorizanți din domeniul asistenței sociale, care sunt pregătiți să se angajeze în schimbarea și dezvoltarea rapidă a muncii sociale. Cursul acoperă abilitățile de comunicare, creșterea umană și dezvoltarea, sociologia, etica, bunăstarea, politica și legea, advocacy și parteneriat, practica profesională.

Anul 1

 • Abilități de comunicare pentru munca socială
 • Disponibilitatea pentru practica directă
 • Creșterea și dezvoltarea umană
 • Sociologie pentru munca socială
 • Valoare și etică în munca socială
 • Probleme sociale și politică socială
 • Teoriile de muncă socială

Anul 2

 • Metode de asistență socială
 • Bunăstarea, politica și legea în practica socială
 • Advocacy, parteneriat și participare
 • Exersați ocazia de a învăța 1

Anul 3

 • Proiectul de cercetare socială
 • Probleme contemporane în munca socială
 • Practica profesionala
 • Exersați ocazia de a învăța 2


Angajabilitate

Dacă sunteți interesat de munca socială ca o carieră, în mod normal, vă veți specializa într-un anumit grup de societăți, cum ar fi copiii. O mare parte a muncii este în jurul valorii de a ajuta la stabilirea nivelului de sprijin sau de protecție necesar, de a răspunde la cererile de ajutor și de a lucra cu alte agenții și profesioniști pentru cele mai bune rezultate. Cele mai multe oportunități sunt cu autoritățile locale. Cu toate acestea, există, de asemenea, oportunități disponibile la casele de îngrijire privată, organizații de caritate și Trusturile NHS.

Elevii care au absolvit cursul recent au început să lucreze într-o varietate de localități, inclusiv copiii autorităților locale și departamentele de servicii pentru adulți, precum și în sectorul voluntariatului.

Veți avea nevoie de o mentalitate pacientă, fără judecată, și veți fi capabili să comunicați în mod eficient cu o mulțime de oameni și să câștige încrederea lor. Lucrarea necesită un nivel de reziliență și o dorință reală de a ajuta oamenii, deoarece unele cazuri pot fi deranjante, iar unii oameni nu vor să vă ajute. Ca absolvent al acestui curs, veți fi, de asemenea, posibilitatea de a aplica pentru continuarea studiilor la nivel postuniversitar.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Predand si invatand

Avem o abordare bazată pe practică, care este completată de predare și învățare la universitate. Învățământul include prelegeri, seminarii și e-learning, dezbateri, lucrări de grup, discuții de grup, proiecte de cercetare, învățarea bazată pe probleme, rapoarte și prezentări, video și simulări pe calculator și ateliere de lucru.

Programul oferă o serie de metode de evaluare, inclusiv eseuri, prezentări, studii de caz și examene. Ca parte a cursului, veți efectua, de asemenea, o observare a copilului de cinci ore la începutul cursului și două plasări în anii 2 și 3.


Cerințe de intrare

 • Un nivel BBB sau
 • Diplomă națională BTEC DDM sau
 • Acces la diploma de medicină în asistență medicală sau similar cu 24 de distincții și 21 merite sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 122 de puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).

Toate ofertele sunt condiționate și sunt supuse unei finalizări satisfăcătoare a unei verificări a Serviciului de restricționare a dezvăluirii (DBS) și a referințelor. Veți fi așteptat să fi câștigat o experiență directă de a lucra în domeniul asistenței sociale, fie în calitate de salariat, fie în calitate de voluntar.

Salutăm calificările din întreaga lume. Cei cărora engleza nu este prima lor limbă trebuie să atingă un scor minim de 7,0 în general sau echivalent, cu nu mai puțin de 7,0 în secțiunile de ascultare și lectură și nu mai puțin de 7,0 în secțiunile de scriere și vorbire pentru IELTS, la momentul depunerii cererii.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP.
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala