BA (Hons) în psihologie

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Acest curs vă permite să studiați Psihologia ca un singur grad de onoare, oferindu-vă o cunoaștere aprofundată a subiectului.

Prin studierea Psihologiei la BGU veți obține o înțelegere aprofundată a naturii științifice a subiectului și dacă are un impact cultural și social mai larg. Vă veți dezvolta înțelegerea psihologiei și a teoriilor sale despre minte, emoții și comportament și veți familiariza cu modul în care aceste teorii sunt aplicate în viața, comunitățile și societățile noastre.

Fapte reale

 • Premiu: BA (Hons)
 • Cod UCAS: C214
 • Durata: 3 ani
 • Mod de studiu: cu normă întreagă
 • Data începerii: septembrie
 • Instituția de acordare: Bishop Grosseteste University
 • Codul instituției: B38

De ce studiați acest curs?

 • BGU oferă Psihologie ca BA, ceea ce face cursul unic și vă permite să câștigați o gamă mai largă de posibilități viitoare în cadrul științelor umane și ale artelor.
 • Explorați între discipline și aprofundați modul în care psihologia informează practica în obiectul comun și invers.
 • Concentrare puternică asupra sănătății și abilităților clinice, alături de dezvoltarea abilităților dvs. practice și profesionale.
 • Concentrându-se pe beneficiile de angajare, acest curs oferă oportunități excelente pentru plasament și voluntariat pe toată durata gradului.

Cerințe de intrare

 • În mod normal, veți avea nevoie de 96 -112 puncte tarifare UCAS (din maximum patru calificări la nivel avansat).
 • Salutăm o serie de calificări precum niveluri A / AS, BTEC, cursuri de acces, bacalaureat internațional (IB), Cambridge Pre-U, proiect extins.
 • Veți avea, de asemenea, nevoie de GCSE în Limba engleză și Matematică la clasa C sau mai mare (sau echivalent).

burse de studiu

Sunt disponibile burse care acoperă până la 50% din taxa de școlarizare.

Procesul de aplicare

Pentru a solicita o bursă BGU, trebuie mai întâi să solicitați și să vi se ofere un loc în unul dintre programele noastre. După ce primiți o ofertă pentru un program, trebuie să completați formularul de cerere disponibil pe site-ul școlii.

Vi se va solicita să identificați ce bursă solicitați și ca parte a procesului, candidaților li se va cere să descrie realizările academice, experiența profesională relevantă și / sau obiectivul în carieră. Solicitanții ar trebui să se refere la orice alte informații, care susțin cererea lor. Aceasta ar putea include, dar nu se limitează la:

 • Meritul academic - Cerințele de intrare în curs sunt îndeplinite, inclusiv cerințele de limbă engleză, rezultatele examenelor, transcrieri, referințe, premii sau premii academice.
 • Aspirații în carieră - solicitanții ar trebui să ne spună despre obiectivul ales în carieră și despre aspirațiile lor de a contribui la domeniul ales. Solicitanții ar trebui să stabilească relevanța cursului academic propus pentru planurile sale de carieră.
 • Necesitatea financiară - Solicitanții vor trebui să își explice situația financiară și cum intenționează să acopere cheltuielile rămase, în cazul în care cererea lor va avea succes. Chiar și cu o bursă, solicitanții vor trebui să dovedească că își pot acoperi cheltuielile de trai în Regatul Unit pentru a îndeplini cerințele pentru viza de nivel 4.
 • Impactul asupra dezvoltării - Solicitanții ar trebui să explice modul în care intenționează să-și folosească studiul pentru a se dezvolta și a contribui la societatea din propria țară. Solicitanții ar trebui să dovedească orice angajament trecut în privința agendelor de „dezvoltare” prin participarea la proiecte relevante.
 • Activitate extracurriculară - Solicitanții ar trebui să furnizeze dovezi ale activităților, ceea ce le-a îmbunătățit atributele absolvenților, de exemplu, voluntariat, leadership, muncă de caritate.

Formularele de cerere trebuie completate și trimise la adresa admissions@bishopg.ac.uk și ar trebui marcate în mod clar „Cerere de bursă internațională” în subiect.

În timp ce BGU oferă această gamă de burse, nu poate garanta că solicitarea dvs. pentru una va avea succes. Procesul de solicitare a bursei este competitiv și BGU își rezervă dreptul de a nu acorda burse celor care furnizează dovezi ale criteriilor de mai sus, dacă cererea nu are calitatea necesară.

Toate bursele acordate vor fi valabile pe toată durata programului, pentru solicitanții postuniversitari, acesta este de un an, iar pentru solicitanții de licență este de trei ani.

Despre curs

Vă întrebați vreodată de ce ne comportăm așa cum facem noi? Cum se formează bandele, echipele și grupurile de prietenie? Vă întrebați dacă zâmbetul chiar vă face să vă simțiți mai pozitiv? De multe ori te aventurezi în întrebările mai mari despre viață și cine suntem?

Psihologia are o bază științifică, dar include un echilibru între arte liberale, cunoștințe tehnologice, statistici și abilități bazate pe computer. Pe lângă teoriile și cercetările psihologice clasice, veți dezbate probleme sociale, veți studia procesele mentale specifice, cum ar fi memoria, limbajul și atenția, precum și aspecte și teorii mai largi - atât istorice, cât și contemporane. Pe lângă aplicarea cunoștințelor psihologice într-o serie de subiecți, îți vei dezvolta abilitățile în rezolvarea problemelor, analiza datelor, prezicerea și raționamentul, cu accent pe aplicarea din lumea reală.

Aici, la BGU, vă asigurăm că aveți asistență și contact strâns cu profesorii dvs. și, cu dimensiuni de grupuri mici, veți primi întotdeauna sprijinul și feedbackul de care aveți nevoie. Știm, de asemenea, cât de important este să experimentăm un mediu de lucru real, astfel încât, prin intermediul plasamentelor de muncă și al altor proiecte, să fii echipat pentru oricare dintre carierele pe care le poți alege după gradul tău. Cu personalul didactic informat și cu cercetare activă, veți primi instruire științifică și veți obține o înțelegere aprofundată a naturii subiectului, în același timp cu aplicarea cunoștințelor și teoriei dvs. în viața reală.

Sponsored by Google ChromebooksAnete Lūsiņa / Unsplash

Livrare

Nu există o metodă de predare unică pentru toate dimensiunile la BGU - ne modelăm metodele noastre pentru a se potrivi fiecărui subiect și fiecărui grup, combinând cele mai bune aspecte ale predării universitare tradiționale cu tehnici inovatoare pentru promovarea participării și interactivității studenților.

Veți fi învățat într-o varietate de moduri, de la prelegeri, tutoriale și seminarii, la ateliere practice, lucrări de curs, practici de lucru sau chiar clase de laborator. Seminarii și atelierele de grup mic vă vor oferi oportunitatea de a revizui problemele ridicate în cadrul prelegerilor și va trebui să efectuați un studiu independent.

Plasamentele sunt o parte cheie a studiului de grad la BGU. Ele oferă o experiență de învățare îmbogățitoare pentru a aplica abilitățile și cunoștințele pe care le veți dobândi din cursul dvs. și, în acest sens, oferă experiență valoroasă din lumea reală pentru a vă stimula cariera.

Evaluare

Recunoaștem că indivizii provin dintr-o gamă largă de experiențe și experiențe, așa că folosim o varietate de strategii de evaluare la cursurile noastre.

Evaluările în psihologie au loc la sfârșitul fiecărui modul pentru a vă demonstra înțelegerea obiectivelor acoperite. O gamă largă de metode de evaluare este utilizată pentru a vă susține învățarea, inclusiv portofolii, prezentări, afișări și examene și proiecte de laborator. Cursul de Psihologie include evaluări care sunt concepute pentru a dezvolta și perfecționa abilități specifice pe care poate fi necesar să le utilizați ca psiholog, fie că este atât de specific ca demonstrarea abilităților dvs. de consiliere practică în modulul Introducere în terapii psihologice sau argumentativ deschis ca în dezbaterea de grup în modulul Personalități și diferențe individuale! Evaluările sunt de asemenea concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile de gândire critică și de analiză - lucru pentru care psihologii sunt bine cunoscuți.

Cariere și studiu suplimentar

În Psihologie vă permitem să dezvoltați cunoștințele și abilitățile care vă vor face atractivi pentru un angajator. Absolvenții de psihologie continuă să lucreze într-o serie de sectoare, inclusiv predare, educație sau formare profesională, administrația locală, sănătate și muncă socială și în domenii ale industriei, inclusiv managementul resurselor umane. Până la sfârșitul acestui curs, veți fi gata să vă aplicați cunoștințele de psihologie în lumea în care trăiți, cu abilitățile necesare la locul de muncă pentru o varietate de cariere viitoare. Viitoarele cariere pentru absolvenții de Psihologie pot include lucrări în cadrul cadrelor clinice, consiliere, servicii de sănătate mintală, educație și cercetare.

A sustine

Studierea la BGU este o experiență centrată pe student. Personalul și studenții lucrează împreună într-o atmosferă prietenoasă și de susținere, ca parte a unei comunități intime de campus. Vei cunoaște fiecare membru al personalului și te vei simți încrezător că se apropie de ei pentru ajutor și sfaturi, iar membrii personalului te vor recunoaște, nu doar la vedere, ci ca un individ cu talente și interese unice. Vom fi acolo pentru a vă susține, personal și academic, de la inducție la absolvire.

Ultima actualizare May 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Citeste mai mult

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Citește mai puţin